- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.941
çıkar canım inşallah hamiş kalmışsındır
bende 16 ocakta kırmızı 2 çizgiyi görünce kaygan akıntımın olduğu ilk saatlerde deneme yaptım 1 hafta sonra kadar öksürürken sol kasığımda bıçak saplantısına benzeyen batmalar oluştu ( feci grip olmuştum öksürüyordum test yapmıştım negatif çıkmıştı ml çok yüksek antabiyotikte kullandım) adetten 1 gün önce baş dönmesi ve idrar rengi değişikliğinden şüphelenip bir test daha yaptım bide ne görim 2 net çizgi ağrı kesici ve antabiyotik gebeliğimi etkilermi hiç bilmiyorum solda ki ağrılarda endişelendiriyor beni,
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim bizede nasip etsin bu eski yazıları okuyunca gülelim
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim bizede nasip etsin bu eski yazıları okuyunca gülelim
gebeliği bilmeden ilaç kullanmak.. burada yazıyor ilaç kullananlar doktorlarına sormuş cevaplar bir şey olmazmış yazıyor bir bak istersen
Cahillik çok zor valla. Benim tedavi gören arkadaş Dr ona yum çatlamış salı günü gitmiştik cumaya kadar gün aşırı yapın demişti oda benim gibi gün aşırı hergece diye anlamıştı iki gece üst üste yapmıştı sonra rahatsız oldu yapmadı cumaya kadar yapamam dedi. Hamile kaldı ve oğlu oldu. Şimdi buna ne yorum yaparsınız?
amiiiiiiiiin inşallah
hamile kalıp kalmadığını şu şekilde kontrol edebilirsin benim 4 hamileliğimdede ben bu şekilde anladım
öncelikle karında şişme gaz ve çok sıvı tüketmediğin halde sık idrara çıkma ve idrardaki renk değişimi bu çok belirgin bir uyarı bence. göğüslerinde ağrı ( benim yumurtlama günümde ağrı başladı halen kesintisiz devam ediyor ) eğer bu belirtiler varsa sende ve kasığında ağrı büyük ihtimalle hamiş sindir adet gününe doğruda hafiften baş dönmeleri
bu belirtilerden kaçı var sende ??
gögüslerim ağrımıyor ve baş dönmesi yok bir tek ötekiler var. ben link atmayı bilmiyorum bir deneyeyim ama http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-344495.html
göz attım canım çok sağal zahmet verdim sana hakkını helal et
genel kanı bişy olmayacağı yönünde bende allaha emanet ediyorum..
Sperm yumurtaya ne kadar zamanda gidiyorbbilmiyorum ama benim aklıma takılan birşey var. Mesela diyelim ilk ilişki olduğu zaman yumurtaya önce y ler gitti ama dölleyemedi sonra ikinci deneme oldu diyelim o ikinci denemedeki y ler yumurtaya yetişene kadar ilkindeki x ler zaten yumurtaya ulaşmış olacak ozaman iki deneme ne işe yarayacakki?
buldunuz mu sorunun cevabını arkadaşlar neden öyle ben diyeyim bildiğim kadarını yumurta çatlamadan önce spermler onu sarmış bekliyor ama yler az ömürlü olduğu için xlere kalıyor y ler hızlı tekrar birleşmeyle ölen spermlerin yerini doldurmak maksat çatladığı zaman en son ilşkideki spermlerin dölleme kabiliyeti fazla sürekli y ler tazelenecekki y ler dölleyebilsin onun için çatlamadan önce değil çatlamada yada 24 saat içinde korunmasız ilişki yumurta 24 saat dölleme kabiliyeti varmış o anı tutturmak lazım
ya deme öyle ya içimi afakanlar basıyor
benim çattan önce oldu ilşkim iki çizgiyi gördüm ama görür görmez o saatler içinde oldu sonraki iki gün daha pozitif çizgi vardı
yani 16. gün biri koyu diğeri koyuya çok yakın renk 17. gün iki koyu renk 18. gün koyu ve koyuya eşdeğer bi renk daha sonrasında hızla silikleştii ve ben gebeyim allaahııııım ben napcam şimcik kız
bu saat oldu kocamda daha gelmedi heyheylerim üzerimde şimdi ağlıcam
benim çattan önce oldu ilşkim iki çizgiyi gördüm ama görür görmez o saatler içinde oldu sonraki iki gün daha pozitif çizgi vardı
yani 16. gün biri koyu diğeri koyuya çok yakın renk 17. gün iki koyu renk 18. gün koyu ve koyuya eşdeğer bi renk daha sonrasında hızla silikleştii ve ben gebeyim allaahııııım ben napcam şimcik kız
