Süper Anneler - 2011

Canım senin kullandığın fitilin ismi neydi? Benim aldığım içinde 2 tane var apranaxxın söylediği yanlışmı aldım ne oldu?

gijnijcim benim dediğim daha önceki kızların kullandığı fitil,yanlış değil...önümüzdeki ay ben de kullanacağım...diğerini ben hiç duymadım ama senin aldığını burda yatutarsa3 kullandı oğlu oldu,egem 2011 kullandı oğlu oldu,bikaç kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...bir oğlum olsun grubunda başlara bak,ecrin var orda onun yazısı,eskilerden orkidem falan var

eşim evicap, l-arginine,kore ginseng,çinko,ve gnc aRGİNMAX( özellikle çok faydalkı diye düşünüyorum)kullandı birde hiç peynir yoğurt süt tüketmedi tam 3ay bende öyle bol bol soda %100 meyve suları özellikle kırmızı et çok tükjetti saka sudan başka birşey içmedik bolbol fındık ceviz incir kayısı kuş üzümü lokumu bal limonata domates vs vs birçok şey bunalrı çok tüketti ben ilişkiden iki ay öncesi, gyno ile başlayan bir fitil var mantar için mantarım falan yok ama gene de kullandım sonra ilişkiden bir ay önceside monodoks kullandım ylere ortam hazırladığını duymuştum teravette kullanmıştı eylülede birde 2 ay fatma anamızın eli otu var kabeden getiriyorlar onu yaptım içine dualar okudum ve içtim bu su hamileliği kolaylaştırıyormuş diye duymuştum ve duyduğum bişşey daha vardı içenlerin genelde erkekmiş bebekleri :) sormak istediğiniz bişey varsa daha yazarım :) aklıma gelenler çok dua ettim ben gecxe gündüz duaden secdeden kalkmadım allah kabul etti şüküğrler olsun rabbime dualarınızın kabul olması dileğiytle çok şüjür ve dua edin inşallah

bak bu arkadaş facedeki ecrin

canım benimde halvet pazartesi bugün karbonatlı su içeyim dedim rezalet bişeydi akşama kadar öğrdüm ...zaten elli kiloyum midesiz bişeyim berbattı...1 su bardağına 1tatlı kaşığı karbonat koydum acaba çokmu koydum...bilen neolur yazsın bana yapılışını oğlumun gelme ihtimaline dayanamam ben içerim o zehir suyu napalım...ah gijnijim ne hallere düşdük....çok heyecanlandım ben yine halvet yakın:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

Ay çok o,bişr su bardağına 1 çay kaşığı,ya da 1 lt sürahiye 2 tatlı kaşığı karbonat koyuyordum ben.

gijnijcim benim dediğim daha önceki kızların kullandığı fitil,yanlış değil...önümüzdeki ay ben de kullanacağım...diğerini ben hiç duymadım ama senin aldığını burda yatutarsa3 kullandı oğlu oldu,egem 2011 kullandı oğlu oldu,bikaç kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...bir oğlum olsun grubunda başlara bak,ecrin var orda onun yazısı,eskilerden orkidem falan var

Canım
fitil ben de kullancaktım kullanmadım,fitil kullanırsan akınmtını yani uzayan akıntını tespit edemiyorsun,akıp gidiyor.Ki uzayan akıntıyı takip etmek önemli...Teravet vardı o da kullanmamıştı takip edemem diye.Gerçekten kullandığım ay karma karışık oldu,fitil akıyor içinden ve şeffaf akıntıda onla beraber,anlayamayabilirsin.Yine de sen bilirsin.Onun yerine cipro antibiyotik kullandım,monodoksla aynı etkide.

