Süper Anneler - 2011

gebeliği bilmeden ilaç kullanmak.. burada yazıyor ilaç kullananlar doktorlarına sormuş cevaplar bir şey olmazmış yazıyor bir bak istersen

gebeliği bilmeden ilaç kullanmak.. burada yazıyor ilaç kullananlar doktorlarına sormuş cevaplar bir şey olmazmış yazıyor bir bak istersen

bende bugün doktora sordum kadın bana resmen fırça attı eğer korunmuyorsan ne diye ilaç kullanıyon diye manyak mıdır nedir bilsem zaten ben kullanmıcm
henüz çok erken gebeliğin 2. haftası inşallah bişy olmaz diye düşünüyorum bende ama tabi araştırmak lazım
linki varsa atarmısın sana zahmet

yumurta çatladıktan sonra hemen ilişki olmuş ve erkek, doktorların hep anlattığı şey işte.

amiiiiiiiiin inşallah

hamile kalıp kalmadığını şu şekilde kontrol edebilirsin benim 4 hamileliğimdede ben bu şekilde anladım
öncelikle karında şişme gaz ve çok sıvı tüketmediğin halde sık idrara çıkma ve idrardaki renk değişimi bu çok belirgin bir uyarı bence. göğüslerinde ağrı ( benim yumurtlama günümde ağrı başladı halen kesintisiz devam ediyor ) eğer bu belirtiler varsa sende ve kasığında ağrı büyük ihtimalle hamiş sindir adet gününe doğruda hafiften baş dönmeleri
bu belirtilerden kaçı var sende ??

gögüslerim ağrımıyor ve baş dönmesi yok bir tek ötekiler var. ben link atmayı bilmiyorum bir deneyeyim ama http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-344495.html

Son düzenleme:

buldunuz mu sorunun cevabını arkadaşlar neden öyle ben diyeyim bildiğim kadarını yumurta çatlamadan önce spermler onu sarmış bekliyor ama yler az ömürlü olduğu için xlere kalıyor y ler hızlı tekrar birleşmeyle ölen spermlerin yerini doldurmak maksat çatladığı zaman en son ilşkideki spermlerin dölleme kabiliyeti fazla sürekli y ler tazelenecekki y ler dölleyebilsin onun için çatlamadan önce değil çatlamada yada 24 saat içinde korunmasız ilişki yumurta 24 saat dölleme kabiliyeti varmış o anı tutturmak lazım

ya deme öyle ya içimi afakanlar basıyor
benim çattan önce oldu ilşkim iki çizgiyi gördüm ama görür görmez o saatler içinde oldu sonraki iki gün daha pozitif çizgi vardı
yani 16. gün biri koyu diğeri koyuya çok yakın renk 17. gün iki koyu renk 18. gün koyu ve koyuya eşdeğer bi renk daha sonrasında hızla silikleştii ve ben gebeyim allaahııııım ben napcam şimcik kız
bu saat oldu kocamda daha gelmedi heyheylerim üzerimde şimdi ağlıcam

Benim anladıklarım bunlar hayatım zan altında kaldım şimdi seni üzmek istemedim yaa ablaminda iki oglu var bugün tekrar konuştuk 14.güne kadar korunmamaşlar sonra15.günden sonra korunmuşlar kız için öyle yapmıştı oglu oldu bunlar teferruat aslında orgazm iki oğlun dada olmadım dedi burada konuşulanlar ihtimal bazı doktorlar kesinlikle yum.tarihiyle cinsiyetin belirlenemiyecegini söylüyor Allahın izniyle inşallah bir oğlun olur canım 40.gece dua et Allah o zaman ruhunu verirmiş bebegin melekte sorarmis kızmı erkekmi diye Allah dilediğini kız dilediğini erkek yaparmış o gece gönülden istemek adaklar adamak en doğrusu bence

Tek ilişkimi oldu canım pozitif leri gördükçe devam ettimi hem kaç gün pozitif çıktı ki öyle bence zamanlaman doğrudur hemen kalmissin cunki yumurtlamadan 12 saat öncesi de erkek diyorlar

yani senin ilişki 16.gün mü oldu? ikinci çizgi tam koyulaşmadan öyle mi? peki uzayan yumurta akı kıvamlı akıntı ne zaman geldi? İyi düşün bu 3 günden hangisinde,beraber olduğun 16 sında mı,17 sinde mi,18 inde mi o çok önemli.Bir deilişki öncesi ph ını ölçtün mü kaç çıkmıştı??

kız beni de ağlattın benim her yazdığıma takılma sen,kimbilir ne doluydum onları yazarken..aaah ah canıma yetti
bu oğlan sevdası....
temizlik bitti cok şükür artı 1 hafta dinlenme zamanı
kız ne temizliği bu kadar kızı istemeye mi geliyolar ne uzun sürdü yahu
özledim
canım benim pc de sorun var herhalde aden başlangıç dönemini bir türlü değiştremedim benim için bakabilirmisin son adet 30 12 2013 doğum yılım 1982 enson adet uzunluğum 9 gün
sanırım geçmişe dönmüyo canım,2014 ocakta takılmış,bende açamadım

bacısı senin kullandığın test hangi markaydı...laboquikse silikleşince çatlama oluyo,yani senin için 18. gün gözüküyo...eğr galenik kullanıyorsan iki çizgi eşitlenince çatlama oluyo...o zaman da 16. gün oluyo çatlama...