kız beni de ağlattınApranaxx bir oğlum olsuna yazmış kopya yapamadım. Bende ağladım ağladım o sırada annem aradı ne oldu diye telaş yaptı sana çok ihtiyacım var diyebildim sadece. Yarın hastaneden çıkıp gelecekmiş. Kadın benim yüzünden tedavisi kalacak. Ama tutamadım kendimi. 3. Kızım doğduğunda ameliyata giderken kaynanam bana üzülme 40 günün dolsun yine hamile kalırsın demişti tabiki öncedende okadar çok baskı vardıki doğumda bile bir umut belki erkek doğar diye beklemiştim. Kendime geldiğimde bebeğim nerde diye sordum dr kızın yukarı gitti senide oraya yolluyorum dedi ve dünyam sanki başıma yıkılmıştı. Bebeği getirdiler emzir diye hayır istemiyorum dedim. Ağrım var almadım kucağıma. Taki diğer güne kadar. Sonra çocuk dr geldi bebeğiniz sağlığı çok iyi ama çözemediğimiz bir inlemesi var sebebini bulamıyoruz. Büyük bir insan gibi inliyor. Tam o sırada geldi kucağıma zorla verdiler o küçücük canın bir suçu yoktuki okadar pişman oldumki saatlerce göz yaşlarımı tutamadım ağladım ağladım. Benim çocukları okadar seven insan yedi yabancı olsun çocuk gördüğümde seven insan kendi kızımı sevmekten kaçmıştım. Hala içimde büyük bir yaradır. Bu insanlar beni ben olmaktan aldılar. Şuan psikolojim hiç iyi değil. Allah sonumu hayra yorsun.
kız ne temizliği bu kadar kızı istemeye mi geliyolartemizlik bitti cok şükür artı 1 hafta dinlenme zamanı
sanırım geçmişe dönmüyo canım,2014 ocakta takılmış,bende açamadımcanım benim pc de sorun var herhalde aden başlangıç dönemini bir türlü değiştremedim benim için bakabilirmisin son adet 30 12 2013 doğum yılım 1982 enson adet uzunluğum 9 gün
bence de aybala.Bunu ben de duydum Yalelcim,hatta hatırlıyor musun eski konularda bilge adlı bir arkadaşımız vardı,o da söylemişti bunu...BU durumda erkeğe cinsel perhiz foss çıkmış oluyor canım.Mesela benim amcamın gelini evlendiği ay hamile kaldı,yine bazı tyanıdıklar öyle evlendiği ay hamile kaldı ve oğulları oldu.EE Yeni evliyken de sık sık ilişki olduğuna göre,bu tez de çok doğru değil.Ayrıca yaptığım bir araştırmada bir kaç günlük cinsel perhizin sperm sayısını artırdığını ama hızını yavaşlattığını öğrendim.Sayıdan çok hız önemliymiş erkek bebek için...Ayrıca perhizde sadece y ler çoğalmıyor ki x ler de çoğalıyor,sayıları eşit olduğuna göre perhiz çok da şans artırmıyor bence.
Sen al testlerini yardımcı oluruz canım elimizden geldiğince.
sen o topiğin ilk sayfalarını okumuşsun gijnij, onlar çok eski tarihli mesajlar.Ya bir saat kahvaltıya gittim ne çok yazmışınız. Kız uludağa çıkarız valla ben çok seviyorum orayı ve tarihi çınarı. Bu arada ben şu vajinal kremi gece okudum biraz pek aklıma yatmadı. Genel olarak iyi şeyler yazmamışlar hatta kimisi son kullanma tarihi geçmiş leri satmışlar vs çok karışık bir durumdu.
Kesinlikle sarısı daha iyi canım.Bak ph yumurtlama döneminde ve orgazm olduğunda çok yükselir.Benim bu ayki denememde ph kağıdı yemyeşildi koyu yeşil 9 a yakındı...Yumurtlama akıntısını ölçtüğümfde.Diyetin çok etkisi var.Bol bol soğuk limonlu yeşil çay ve yüzde yüz elma sulaerından iç ph ı fırlatıyor.
ay ne güzeeelllkeşke bizde toplanabilsek,süper bişey olurdu..günler sürerdi bizim sohbetimiz
bu ay gitmiycem dr a falan o kadar gıcık oldum herşeye...içimde neler olup bitiyo en küçük bi tahminim bile yokçatlasaydı en azından akıntı değişirdi,ne bileyim yaaa çatlamadı herhalde...ayrıca kist olsa adet gecikiyo ve sancı yapıyomuş,dr un vereceği şeyde ya beklemek 1 ay ya da doğum kontrol hapı...yalelcim bacım o kadar bıktım ki sıtkım sıyrıldı dr falan,bu ay gerçekten saldım,ne olcaksa olsun...