Canım
fitil ben de kullancaktım kullanmadım,fitil kullanırsan akınmtını yani uzayan akıntını tespit edemiyorsun,akıp gidiyor.Ki uzayan akıntıyı takip etmek önemli...Teravet vardı o da kullanmamıştı takip edemem diye.Gerçekten kullandığım ay karma karışık oldu,fitil akıyor içinden ve şeffaf akıntıda onla beraber,anlayamayabilirsin.Yine de sen bilirsin.Onun yerine cipro antibiyotik kullandım,monodoksla aynı etkide.

zaten yumurtlama döneminde kullanılmıyo ki fitil,regl biter bitmez diyelim 5. gün kullandın..3 gün sonra ikinciyi kullanıyorsun yani 8. gün...akıntıya pek etkisi olmaz diye düşünüyorum ama hoş bu ay fitil kullanmadımda noldu uzama falan göremedim :50: monodoksta kullanıcam...aslında keşke geçen ay eylülü dinleyip alsaydım

Ya arkadaşlar bi Saniye benim kafam karıştı şimdi kimisi fitili bir ay önce kullan diyor kimisi halvetten önce şimdi nasıl yapayım bilnedim? Fitil bana ben fitili bakıyorum. Benim şimdi adetim bitti ma biz diğer ay başlıycaz kullanıyımmı kullanmıyımmı?

Apranaxx kız monodox ne işe yarıyor. Ya aklımı yiyecem kozlar tamamen ne kullanmak lazım nasıl kullanmak lazım ne zaman kullanmak lazım iyice bi yazı verin. Ne olurrrrr lütfen

gijnij canım kendine bi ajanda tut ve herşeyi detaylı yaz...ben hem başarıya ulaşanları hem de ulaşamayanları kaydettim isim isim...mesela şunun gibi
teravet; çatlama iğnesi olmuş,ph ölçmüş turnusolla,34. saat deneme olmuş tek deneme,monodok vs kulanmamış eşinin sperm hareket sorunu olduğu için vs vs vs..regli kaçgün sürmüş yum kaçıncı gün olmuş....
tombilibu;şunu şunu yapmış
gülyas,eylüle falan filan...

benim ajandamda hepsi bir sayfada ve onlarla ilgili bulduğum her bilgi,kim ne demiş kim ne yapmış hepsiniz yazdım...sonra aralarındaki ortak noktaları bul...biri kullanmamıştır ama sebebi vardır,diğeri kullanmıştır...eğer yöntem denemek istiyorsan bu şekilde olmaz,kafan çorbaya döner,çünkü herkes kendi okuduğu şeyi söyler,burda hiçbirimizin oğlu yok ki yöntem şunu denedik bu oldu desin,hep kulaktan duyma bilgiler...en kısa zamanda detaylı notlar al :34:

hanımlar hepinize cevaplarınız için tesekkurederim ama yuzde yuz demedim zaten benim ortanca kaynımında 2 kızı var ama çok zayıf ve beslenmesine dikkat etmez işide agır ve yorucu stresli bir yasamı var eşiyle sorunlu ben bunları birleştirince kendimce böyle olduğunu düşündüm yada psikolojim bozuk sanırım ugrasıpta birşey elde edemeyince allahın bildiği iş kimine veriyor kimine vermiyor sebep aramamak lazım ama insan beyni düşünmeden yorum yapmadan edemiyor allah herkese gönlündekini versin o mutlulugu yasamayı nasip etsin artık baska birşey diyemiyorum .....

YALELCİM İNGİLİZ KARBONATI SAF KARBONAT,eczanelerde bulabilirsin,diğer karbonat işlenmiş oluyor,İngiliz karbonatı kullansanız daha iyi oluyor tatlım.
tamam, hemen alıyorum pazartesi günü.

Benim kızımın ikizi de o şekilde düşmüştü.Ama benim kan pıhtılaşmam var iğneyle beraber coraspin de kullanmam gerekiyordu,coraspini kesmiştim bilmiyorum dünyada yiyecek ekmeği yokm uş kuzumun.Ayrı yumurta ikizleriydi ve cinsiyetleri belli değildi,10 haftalıklardı.Tıpta çok az rastlanan bir olay biri düştü,kızım kaldı:(
kısmetmiş aybala, kızının alacağı nefesi varmş, diğerinin yokmuş... diyip yoluna devam et.. vardır Allahın bir bildiği....

canım geldim yaa.kızı istemiyorlarda benim 3 gün sporum var o günlerde bir şey yapamıyorum cok fazla geri kalan günlerde tamamladım cok şükür.bende özledim sizi...

