- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.481
ya bi de şu var bana dr verdi bu aspirini ve folik iç dedi....çatlama iğnesinden sonra hamile kalırsan oğlun olur dedi...böyle hastalarının oğlu olmuş hep...herkes mi bizim gibi araştırdı yok alkali yok asidik bilmem ne...herkese aynı şeyi tavsiye etmiştir bence ve oğlu olmş hepsinin..demekki içmek faydalı...bi ayda onu içeyim bakalım ne olacak
yok canım yaa şubatta tatil bize denemiycem kararlıyım...bi de çok saçma ama şu çin takvimi aklımı karıştıryo,kızlarımda tutuyo ve şubat kız diyo...kesinlikle inanmıyorum ama kalbim hayır diyo...
incir kürü bende ters tepti,birsürü yumurta oldu ve büyümediler...kalitesiz oldu hepsi...ya dr uydurdu zaten güvenmemiştim hiç ama ilk ve son gidişim oldu zaten ona
Dinlen sende bir ay bakalım zaman neyi gösterecek. Keşke diyorum bir bakmışım hamileymişim ve erkek oluyormuş dün biri gelip yazdıya aynen onun gibi. Ne kadar güzel olur bu kadar strese gerek kalmazdı. Birde eskileri okuyunca dahabi hevesleniyor insan ilk sayfalara baktım tutturan baya varmış yine ve en önemlisi ph yüksek olacakve çat şiğnesi ile denemişler geneli. Daha garanti olsun diye. Birde erkeğin takviye alması spermlerin çoğalması demek y lerinde çoğalması demek. Teravetin takviyelerle eşinin 125 bin olmuş mesela normali 70 bin baya bir fark etmiş onunki 2 ayda