Süper Anneler - 2011

Sanırım sen bu mesajı reyyahane atacaktın yanlışlıkla bana attın dimi. Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım
Aynen öyle kizim hasta ishal oldu da bir yandanda onla uğraşıyorum patates falan yedirdim şimdi başka ne verebilirim dok.bir ilaç verdi 3 gün gecmezse gel dedi kanlı ishale çevirecek diye korkuyorum

Aynen öyle kizim hasta ishal oldu da bir yandanda onla uğraşıyorum patates falan yedirdim şimdi başka ne verebilirim dok.bir ilaç verdi 3 gün gecmezse gel dedi kanlı ishale çevirecek diye korkuyorum

Geçmiş olsun muz leblebi ve patatesleri soy elma dilim yap azıcık su ile kaynat birazda tuz at suyu ile içir yedir faydası olur

yumurta akini da söyle anlatmaya çalisiyim:
2 adet yumurtanin kabuklari sabun ve su ile güzelce yikanir.daha sonra bu yumurtalar buzdolabinda 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapiskan sivi üretir.buzdolabindan yumurtalar çikarilir. oda sicakliginda bir saat bekletildikten sonra ilskiden hemen önce yumurta kirilir,aki ayrilir.akinin ph i ölçülür.Eger ph i 9 dan düsükse bize yaramaz.9 ve 9.9 ise yumurta aki vajinaya yerlestirilir.ayrica;kirilan yumurta agzi açik 5 dk dan fazla beklememeli......oda isisinda olmali DIKKAT ciktiktan sonra

evet simdi yumurtadan bakteri kapacagini düsünen arkadaslar(salmonella gibi) bildigim kadariyla yumurtanin kabugunda var bakteriler;içinde degil....

ayrica bunu yinde tehlikeli görüyorsaniz,pastorize yumurtalar satiliyor(ben istanbulda carrefour da görmüstüm.artik büyük marketlerin hepsinde var.onunla da ayni islemi yapbilirsiniz)

umarim açiklayici olmustur...

Geçmiş olsun muz leblebi ve patatesleri soy elma dilim yap azıcık su ile kaynat birazda tuz at suyu ile içir yedir faydası olur
Anam benim kız yemezki bu yaptigimi ilacı bile icmedi tuzlu diye ayrı ayrı yedirsem olurmu muz yedi az patates yedi leblebide yedi bakalım nasıl olacak teşekkürler canım

Anam benim kız yemezki bu yaptigimi ilacı bile icmedi tuzlu diye ayrı ayrı yedirsem olurmu muz yedi az patates yedi leblebide yedi bakalım nasıl olacak teşekkürler canım

Kız zaten bunları ayrı ayrı yedireceksin. Sadece patatesi soy elma dilim gibi dilimle az su ile kaynat yer onu niye yemesin. Suyunu içmese bile patatesi yesin. Birde sakın yağlı şeyler yedirme.

Canım benim yegen çok agir ishal olmustu ne yaptilarsa kar etmedi. Sonra babanem var 86 yasinda o bir tavsiyede bulundu uyguladik ve aninda kesildi bir tatli kasigi turk kahvesi pismemis yani toz seklinde icine limon sık ver aninda kesiyo canim benim dene hemen

Canım benim yegen çok agir ishal olmustu ne yaptilarsa kar etmedi. Sonra babanem var 86 yasinda o bir tavsiyede bulundu uyguladik ve aninda kesildi bir tatli kasigi turk kahvesi pismemis yani toz seklinde icine limon sık ver aninda kesiyo canim benim dene hemen

bende o formülü verecektim .sen benden uzun yaşıyacaksın :1:

kızım halen uyumadı gözleri cin gibi bakıyor ablasının kucagına attım valla kollarım koptu.kızım şuanda odadan bagırıyor saçımı çekiyor diye delirecem kızlar ben :ssz::ssz:

Son düzenleme:
kızım halen uyumadı gözleri cin gibi bakıyor ablasının kucagına attım valla kollarım koptu.kızım şuanda odadan bagırıyor saçımı çekiyor diye delirecem kızlar ben :ssz::ssz:

Ay yerim ben onu ya şimdi ne tatlıdır. Allah bağışlasın. Öp benim için. Ben bebekleri çocukları çok seviyorum.

Back