canım ya kızın kac yasında?
benımkısı 3.5 yasında kesme yapıştırma yapıyoruz,ben değerler eğitimi ile ilgili hikayeler okuyorum ona anlattırıyorum sonra,sulu boya çalışması filan yapıyoruz...

benimki 4 yaşını doldurdu bu ay.
okulda çılgın gibi eğleniyorlar, her türü aktivite var.
evde dediğin gibi... kartonları kesip kostümler hazırlıyoruz kendimize, boyalar.. maskeler... resimler, yapıştrmalar..
ay bana fenalık geliyor. bünyem kaldırmıyor, kafam kaldırmıyor.
bazen diyorum, ben ikinci çocuğu neden istiyorum acaba, birisini ş,mdi kafam kaldırmıyor.. ikinciyi napıcam acaba diye...

canım benimde halvet pazartesi bugün karbonatlı su içeyim dedim rezalet bişeydi akşama kadar öğrdüm ...zaten elli kiloyum midesiz bişeyim berbattı...1 su bardağına 1tatlı kaşığı karbonat koydum acaba çokmu koydum...bilen neolur yazsın bana yapılışını oğlumun gelme ihtimaline dayanamam ben içerim o zehir suyu napalım...ah gijnijim ne hallere düşdük....çok heyecanlandım ben yine halvet yakın:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

canım, ben 1 lt suya, 1 tane 5 gr paket boşaltıyorum.
o şekilde tüketiyorum. 2 çay kaşığı kadardır heralde.

Bir tatlı kaşığı çok gibi ama bende icmistim alışır sın sonra ph için ilişki öncesi yarım saat önce karbonat li duş yeterli bence o bir süre yükseltiyor ph şını ben keşke kalsamda erkek olsada sizde denerdiniz benim yaptıklarımı belki hepimiz aynı zamanlarda kalacağız ve ogullarimiz olacak ne güzel olur

keşke....
benim de içimde öyle bi his var. sanki, bi ay... hepimiz birden 'hamişiz' dicez... 3 ay sonra, hepimiz birden, 'oğluş eliyor' dicez gibi.. :)

anaaaa... kız ne işlere girdiniz siz böyle :)
fitil mantıklı olabilir, alttan girip alttan çıkıyor. ama ben ilaç kullanmaya karşıyım kızlar ya... tüm bedeni etkiliyor.
fitil neydi, ben de kullanayım bari.
mantara meğilliyim, hemen kaşınıveririm ben.

gijnij canım kendine bi ajanda tut ve herşeyi detaylı yaz...ben hem başarıya ulaşanları hem de ulaşamayanları kaydettim isim isim...mesela şunun gibi
teravet; çatlama iğnesi olmuş,ph ölçmüş turnusolla,34. saat deneme olmuş tek deneme,monodok vs kulanmamış eşinin sperm hareket sorunu olduğu için vs vs vs..regli kaçgün sürmüş yum kaçıncı gün olmuş....

benim ajandamda hepsi bir sayfada ve onlarla ilgili bulduğum her bilgi,kim ne demiş kim ne yapmış hepsiniz yazdım...sonra aralarındaki ortak noktaları bul...biri kullanmamıştır ama sebebi vardır,diğeri kullanmıştır...eğer yöntem denemek istiyorsan bu şekilde olmaz,kafan çorbaya döner,çünkü herkes kendi okuduğu şeyi söyler,burda hiçbirimizin oğlu yok ki yöntem şunu denedik bu oldu desin,hep kulaktan duyma bilgiler...en kısa zamanda detaylı notlar al :34:

anaaaaaaaa
ağzım açık kaldı kız apranax...
pes ve tebrikler.....
ben bu kadar profesyonel çalışamam açıkçası.. :) amatör takılıyorum. beslenme ve zamanlama teorisi üzerinde çabalıyorum sadece. daha detaylı olaylara girmedim. giremicem de :) uğraşamam valla apranax.
ama azmine tebrik koyuyorum :)

hamişler....
size soruyorum şimdi :)

yumyumdan sonra, akıntınız nasıldı birkaç gün? hamiş kaldığınızda yani...