aslında bizde en başından diğerleri gibi şu testleri hergün aynı saatte bi tane yapsaydık yeterdi,saatini buldukta noldu sanki...ilk pozitifte değil ikincide yapmak mantıklı,benim kadın doğumcuda aynı şeyi söyledi iki gece üstüste diye..
kızzzz sakınnnnyakar kavurursun pupuşu Allah muhafaza lazım onlar bize daha
gijnij canım yeşilçayı soğuk ve bol limonlu içersen ph ı çok yülkseltir,saka su icmalisin bulamazsan karbonatlı su içmelisin canım,suyun içine eczaneden İngiliz karbonatı alıp onu atacaksın.SAkayı büyük marketlerin hepsinde bulursun canım,gerçi pınarın da ph ı yüksek 8.14 onun ph ı da,pınar da içebilirsin.
üzerinde yoğunlaştığım her ay bu gündür ov. Günü dediğim 5 ay oldu
onun önceside var tabi ama olursa olur suyu olmassa bulgur suyuydu
baktımki olmadı telaşeye kapılıp 5 ay son 1. Ayı ov testi ile kendimi takip etmeye başlamıştım
ov. Testini kullandığım ay hamile kaldım demekki diğer aylar kendi kendime tutturamıyormuşum
Apranaxx bir oğlum olsuna yazmış kopya yapamadım. Bende ağladım ağladım o sırada annem aradı ne oldu diye telaş yaptı sana çok ihtiyacım var diyebildim sadece. Yarın hastaneden çıkıp gelecekmiş. Kadın benim yüzünden tedavisi kalacak. Ama tutamadım kendimi. 3. Kızım doğduğunda ameliyata giderken kaynanam bana üzülme 40 günün dolsun yine hamile kalırsın demişti tabiki öncedende okadar çok baskı vardıki doğumda bile bir umut belki erkek doğar diye beklemiştim. Kendime geldiğimde bebeğim nerde diye sordum dr kızın yukarı gitti senide oraya yolluyorum dedi ve dünyam sanki başıma yıkılmıştı. Bebeği getirdiler emzir diye hayır istemiyorum dedim. Ağrım var almadım kucağıma. Taki diğer güne kadar. Sonra çocuk dr geldi bebeğiniz sağlığı çok iyi ama çözemediğimiz bir inlemesi var sebebini bulamıyoruz. Büyük bir insan gibi inliyor. Tam o sırada geldi kucağıma zorla verdiler o küçücük canın bir suçu yoktuki okadar pişman oldumki saatlerce göz yaşlarımı tutamadım ağladım ağladım. Benim çocukları okadar seven insan yedi yabancı olsun çocuk gördüğümde seven insan kendi kızımı sevmekten kaçmıştım. Hala içimde büyük bir yaradır. Bu insanlar beni ben olmaktan aldılar. Şuan psikolojim hiç iyi değil. Allah sonumu hayra yorsun.
ben bunuda çok araştırdım canım kk de herkes farklı yorumlar yazmış kesin bilgi yok yani ama hamileliğin ilk haftalarında yapılan idrar tahlillerinde bir değer varmış hcli bir şeydi ona göre önceden tahmin etmek kolay oluyormuş onu araştırırız benim hamilelik henüz kesin değil ama sağ tarafımda damarlar çekiliyor sanki tuhaf bir ağrı var
Kızlar Rabbim hepınızın yardımcısı olsun
Tosun gıbı çifter çifter oğlanlar versin
Rahat olun üzmeyin kendinizi
Stres hem sizi hem eşinizi etkiler
Kız senin cevapları okumak kitap okumak gibi birşey. Grubun adı bir oğlum olsun ben söyleyeyim eklesinler seni. Bu arada taaaa eskilerden büyüklerimiz hep derdi erkek çocuk daha hassas olduğu için düşme riski daha fazladır kızlar ise daha dayanıklıdır düşme ihtimali daha düşük. Zaten yapılan araştırmalara göre erkek çocuk daha çok doğar ama daha fazla ölür ı yüzden kızların sayısı arttı. Bunu Dr bana söylemişti. Şimdi benimde düştüya eğer büyük bir bebek olmuş olsaydı mutlaka genetiğe sokacaktım olursa Allah korusun başına yine böyle birşey gelirse ki inşallah olmaz aklında bulunsun direk genetik patalojiye yolla. Benim olursa direk yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?