- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.501
gördün mü bak,bioenerjiyle getirdim seni buraya
ruh ikizinin seslendiğini duydun hemencik...
dedim kızlar burda, sultanda gelsin
herkese merhaba.gecmisi okuyamadim cok biriktirdim son sayfalari okudum sadece.hamile olan,deneme yapan var mi?
herkese merhaba.gecmisi okuyamadim cok biriktirdim son sayfalari okudum sadece.hamile olan,deneme yapan var mi?
ben regl oldummmmmmmama bu sefet hiç üzülmedim nedense yaa,hiç umudum yoktu bu ay ondan herhal
Kizlar doktor bakti 18mm sag yumurtalikta yumurta olusmus cok guzel dedi carsamba aricam seni gel bakicam dedi catladihi anda soylicem dedi igneye gerek yok dedi ne diyosunuz bacilar oneriniz varmi bana cok heycanlandim :)))
Ben hala adet olmayı bekliyorum. Bu arada sultan facede lavabo açıcı ile cinsiyet tahmini yapıyorlar kız sende yapsana orada yoksa yollarım ben sana bir ay önceden geleceği kesindir
Kizlar doktor bakti 18mm sag yumurtalikta yumurta olusmus cok guzel dedi carsamba aricam seni gel bakicam dedi catladihi anda soylicem dedi igneye gerek yok dedi ne diyosunuz bacilar oneriniz varmi bana cok heycanlandim :)))
bu ayda dinleneceksin galiba calismalar martta mi?
Apranax cok hakkisin bacim bende oyle dusundum ovu testi alicam carsamba gel bakiyim olmazsa persembede bakicam dedidur dur heyecan yapma yoksa herşey arapsaçı olur...iğne olmasa da olur kesin çatlama anını bulduktan sonra doğal oluşu avantaj bile...ama nasıl yakalıycak o anı işte...çarşamba 20mm falan olur..senin kaçta çatlıyo bilmiyosun di mi,alabilirsen bi de ovulasyon testi al bence
hangi marka olacakmis kizz hava cok sogudu burda simdi lavabo acici icin gitmem valla alisverise.ama gecen türk marketine gittik sirf gecen bahsettigim nar suyu icin esime yalan söyledim evde karbonat yok lazim dedim ama caktirmadan baktim narsuyu yoktuama karbonat aldim karbonatli test de vardi ama nasil yapiliyodu.
hangi marka olacakmis kizz hava cok sogudu burda simdi lavabo acici icin gitmem valla alisverise.ama gecen türk marketine gittik sirf gecen bahsettigim nar suyu icin esime yalan söyledim evde karbonat yok lazim dedim ama caktirmadan baktim narsuyu yoktuama karbonat aldim karbonatli test de vardi ama nasil yapiliyodu.
Allah razi olsun arkadasim ezan saatlerinde rabbim gonlumuDekini versin insallah. Turnusolu nerden alicam simdiOzaman dr dediğini yap çarşambaya kadar anca 22 olur zaten doğal yoldan 22 de çatlıyormuş. Eşinide hazırda tut gündüzde olabilir birde şimdiden ph ölçmeye başla. Rabbim gönlün'dekini nasip etsin inşallah
he bacım bu ay tatil bize...belki iyi olur yaa,öyle hissediyorum...martta devamartık niyeyse hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım...bebek görünce ağlar oldum,ay menapoza giren teyzeler gibiiiiiiiiiiiii
Burda yaz havası var kapılar camlar hep açık.
Valla testten emin değilim ama karbonatla olan köpürürse erkek köpürmezse kız gibi birşeydi
kız karbonatla yapılan gebelik testi,köpürürse bebek var,köpürmzse yok...sultaaaannnn yap bakalım gebemisin
bence de dr unu dınle ne güzel çatlama vaktını söyleyecekmiş boşuna iğne olma bacım.allh yrdmcın olsunKizlar doktor bakti 18mm sag yumurtalikta yumurta olusmus cok guzel dedi carsamba aricam seni gel bakicam dedi catladihi anda soylicem dedi igneye gerek yok dedi ne diyosunuz bacilar oneriniz varmi bana cok heycanlandim :)))
sağol canım ek bilgiler için.ben işte olduğum için mecbur kendim yazıp kendim okuycam duayıda inş hamiş olursamALLAH razı olsun canım. Birde bende birşey ekleyeyim duayı yapacağınız zaman eşiniz yada bir başkası yapsın duayı yaparken gözlerinizi kapatın hayal edin bebeğinizin huyunu suyunu ismini cismini bittikten sonrada camdan göğe bakın. Temiz yere yani. Bana böyle yaptırdılar yapacak olan olursa bunuda eklesin. Rabbimin izniyle olur inşallah
eylülüm tatilin bitti galiba hayirli olsun yeni dönemin.buarada saclarini güle güle kullan.
kız karbonatla yapılan gebelik testi,köpürürse bebek var,köpürmzse yok...sultaaaannnn yap bakalım gebemisin
bencede bu ay dinlen bacim kafani rahatlat martta silbastan yap.niye hic olmayacak gibi düsünüyosun yaaa olacak pozitif düsün bak bu ay dinlen firsat iste olumsuz düsüncelerini uzaklastir esini iyi besle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?