Süper Anneler - 2011

Dinlen sende bir ay bakalım zaman neyi gösterecek. Keşke diyorum bir bakmışım hamileymişim ve erkek oluyormuş dün biri gelip yazdıya aynen onun gibi. Ne kadar güzel olur bu kadar strese gerek kalmazdı. Birde eskileri okuyunca dahabi hevesleniyor insan ilk sayfalara baktım tutturan baya varmış yine ve en önemlisi ph yüksek olacakve çat şiğnesi ile denemişler geneli. Daha garanti olsun diye. Birde erkeğin takviye alması spermlerin çoğalması demek y lerinde çoğalması demek. Teravetin takviyelerle eşinin 125 bin olmuş mesela normali 70 bin baya bir fark etmiş onunki 2 ayda

ayy yook yenılenmıs gıbı oldum ohhh ne güzel
hem de genç gösterdi kız bu sac benı musmutlu oldummm

tatlim zolax antibiyotik al birde tekli fitillerden al kesin çözüm kasinti varsa tek fitil geçici tedavi tekrar nüks ediyo ben bu illetle 1 yil ugrastim berbat bisey

bende hiç olmazdı korunmayı bıraktıkya yum gecesi denemeden sonra bu hal başıma geldi..neyse sperm bana yaramıyoooacaba tatlım adet bitimindemi başlanıyo adetliyken o antibiyotik içiliyormu????

Son düzenleme:
Kizlar doktordayim suanda bekliyorum 12. Gunum bugun yumurtaya bakicak. Vazmî gecsem icimden bir ses bu ayi pas geç diyor. Fitil takviye falan filan hic bisey yapmadim yaaaa napicam ben kalkip gitsemmi suan burdan :)))

Kizlar doktordayim suanda bekliyorum 12. Gunum bugun yumurtaya bakicak. Vazmî gecsem icimden bir ses bu ayi pas geç diyor. Fitil takviye falan filan hic bisey yapmadim yaaaa napicam ben kalkip gitsemmi suan burdan :)))

Bekle bakalım Dr ne dicek ona göre karar ver öyle daha ilk seferde pes edersen olmaz. Belki yumurtan daha küçüktür iğne olursun. Bence ne kadar beklemek okadar daha kötü

aynen canım bir bakmışım hamileyim rabbim bide erkek hediye etmiş hep öyle bir haber bekledim...ama ne yazıkkidemekki gircekmişiz bu streslere hakımızda hayırlısı olsun...

rahat ol tatlım yum saatini ayarla sen yeterki ...oana denk gelirse ph yükseliyormuş zaten bırak fitili mitili...bide orgazm olursan oğluşun kucağında....

kızlar erkek bebek için yapılacak bir dua daha buldum.duayı isteyenler özel msj göndersin...burdan paylaşamıyorum çünkü duayı aldığım arkadsta bana özel msj olarak gönderdi onun hakkı bana geçsin istemiyorum

Eylül kız ben öZel mesaj atamıyorım bana yazsana

heeeeyyyytttt...canavarlarım okulda oh be bir nefes alayım onlar evdeyken hiç giremedim sayılır gizli kaçamak girdim işte... başımdan ayrılmazlar ...onlar bana açtığı için kodadımıda biliyorlar ...girip merak edip yazdıklarımı okurlar diye korkuyorum...benim özelim olmayacakmı????tatil bitti yaşasınnnnnnnnnn.............

msj kutuna bak bacım attım bile

ALLAH razı olsun canım. Birde bende birşey ekleyeyim duayı yapacağınız zaman eşiniz yada bir başkası yapsın duayı yaparken gözlerinizi kapatın hayal edin bebeğinizin huyunu suyunu ismini cismini bittikten sonrada camdan göğe bakın. Temiz yere yani. Bana böyle yaptırdılar yapacak olan olursa bunuda eklesin. Rabbimin izniyle olur inşallah

gecmis olsun.insallah en kisa zamanda toparlanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…