bende, 3-4 gündür, çok koyu kıvamlı (kesilmiş süt gibi, muhallebi gibi falan..) bir akıntı var. sürekli var. daha önce böyle bi durumum var mıydı bilemiyorum, ama rahatsız oldum. hasta masta mıyım acaba? bi doktora mı görünsem? normal midir?

bi fikri ve deneyimi olan var mı arkadaşlar?

neden kimse yok yaaaaa

kızımı bale kursuna götürdük eşimle.
bizi eve bıraktı, eşim işe gitti. hava çok güzel dışarda ama, Begüm hanım hasta. hapşırık, öksürük, burun akması, bronşit.. karman çorman hasta kuşum.. evdeyiz. sıkıldık.

bilgisayarda oyun oynuyordu, ben aldım elinden.. azıcık size bakıyım dedim, yoksunuz.

bilgisayarı tslim ediyorum kuzuşa... tepemde tepiniyor.

öpüyorum.. gelen giden olursa, bi üstteki mesajıma bi baksın nolur.

anaaaaaaa
ağzım açık kaldı kız apranax...
pes ve tebrikler.....
ben bu kadar profesyonel çalışamam açıkçası.. :) amatör takılıyorum. beslenme ve zamanlama teorisi üzerinde çabalıyorum sadece. daha detaylı olaylara girmedim. giremicem de :) uğraşamam valla apranax.
ama azmine tebrik koyuyorum :)

biliyorum da noluyo acabaaaaa :51: Allah diyo işte totonuda yırtsan ben ne istersem o...hesap kitap herşey tamam ama vakti saati var bacım :5: valla bazen bende diyorum napcan 3. çocuğu ye iç gez dolaş ama bu oğlan sevdası içime düştü bi kere :31: sanki garantisi varmış gibi,bu da kız olursa herşeyi geçtim de nasıl evlendiricem ben bunları :37:

Canım benim çok haklısın ama zamanım çok az kaldı nasıl yetiştiricemki. Senin notları resim olarak face üzerinden bana yollama imkanın varmı?

ederim tabiki canım.
Senin bioritimin: 1-15 erkeğe yatkın, 16 ve sonrası kıza yatkın canım, eşinin 1-10 arası kıza yatkın,11-20 kıza yatkın 20 ve sonrası erkeğe yatkın canım. ama önemli olan senin neye yatkın olduğun babanın bioritmi girince sonuç doğru çıkmıyor.
Çin takvimine görede baktım canım ona görede erkek çıkıyor.

Peki ilişki yumurtlama günü mü oldu?

defneciğim merhaba,
benimde oğlum var bir kızım olsun istiyorum.. 19/01/1986 doğum tarihim.. bana da bakar mısın?

Sen bu ay mı deneyeceksin canım??

Evet canım bir aksilik çıkmazsa çünkü düşünten sonra tekrar ne zaman hasta olurum yum olurmu hiç fikrim yok. Bu aydan bittide şubat gibi olur sanırım. Bende açıkçası emin değilim. Dr bir ay sonra yine hasta olursun demişti şuan beklemedeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şize ihtiyacım var...bilenlersorularımı cevaplasın lütfeeeeeen......... benim dr. bu gün gittim yarın pazar dr hanım yoksunuz bugünde yumu kontrol edermisiniz dedim ....dr resmen çamura yattı...bakmama gerek yok sen testlerle yumunu takip et...cart curt ....:27::27::27::27:ben ısrar ettim zorla bakim dedi..tam olgunlaşmamış dedi pazartesi ve sonrası gün aşırı ilişkiyle devam et dedi...birdahada gelmene gerek yok dedi...çıldırdım resmen bana sizden fayda var kızlar sizler drdan dahada bilgilisiniz...hafif hafif uzayan akıntılar gelmeye başladı ,,,gecen ay uzayan akıntım bollaşdı ve sonrasındaakışkanlık kesildi ve sıvılaştıdan sonra dr gittim cat lamış dedi ...12 saattir sıvıya dönmüşdü akıntımki görüşmem oldu ...allahdan tutmadı sanki içimden kız zamanı diye geçiyordu ,yine bu topikden öğrendiklerimden yola çıkarak ....ballarım beniiiim.... akıntının hangi zamanında görüşmeliyim sizce ne dersiniz....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:test alsam anlarmıyım acaba nedersiniz ...bugün yumurtanın ölçümünden 16 diye bahsetti...bugün öyleyse pazartesiyi beklemez yarın gece çatlar patlar bu yum.....:)

