- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #47.461
hahah ohhh açıldı gözünü sevdiğimin okulu![]()
ah ah başladı yine koşturma
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah ohhh açıldı gözünü sevdiğimin okulu![]()
günaydın canım![]()
Günaydın canım. Senin gebelik ne zaman belli olacak? Daha çok varmı?
ne gebeliği bacııııımmmmregl oldum hem de 25. günde...geçen ay 35 ti,ondan önceki ay 34....2 aydır reglim 2 gün sürüp bitiyodu bu ay eski günlerdeki gibi,normal miktarında...klomenin tek faydası bu oldu sanırım...
Nasip değilmiş bu seferde demekki ne yapmayı düşünüyorsun peki? Bir dr gitsen daha iyi olmazmı
bu ay deneme yapmıycam bacım..9 aydır takviye diyet ilaç iğne hastalık derken çok yıprandık...bu ay rahat rahat hem antibiyotik hem de fitil kullanayım diyorum...rahimde temizlenmiş olur...nasipse martta devam çalışmalara...
Hangi fitili ve antibiyotik kullanmayı düşünüyorsun? Ben şu mantar için olanını kullandım sanki daha çok mantar oldum gibi yoksa banamı öyle geliyor. Birde birkaç kişi başka bir fitili deneme yapacakları ay kullanmışlar sence hangisi daha mantıklı?
monodoks ya da cipro....gyno-lomeksin ya da vagi-hex....bunlardan birine karar vericem...monodoksun yan etkileri ağır diyorlar ama kullandığını bildiğim herkesin oğlu oldu sanırım tercihim bu olacak...fitile gelince vagi-hex kullanan da diğerini kullananda duydum oğlu olan ama gyno 2 kullanımlık olduğu için tercih edebilirim...vagi 7 gün sürecek ve bu esnada ilşki yasak...hem sabah akşam yat,kulllan sonra akıcak vs zor iş...gyno daha iyi bence...sana öyle gelmiştir ya,neden mantar yapsın ki...
bi de sen dr unla rahat rahat konuşabiliyorsun erkek bebek olayını,şunları sorsana ona..bakalım ne diycek,belki başka isim verir
O herhangi bir sorun almadan ilaç kullanmaya karşı çünkü yumurtanın doğallığı bozuluyor ve erkek tutacağı varsada tutmuyor demişti. Ne kadar doğal olursa okadar iyi. Birde bir Arkadaş klomen yumurta zarı üstündeki zarı kalınlaştırdığını ve bebe aspirinin mutlaka kullanmak lazım demişti sen baktınmı buna hiç
bebe aspirinini duymuştum,hatta dr um vermişti ilk aylar kullanıyordum ama o kız bebekye varmış,vajeni direk asidik yapıyormuş...facede bilge söylemişti galiba yanlış olmasın ama,sonra sordum bi kaç kişiye evet kız bebekte dediler...
işte bende diyorum ki 1 ay ara vereyim ve fittilleri öyle kullanayaım...hem temizlemiş olurum,hemde ertesi ay yumurtayı etkilemez,3 ay etkili zaten fitil
canım zaten antıbıyotık denemeden 1 ay once kullanılmalı dıye bılıyorum..fitili deneme yapacağın ayda kullanabılırısn fark etmez bence...bebe aspirinini duymuştum,hatta dr um vermişti ilk aylar kullanıyordum ama o kız bebekye varmış,vajeni direk asidik yapıyormuş...facede bilge söylemişti galiba yanlış olmasın ama,sonra sordum bi kaç kişiye evet kız bebekte dediler...
işte bende diyorum ki 1 ay ara vereyim ve fittilleri öyle kullanayaım...hem temizlemiş olurum,hemde ertesi ay yumurtayı etkilemez,3 ay etkili zaten fitil
eylülüm,
oğluşunun tüplerdeki yolculuğu nasıl geçmiş,düştü mü rahime![]()
![]()
canım haber bekliyorum sıpam daha haber vermedi cok kaygısız olacak bu oğlan dogmadan annesini üze üze bir hal oldu![]()
Bebe aspirinin karışık bir durum. Ben gyno kullandım iki tane yeterlimi acaba? Birde şu incir kürü var yumurta kalitesini artırıyor sen neden denemiyorsunki bende denemek istiyorum eğer düştükten sonra eskisi gibi adet olursam 7 mart deneme olacak baya zaman var benimde daha hala tam olarak ne yapacağıma karar vermedim
ayy olsun inş yaa hepimizin olsun doğum günlerini kutlayalım,sünnetlerini yapalım askere gönderelim hep birlilkte inşAy inşallah olur eylül valla burda kimim olursa benimki olmuş kadar sevinirim ve bi okadarda istiyorum.
askerde anlar anacığının kıymetinicanım haber bekliyorum sıpam daha haber vermedi cok kaygısız olacak bu oğlan dogmadan annesini üze üze bir hal oldu![]()
benim saçlar röfleliydi dedim hamiş olursam diplerim cıkmıs sekilde gezmeyım diye siyaha boyadım kızlar...........herkes cok begendı bende begendım :124::124::124:
Canım benim yaa geçmiş olsun bu durumlarda da ne desek boş tevekkül et canım inşallah herşeyib hayirlisi olsun senin icinkızlar bebeğimi kaybettim galiba
dün aşırı kanamayla saat 2.30 gibi acile gittim keseyi gördüler sağdan oluşmuş yatış verdiler eğer düşük yaparsan kürtaj olacaksın dediler anastazi uzmanları yokmuş bayıltmadan yapıyorlarmış bana keğıt falan imzalatıyorlardıkı korktum o hastaneden kaçıp eve geldim
bugünde başka bi hastaneye gittim kanamam durmadığı için bana gebelik kesesinin görünmediğini düşük yapmış olabileceğimi veya dış gebelik olacağını bunun için yatış yapmam gerektiğini tekrar söylediler burdada bayıltmıyorlarmış kürtaj için burdanda kaçtım korkup bu hastanelerin 2 side ssk
son umut özele gittim özeldede bebeğin kesesini görmedi düşük yapmışsın dedidış gebelik olduğunu sanmıyorum takip gerekiyor dedi yarın yine gidicem
kan testi sonucun yani beta hcg sürekli yükseliyor ama
ilk test 1000 ikincisi 3868 yarından itibaren devam edecek thliller tkipteyim yükselirse dış gebelik düşerse düşükmüş yapmışım
bide kanama esnasında benden parça geldi ben düştü çocuk dedim
morelim çok bozuk