Süper Anneler - 2011

dorti kız bebek istiyorsun galiba bana bildiklerinden biraz bahsedebilirmisin benmde bi roğlum var

kızlar bebeğimi kaybettim galiba
dün aşırı kanamayla saat 2.30 gibi acile gittim keseyi gördüler sağdan oluşmuş yatış verdiler eğer düşük yaparsan kürtaj olacaksın dediler anastazi uzmanları yokmuş bayıltmadan yapıyorlarmış bana keğıt falan imzalatıyorlardıkı korktum o hastaneden kaçıp eve geldim
bugünde başka bi hastaneye gittim kanamam durmadığı için bana gebelik kesesinin görünmediğini düşük yapmış olabileceğimi veya dış gebelik olacağını bunun için yatış yapmam gerektiğini tekrar söylediler burdada bayıltmıyorlarmış kürtaj için burdanda kaçtım korkup bu hastanelerin 2 side ssk
son umut özele gittim özeldede bebeğin kesesini görmedi düşük yapmışsın dedi :( dış gebelik olduğunu sanmıyorum takip gerekiyor dedi yarın yine gidicem
kan testi sonucun yani beta hcg sürekli yükseliyor ama
ilk test 1000 ikincisi 3868 yarından itibaren devam edecek thliller tkipteyim yükselirse dış gebelik düşerse düşükmüş yapmışım
bide kanama esnasında benden parça geldi ben düştü çocuk dedim
morelim çok bozuk
Bende seni merak ettim düştü demek bu erkekti belkide onların tutunması zor oluyormuş galiba neyse sen iyi ol bardağa denersin acaba neden düştü dok.bir şey dedimi ağır falan kaldırdınmı yada ilaç falan ictinmi başlarda

Bende seni merak ettim düştü demek bu erkekti belkide onların tutunması zor oluyormuş galiba neyse sen iyi ol bardağa denersin acaba neden düştü dok.bir şey dedimi ağır falan kaldırdınmı yada ilaç falan ictinmi başlarda
Aman cepten yazınca bu kadar olur birdaha yazacaktım bardağa yazmışım kusura bakma üzülme ama kısmet değilmiş

dorti kız bebek istiyorsun galiba bana bildiklerinden biraz bahsedebilirmisin benmde bi roğlum var

yok canım benım kızım var.ben ona sık ılıskıyle hamıle kaldım kesınlıkle emınım.çunku bebek olsun dıye soylemesı ayıp olmasın ama nerdeyse hergun ılsıkı oluyordu.ben yumurtlama gunu falan bılmedıgım ıcın oyle seyler denemedım.tamamen sık ilişkı oldu

kızlar sezeryan olanlar ıcın soruyorum.genel anesetezımı olacaksınız yoksa belden uyusturlanlardanmı olacaksınız.bırde apranaksa ne oldu sah sultan nerde haber varmı

dün aşırı kanamayla saat 2.30 gibi acile gittim keseyi gördüler sağdan oluşmuş yatış verdiler eğer düşük yaparsan kürtaj olacaksın dediler anastazi uzmanları yokmuş bayıltmadan yapıyorlarmış bana keğıt falan imzalatıyorlardıkı korktum o hastaneden kaçıp eve geldim
bugünde başka bi hastaneye gittim kanamam durmadığı için bana gebelik kesesinin görünmediğini düşük yapmış olabileceğimi veya dış gebelik olacağını bunun için yatış yapmam gerektiğini tekrar söylediler burdada bayıltmıyorlarmış kürtaj için burdanda kaçtım korkup bu hastanelerin 2 side ssk
son umut özele gittim özeldede bebeğin kesesini görmedi düşük yapmışsın dedi :( dış gebelik olduğunu sanmıyorum takip gerekiyor dedi yarın yine gidicem
ilk test 1000 ikincisi 3868 yarından itibaren devam edecek thliller tkipteyim yükselirse dış gebelik düşerse düşükmüş yapmışım
morelim çok bozuk

cok gecmı olsun cok uzuldum canım.allah yardımcın olsun.bende dıs gebelık amelıyatı oldum seneler once.ama benım hamıle oldugumdan bıle haberım yoktu.neden oldu hıc anlamadık.ama dıs gebelık olsa kese gorunmezdı bastan.aman kontorllerını ıhmal etme canım.

ziyaretçi arkadaşlarımız buraya aramıza katılmak isterseniz kaydoluyorsunuz ve msn adresinize mail geliyor onu tıklıyorsunuz .işlem bu kadar kızlar bende ilk denemede yapamamıştım sonradan biraz kurcaladıktan sonra oldu :34:

ziyaretçi arkadaşlarımız için alıntı yaptım bende okuyordum nasıl kaydolunuyor diye insan yazmazmı diyordum kızlar için sonradan kafama dank etti olayı çözdüm :1:

Benim de kuzenimin bir tanidigi vardi ,kadin dedi ki bizim ailede hep kiz cocuklari vardi .Evlendim bi vesileyle bir kitaptan okumustum bu yaziyi dedi.Aynen o da erkek cocuk icin once erkegin bosalmasi gerektigini ve kendisinin,kardesinin ve daha bircok kisinin bu yontemle oglu oldugundan bahsetmisti.Biraz acikca olucak ama iliski sirasinda kuru olmaya cok dikkat ettigini hatta cok afedersiniz ama kuruladigini falan soylemisti.Kadin etrafinda cokca insana soyledigini ve tuttugunu soyluyordu.

kafam iyice karıştı

morelim çok bozuk

Geçmiş olsun canım Allah sana saglik versin bebis yine olur

kızlar sezeryan olanlar ıcın soruyorum.genel anesetezımı olacaksınız yoksa belden uyusturlanlardanmı olacaksınız.bırde apranaksa ne oldu sah sultan nerde haber varmı

burdayım kuzum :3:
ne olsun,beklemeye devam...yok ki yeni şeyler yazayım :31:öyle okuyorum işte

canım geçmiş olsun,ne diyelim sağlık olsun...çok aramadan yine dolsun göbüşün inşallah...her işte bir hayır vardır unutma

Son düzenleme:
morelim çok bozuk
canım cok geçmiş olsun inş dış gebelik değildir...kayıp yaşayınca insan çok kötü olyor içini karamasrlıklar bürüyor ama zaman herşeyin ilacı en kısa zmanda toparlanmanı diliyorum cnm.
Bu doktorun ne tahlili istiyor kanda neye bakıyor birde neden ağrın oldu çatlama ağrısı mıydıki ben doktora gidemem eşim için cinsiyetfarketmiyor kız olsun erkek olsun farketmez o sadece bebegimiz olsun diyor e kız büyüdü yani tam çatlama olması lazım catlamayi başka yöntemlerle anlayamazmiyiz ki ısıyı deneyeceğim sabah 6 ya saatimi kurup hergün yaparim akıntı catladigi gün nasıl olmalı bazısı uzayan diyor bazısı su gibi hangisi doğru
bence kandaki lh seviyesine bakıyordur..

Back