Süper Anneler - 2011

kizzz ne bileyim yaptim iste yaptigimda köpürdü simdi baktim durgun:1:

Tamam işte köpürmüşte tamamdır. Bu arada oğlana isim düşündünmü. Ve dilerim Allahtan inşallah hayırlı sağlıklı salih uzun ömürlü güzel bir erkek evlattır. Her iki dünyadada yüzünü güldürsün.

Tamam işte köpürmüşte tamamdır. Bu arada oğlana isim düşündünmü. Ve dilerim Allahtan inşallah hayırlı sağlıklı salih uzun ömürlü güzel bir erkek evlattır. Her iki dünyadada yüzünü güldürsün.

sagol canim.ikinci hamilelikte cinsiyeti dogumda ögrendigimiz icin hem kiz hem erkek ismi hazir beklemistik.kiz olunca erkek ismi kaldi.isim hazir yani ama daha kiz ismi düsünmedik.bir dahaki randevuda ögrenirsek bakalim ona göre hazirligimizi yapariz.

sagol canim.ikinci hamilelikte cinsiyeti dogumda ögrendigimiz icin hem kiz hem erkek ismi hazir beklemistik.kiz olunca erkek ismi kaldi.isim hazir yani ama daha kiz ismi düsünmedik.bir dahaki randevuda ögrenirsek bakalim ona göre hazirligimizi yapariz.

Nasip erkek ismi boşuna beklememiştir inşallah bu zamana kadar

Eşim gelmezki :( ben şu eski yaptırdığım tüp bebek ondan sonra orada çıkan kalitesiz embriyo vs onlarıda anlatsammı? Eşim diyorsen git konuş testi eevde yaparım koştur git hastaneye yetiştir. Asla gelmem diyor. Adam zaten stres yapıyor orada hepten olur kaliteli varsada veremez.
eğer anlayışlı bir dr ise,ilk 20 dk da yetiştirirsen hastaneye kabul ediyorlar,biz 2. testi öyle yaptırdık evde yaptı ben yetiştirdim hastaneye :17: ama her hastane kabul etmiyor

ahada yaptim
Eki Görüntüle 970794
Eki Görüntüle 970795
ulennn benim kadar canli yayin yapan varmi topikte?

Evet köpürünce erkek oluyor. Apranaxx bak varmış böyle bir test gördünmü yanlış görmemişim
kız gördüm gördüm :9: ben atlamışım bu testi....aaaa nasıl köpük köpük olmuş böyle,ahanda şehzade geliyo o zaman :nazar:

gijnij baktinmi gönderdigim videoya?hadi yorumla.

Ben onları çok önceden incelemiştim bir arkadaş demişti öyle bakmıştık annesi 8 erkek doğurmuş onlarda yapmış hepside tutmuş. Yengeside 6 kız doğurmuş aynı zamanlarda doğurmuşlar onunkide çıkmış. Bu arada bunlar iki Eltiler ailede erkeğe yatkınlık varsa erkek olur diyen biri vardı öyle birşey olsaydı bu kardeşlerden biri 8 erkek 3 kız diğer kardeş 6 kız 1 erkek olmuş

eğer anlayışlı bir dr ise,ilk 20 dk da yetiştirirsen hastaneye kabul ediyorlar,biz 2. testi öyle yaptırdık evde yaptı ben yetiştirdim hastaneye :17: ama her hastane kabul etmiyor

kız gördüm gördüm :9: ben atlamışım bu testi....aaaa nasıl köpük köpük olmuş böyle,ahanda şehzade geliyo o zaman :nazar:

Hastane iki adımlık yer inşallah kabul ederler yoksa bizim iş kalacak. Şansımıza ne çıkarsa artık. Bu arada bende çok eskiden gizli ilimler diye çok eski bir kitap verdi burçlarıda ele almışlardı yani doğduğu güne bile ayrı yorum vardı eşiminline bakmıştım ozaman kıza yatkın ve genellikle kızları olur yazmıştı o ne desem neye inansama bilemedim

bak şimdi ben çok heyecanlandım sultaaannn :18::18::18:
ben nasıl atlamışım bunu yaa,hep gebelik için sanıyodum,hemen araştırıcam doğruluk payını,Allahım inşallah doğrudur ve şehzademiz yoldadır

bak şimdi ben çok heyecanlandım sultaaannn :18::18::18:
ben nasıl atlamışım bunu yaa,hep gebelik için sanıyodum,hemen araştırıcam doğruluk payını,Allahım inşallah doğrudur ve şehzademiz yoldadır

bak iyiki ben kobayiniz burda.daha yapmami istediginiz test varmi yapayim?lahana demeyin evde yok:52: buarada arada özeline de bak.:52:

Bencede 2O olmus diyormuş en yüksek seviye 20 katmış ya ama saati nasıl ayarlıyor pik yapınca kaç saat sonra ben 28 saat sonra denedim kalamadim 10 saat sonrası falanmı
bılmıyorum kı canım ya ama kesın lh bakıyor...
bak iyiki ben kobayiniz burda.daha yapmami istediginiz test varmi yapayim?lahana demeyin evde yok:52: buarada arada özeline de bak.:52:

benmde ozel msjım var :(((

Back