Kızlar Rabbim hepınızın yardımcısı olsun

Tosun gıbı çifter çifter oğlanlar versin

Rahat olun üzmeyin kendinizi

Stres hem sizi hem eşinizi etkiler

bence de aybala.
bu arada bişey dicem. geçen gün bi hemşire, annemin hemşirelerinden biri yani... muhabbet ederken bana ne dedi biliyor musunuz... bütün psikolojimi bozdu manyak.

senin kızın var, zorla morla durmuş, doğmuş, olmuş.
birsürü de düşük yapmışsın...
demekki düşüğe meğilli bünyen var. öyle böyle sıkıntılarla düşüyor bebeklerin.
ama bak kızın var.
kızlar daima daha dayanıklıdırlar. bu, ana karnından başlar. zorluklarla mücadele ederler. bak doğmuş, mücadelene yardımcı olmuş ve doğmuş kızın.
demekki düşenler erkekti.
sen genelde erkeğe hamile kalıyorsun, düşüyor bence. kıza hamile kalınca doğurmuşsun.
dedi bana... sinirlerimbozuldu çok.

Sen al testlerini yardımcı oluruz canım elimizden geldiğince.

regl olunca alıcam hemen. bi tomar test alıcam, her gün 2 tane yapıcam. anasını satıyım.. bu şubat ayında da böyle deneyelim gari...

sen o topiğin ilk sayfalarını okumuşsun gijnij, onlar çok eski tarihli mesajlar.
son sayfalara doğru oku, son 2000 sayfa falan yani.
eskiden türkkiyede yokmuş, yurtdışından getiriyormuş millet bu preseed jeli, şimdi burda çok kolay ve sağlıklı bulunuyormuş.

%100 elma suyu, %100 domates suyu, %100 limonata.... bıktık valla.

evet süper kaynatırız biz sohbet kazanını...
gitme madem, ama kiste dönüşürse zaten bekleyeceksin, bence gidip bi önceden baksan duruma iyi edersin.
çünkü sen hassas kadınsın, hissedersin çatlayıp çatlamadığını. çatlamadı diyorsan, çatlamamıştır büyük ihtimalle.

ben şubatta yapıcam o testleri, günde 2 kere hem de.
siz de yorumlayıp komut vereceksiniz.
'dur yalel zamanı değil henüz... şimdi koş yalel, hemen ilişki' diyeceksiniz. yoksa çok küsücem :)

lazım ama, bu uygulamayı yapanlarınki yanmamış şekercim be.. :)

ingiliz karbonatı ne ya?
ilk kez duydum valla.
ben normal karbonat ekliyorum suyuma sürekli.. yanlış mıyım kız?

ben de bundan şüpheliyim. hala daha (7 ay bitti) ov. günümü tayin edemedim. bilemedim gitti. ya kaçırıyorm, ya yakalayamıyorum. tek ilişki diye de tekrar tekrar deneyemiyorum.
bu ay, salmıştım, kocişe bırakmıştım komutayı... her gece demişti, tamam dedim. ama tam 11. günde aklım başıma geldi, kestim. meğer 12. günmüş benim yumyum günüm. kaçırdım tabi, 13. günden beri yapmadım bi deneme falan. riske atmıyım diye.
saldım çayıra metodunu bile beceremedim... şu otokontrolü bırakmak lazım :)

bir oğlum olsa.. ne yahu?
beni de ekleyin o grba.. ben bulamadım bile.. face'te mi? bulamadım. grubun tam adı ne?

evet, o değer bilmemkaçtan düşükse kız, bilmemkaçtan yüksekse erkek bebekmiş.. öyle diyorlar.
henüz o konuya gelemediğim için, araştıramadım. :)
ama soldan yumurtlarsan, sola yerleşirse.. kız olur derler.
sağdan olursa bu işler, erkek derler.
kesesi yuvarlaksa kız, ovalse erkek derler.
bebek kesede yatarken altı boşsa kız, doluysa erkek derler.
nub teorisi var... çıkıntı düzse kız, yukarı doğru duruyorsa erkek derler..
derler derler.... du bakalım biz ne etçez :)

ya afakanları bastırma yavrum güzelim. inşallah hamişsindir, inşallah sağlıkla kucağında görürsün yavrunu. ne var afakanlar bastıracak? neki yani? allahım ne eylerse güzel eyler.. hayırlısını dile, başka da bişey getirme aklına saçma sapan.
tamam mı kuşum?

Kız senin cevapları okumak kitap okumak gibi birşey. Grubun adı bir oğlum olsun ben söyleyeyim eklesinler seni. Bu arada taaaa eskilerden büyüklerimiz hep derdi erkek çocuk daha hassas olduğu için düşme riski daha fazladır kızlar ise daha dayanıklıdır düşme ihtimali daha düşük. Zaten yapılan araştırmalara göre erkek çocuk daha çok doğar ama daha fazla ölür ı yüzden kızların sayısı arttı. Bunu Dr bana söylemişti. Şimdi benimde düştüya eğer büyük bir bebek olmuş olsaydı mutlaka genetiğe sokacaktım olursa Allah korusun başına yine böyle birşey gelirse ki inşallah olmaz aklında bulunsun direk genetik patalojiye yolla. Benim olursa direk yapıcam.

Kızlar Rabbim hepınızın yardımcısı olsun

Tosun gıbı çifter çifter oğlanlar versin

Rahat olun üzmeyin kendinizi

Stres hem sizi hem eşinizi etkiler

Sağol canım ALLAH razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah bu mubarek gün hürmetine RABBİM dualarımızı kabul etsin

canım benim patolojilik bi düşüğüm olmadı hiç.
4-5-6 haftalık düşüyor bebeklerim.. elime geliveriyor, bi minik pıhtı şeklinde yani.
o sebeple, patolojik inceleme yaptıramadık hiç. ama aklımda açıkçası epeydir.
inşallah tekrarı olmaz da, yaptırmak gerekmez canım ya.

ben o grubu bulamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…