YALELCİM İNGİLİZ KARBONATI SAF KARBONAT,eczanelerde bulabilirsin,diğer karbonat işlenmiş oluyor,İngiliz karbonatı kullansanız daha iyi oluyor tatlım.
tamam, hemen alıyorum pazartesi günü.
Benim kızımın ikizi de o şekilde düşmüştü.Ama benim kan pıhtılaşmam var iğneyle beraber coraspin de kullanmam gerekiyordu,coraspini kesmiştim bilmiyorum dünyada yiyecek ekmeği yokm uş kuzumun.Ayrı yumurta ikizleriydi ve cinsiyetleri belli değildi,10 haftalıklardı.Tıpta çok az rastlanan bir olay biri düştü,kızım kaldı
kısmetmiş aybala, kızının alacağı nefesi varmş, diğerinin yokmuş... diyip yoluna devam et.. vardır Allahın bir bildiği....
canım geldim yaa.kızı istemiyorlarda benim 3 gün sporum var o günlerde bir şey yapamıyorum cok fazla geri kalan günlerde tamamladım cok şükür.bende özledim sizi...
canım ya kızın kac yasında?
benımkısı 3.5 yasında kesme yapıştırma yapıyoruz,ben değerler eğitimi ile ilgili hikayeler okuyorum ona anlattırıyorum sonra,sulu boya çalışması filan yapıyoruz...
benimki 4 yaşını doldurdu bu ay.
okulda çılgın gibi eğleniyorlar, her türü aktivite var.
evde dediğin gibi... kartonları kesip kostümler hazırlıyoruz kendimize, boyalar.. maskeler... resimler, yapıştrmalar..
ay bana fenalık geliyor. bünyem kaldırmıyor, kafam kaldırmıyor.
bazen diyorum, ben ikinci çocuğu neden istiyorum acaba, birisini ş,mdi kafam kaldırmıyor.. ikinciyi napıcam acaba diye...
canım, ben 1 lt suya, 1 tane 5 gr paket boşaltıyorum.
o şekilde tüketiyorum. 2 çay kaşığı kadardır heralde.
Bir tatlı kaşığı çok gibi ama bende icmistim alışır sın sonra ph için ilişki öncesi yarım saat önce karbonat li duş yeterli bence o bir süre yükseltiyor ph şını ben keşke kalsamda erkek olsada sizde denerdiniz benim yaptıklarımı belki hepimiz aynı zamanlarda kalacağız ve ogullarimiz olacak ne güzel olur
keşke....
benim de içimde öyle bi his var. sanki, bi ay... hepimiz birden 'hamişiz' dicez... 3 ay sonra, hepimiz birden, 'oğluş eliyor' dicez gibi.. :)
gijnijcim benim dediğim daha önceki kızların kullandığı fitil,yanlış değil...önümüzdeki ay ben de kullanacağım...diğerini ben hiç duymadım ama senin aldığını burda yatutarsa3 kullandı oğlu oldu,egem 2011 kullandı oğlu oldu,bikaç kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...bir oğlum olsun grubunda başlara bak,ecrin var orda onun yazısı,eskilerden orkidem falan var
anaaaa... kız ne işlere girdiniz siz böyle :)
fitil mantıklı olabilir, alttan girip alttan çıkıyor. ama ben ilaç kullanmaya karşıyım kızlar ya... tüm bedeni etkiliyor.
fitil neydi, ben de kullanayım bari.
mantara meğilliyim, hemen kaşınıveririm ben.
gijnij canım kendine bi ajanda tut ve herşeyi detaylı yaz...ben hem başarıya ulaşanları hem de ulaşamayanları kaydettim isim isim...mesela şunun gibi
teravet; çatlama iğnesi olmuş,ph ölçmüş turnusolla,34. saat deneme olmuş tek deneme,monodok vs kulanmamış eşinin sperm hareket sorunu olduğu için vs vs vs..regli kaçgün sürmüş yum kaçıncı gün olmuş....
tombilibu;şunu şunu yapmış
gülyas,eylüle falan filan...
benim ajandamda hepsi bir sayfada ve onlarla ilgili bulduğum her bilgi,kim ne demiş kim ne yapmış hepsiniz yazdım...sonra aralarındaki ortak noktaları bul...biri kullanmamıştır ama sebebi vardır,diğeri kullanmıştır...eğer yöntem denemek istiyorsan bu şekilde olmaz,kafan çorbaya döner,çünkü herkes kendi okuduğu şeyi söyler,burda hiçbirimizin oğlu yok ki yöntem şunu denedik bu oldu desin,hep kulaktan duyma bilgiler...en kısa zamanda detaylı notlar al
anaaaaaaaa
ağzım açık kaldı kız apranax...
pes ve tebrikler.....
ben bu kadar profesyonel çalışamam açıkçası.. :) amatör takılıyorum. beslenme ve zamanlama teorisi üzerinde çabalıyorum sadece. daha detaylı olaylara girmedim. giremicem de :) uğraşamam valla apranax.
ama azmine tebrik koyuyorum :)