Son düzenleme:
kızlar şize ihtiyacım var...bilenlersorularımı cevaplasın lütfeeeeeen......... benim dr. bu gün gittim yarın pazar dr hanım yoksunuz bugünde yumu kontrol edermisiniz dedim ....dr resmen çamura yattı...bakmama gerek yok sen testlerle yumunu takip et...cart curt ....:27::27::27::27:ben ısrar ettim zorla bakim dedi..tam olgunlaşmamış dedi pazartesi ve sonrası gün aşırı ilişkiyle devam et dedi...birdahada gelmene gerek yok dedi...çıldırdım resmen bana sizden fayda var kızlar sizler drdan dahada bilgilisiniz...hafif hafif uzayan akıntılar gelmeye başladı ,,,gecen ay uzayan akıntım bollaşdı ve sonrasındaakışkanlık kesildi ve sıvılaştıdan sonra dr gittim cat lamış dedi ...12 saattir sıvıya dönmüşdü akıntımki görüşmem oldu ...allahdan tutmadı sanki içimden kız zamanı diye geçiyordu ,yine bu topikden öğrendiklerimden yola çıkarak ....ballarım beniiiim.... akıntının hangi zamanında görüşmeliyim sizce ne dersiniz....:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:test alsam anlarmıyım acaba nedersiniz ...bugün yumurtanın ölçümünden 16 diye bahsetti...bugün öyleyse pazartesiyi beklemez yarın gece çatlar patlar bu yum.....:)
Canım benimde seninki gibi pazar gününe denk gelmişti dr bakmamıştı ama bir labaratuar ile anlaşmıştı iki gün üst üste tahlil yaptırdı yum çatlamışmı diye hem tahminimce pazar sabahı olacak demişti hemde tahlile göre aynen öyle çıkmıştı hatta sürekli pazar olmasına rağmen aradı görüştük denedinizmi ikinciyi mutlaka yapın diye vs. Ama bence sen kendi ultrason resimlerine bak benim dr hepsini bana vermişti mesela kaç günde bir dr gittin diyelim iki günde birmi iki günde kaç ml büyümüş onu tespit et. Mesela benim dr bana seninki iki günde bir 3 ml büyüyor demişti sende ordan yola çık. Ama cumartesi 16 ml ise pazartesi çatlar ama sabahmı akşammı bilemem. Mesela benimki dr dedi sabah 6 gibi çatlar sabah namazından hemen sonra yaptık. Sende ultrason kağıtlarını incele olmazsa dr ara

benim ajandamda hepsi bir sayfada ve onlarla ilgili bulduğum her bilgi,kim ne demiş kim ne yapmış hepsiniz yazdım...:34:

sekerim ajandanın fotoğrafını buraya da atar mısın? bu sayede bizimde elimizde kesin bilgiler olur.

uzayan akıntıyı gordüğünüz an görüşmelisiniz. o akıntıdan kaç saat sonra çatlama olduğu ise kişiye göre değişen bir şey. misal bende 10 saat sonra falan akıntı sıvıya dönüyor ve çatlama oluyor. takip yapmayan drla uğraşmayın derim ki sizin dr de bir gariplik var zaten. erkek istediğinizi söylemenize rağmen yumurta çatladıktan sonra git beraber ol demek pek doğru değil, ya da sık ilişki demesi.
velhasıl başka dr bulamıyorsanız ovulasyon testi alın, buradaki herkes yardımcı olur.

yumurta günde 1-1.5 mm büyür. sizinki acaba kaç mm büyüyor? yumurta genelde 21 mm civarında çatlıyor. bunun üzerinden hesabınızı yapabilirsiniz. 1.5 olsa 3 güne ihitiyacınız var. ancak salı günü çatlar gibi gözüküyor. ovulasyon testi alın, pazartesi-salı hemen yapın derim.

Son düzenleme:
Back