Süper Anneler - 2011

dogal yollarla besle adami o zaman.kizlar daha tam iyilesmedi ama götürdüm krese.banada bulastirdilar galiba bugün bogazim yaniyo ama kötü degilim.havalardan yaa birden sicaklik düsünce böyle olduk.kizinin ayagi nasil oldu?

kız karbonatla yapılan gebelik testi,köpürürse bebek var,köpürmzse yok...sultaaaannnn yap bakalım gebemisin

ben yapım mı kız ne dersin?gerci çok erken daha ama ..
şaka bir yana canım da ben hiç düşünmek istemiyorum hamiş miyim değil miyim diye oluruna bıraktım o gün görecez artık

dogal yollarla besle adami o zaman.kizlar daha tam iyilesmedi ama götürdüm krese.banada bulastirdilar galiba bugün bogazim yaniyo ama kötü degilim.havalardan yaa birden sicaklik düsünce böyle olduk.kizinin ayagi nasil oldu?

canım karbontı 1 bardak suda erit onunla gargara yap boğazın yanmasını alıyor geçmiş olsunn

iyi iyi maşşallah canavar gibi,canıma yettiler 15 gün

ben yapım mı kız ne dersin?gerci çok erken daha ama ..
şaka bir yana canım da ben hiç düşünmek istemiyorum hamiş miyim değil miyim diye oluruna bıraktım o gün görecez artık
yap kız nolcak ama çıkmaz daha,bence o bhcg nin yükselmesini tespit ediyo,sanki 10. günde falan sonuç verir gibi geliyo,gerçi seninde 8. gün falan oldu dimi

kizz aslinda bende düsünmüstüm onu yapmayi ev müsaitti asgida birsürü bos yer var iki saksi koyardim nolacak asagiya ama gec kaldim.

tüh beeeee

Ya kızlar ben yarın için ürolojiye randevu aldım gidicemde ne dicem dr hiç düşünmedim bir akıl verin. Sap gibi bakar geri dönerim yoksa

Ya kızlar ben yarın için ürolojiye randevu aldım gidicemde ne dicem dr hiç düşünmedim bir akıl verin. Sap gibi bakar geri dönerim yoksa

kız dedim ya ben sana,at kocanı dr un önüne,olmuyo bunun çocuğu de,bak hele baştana ayağa nesi var nesi yok,eti senin kemiği benim de

eşinle gitmen gerekiyo,hiçbişey demenize gerek yok ki,bebek istiyoruz bi sperm testi yaptırmak istiyoruz de

Eşim gelmezki ben şu eski yaptırdığım tüp bebek ondan sonra orada çıkan kalitesiz embriyo vs onlarıda anlatsammı? Eşim diyorsen git konuş testi eevde yaparım koştur git hastaneye yetiştir. Asla gelmem diyor. Adam zaten stres yapıyor orada hepten olur kaliteli varsada veremez.

lenarinin mesajini buldum yapiyim mi?

arkadaşım ben geçen ay yumurta akını denedim ama hamile kalmadım
benim vajen ph ım az
ama yumurta akı tavan yaptırdı
dediğin gibi yumurta akı spermleri öldürmüşte olabilir

Evet bende olctum ph artmisti ama sonuç yok ben 20 dk once denedim sen ne kadar kala denedin
Hem ben sonraki ayda denedim ama olmadi peki yabanci sitelerdekiler nasil sonuc aliyo hic olumsuzluktan bahsetmiyolar çokta memnunlar

Bencede 2O olmus diyormuş en yüksek seviye 20 katmış ya ama saati nasıl ayarlıyor pik yapınca kaç saat sonra ben 28 saat sonra denedim kalamadim 10 saat sonrası falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…