Bunu ben de duydum Yalelcim,hatta hatırlıyor musun eski konularda bilge adlı bir arkadaşımız vardı,o da söylemişti bunu...BU durumda erkeğe cinsel perhiz foss çıkmış oluyor canım.Mesela benim amcamın gelini evlendiği ay hamile kaldı,yine bazı tyanıdıklar öyle evlendiği ay hamile kaldı ve oğulları oldu.EE Yeni evliyken de sık sık ilişki olduğuna göre,bu tez de çok doğru değil.Ayrıca yaptığım bir araştırmada bir kaç günlük cinsel perhizin sperm sayısını artırdığını ama hızını yavaşlattığını öğrendim.Sayıdan çok hız önemliymiş erkek bebek için...Ayrıca perhizde sadece y ler çoğalmıyor ki x ler de çoğalıyor,sayıları eşit olduğuna göre perhiz çok da şans artırmıyor bence.
bence de aybala.
bu arada bişey dicem. geçen gün bi hemşire, annemin hemşirelerinden biri yani... muhabbet ederken bana ne dedi biliyor musunuz... bütün psikolojimi bozdu manyak.
senin kızın var, zorla morla durmuş, doğmuş, olmuş.
birsürü de düşük yapmışsın...
demekki düşüğe meğilli bünyen var. öyle böyle sıkıntılarla düşüyor bebeklerin.
ama bak kızın var.
kızlar daima daha dayanıklıdırlar. bu, ana karnından başlar. zorluklarla mücadele ederler. bak doğmuş, mücadelene yardımcı olmuş ve doğmuş kızın.
demekki düşenler erkekti.
sen genelde erkeğe hamile kalıyorsun, düşüyor bence. kıza hamile kalınca doğurmuşsun.
dedi bana... sinirlerimbozuldu çok.
Sen al testlerini yardımcı oluruz canım elimizden geldiğince.
regl olunca alıcam hemen. bi tomar test alıcam, her gün 2 tane yapıcam. anasını satıyım.. bu şubat ayında da böyle deneyelim gari...
Ya bir saat kahvaltıya gittim ne çok yazmışınız. Kız uludağa çıkarız valla ben çok seviyorum orayı ve tarihi çınarı. Bu arada ben şu vajinal kremi gece okudum biraz pek aklıma yatmadı. Genel olarak iyi şeyler yazmamışlar hatta kimisi son kullanma tarihi geçmiş leri satmışlar vs çok karışık bir durumdu.
sen o topiğin ilk sayfalarını okumuşsun gijnij, onlar çok eski tarihli mesajlar.
son sayfalara doğru oku, son 2000 sayfa falan yani.
eskiden türkkiyede yokmuş, yurtdışından getiriyormuş millet bu preseed jeli, şimdi burda çok kolay ve sağlıklı bulunuyormuş.
Kesinlikle sarısı daha iyi canım.Bak ph yumurtlama döneminde ve orgazm olduğunda çok yükselir.Benim bu ayki denememde ph kağıdı yemyeşildi koyu yeşil 9 a yakındı...Yumurtlama akıntısını ölçtüğümfde.Diyetin çok etkisi var.Bol bol soğuk limonlu yeşil çay ve yüzde yüz elma sulaerından iç ph ı fırlatıyor.
%100 elma suyu, %100 domates suyu, %100 limonata.... bıktık valla.
ay ne güzeeelll
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
keşke bizde toplanabilsek,süper bişey olurdu..günler sürerdi bizim sohbetimiz
bu ay gitmiycem dr a falan o kadar gıcık oldum herşeye...içimde neler olup bitiyo en küçük bi tahminim bile yok
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
çatlasaydı en azından akıntı değişirdi,ne bileyim yaaa çatlamadı herhalde...ayrıca kist olsa adet gecikiyo ve sancı yapıyomuş,dr un vereceği şeyde ya beklemek 1 ay ya da doğum kontrol hapı...yalelcim bacım o kadar bıktım ki sıtkım sıyrıldı dr falan,bu ay gerçekten saldım,ne olcaksa olsun...
aslında bizde en başından diğerleri gibi şu testleri hergün aynı saatte bi tane yapsaydık yeterdi,saatini buldukta noldu sanki...ilk pozitifte değil ikincide yapmak mantıklı,benim kadın doğumcuda aynı şeyi söyledi iki gece üstüste diye..
kızzzz sakınnnn
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
yakar kavurursun pupuşu Allah muhafaza lazım onlar bize daha
evet süper kaynatırız biz sohbet kazanını...
gitme madem, ama kiste dönüşürse zaten bekleyeceksin, bence gidip bi önceden baksan duruma iyi edersin.
çünkü sen hassas kadınsın, hissedersin çatlayıp çatlamadığını. çatlamadı diyorsan, çatlamamıştır büyük ihtimalle.
ben şubatta yapıcam o testleri, günde 2 kere hem de.
siz de yorumlayıp komut vereceksiniz.
'dur yalel zamanı değil henüz... şimdi koş yalel, hemen ilişki' diyeceksiniz. yoksa çok küsücem :)
lazım ama, bu uygulamayı yapanlarınki yanmamış şekercim be.. :)
gijnij canım yeşilçayı soğuk ve bol limonlu içersen ph ı çok yülkseltir,saka su icmalisin bulamazsan karbonatlı su içmelisin canım,suyun içine eczaneden İngiliz karbonatı alıp onu atacaksın.SAkayı büyük marketlerin hepsinde bulursun canım,gerçi pınarın da ph ı yüksek 8.14 onun ph ı da,pınar da içebilirsin.
ingiliz karbonatı ne ya?
ilk kez duydum valla.
ben normal karbonat ekliyorum suyuma sürekli.. yanlış mıyım kız?
üzerinde yoğunlaştığım her ay bu gündür ov. Günü dediğim 5 ay oldu
onun önceside var tabi ama olursa olur suyu olmassa bulgur suyuydu
baktımki olmadı telaşeye kapılıp 5 ay son 1. Ayı ov testi ile kendimi takip etmeye başlamıştım
ov. Testini kullandığım ay hamile kaldım demekki diğer aylar kendi kendime tutturamıyormuşum
ben de bundan şüpheliyim. hala daha (7 ay bitti) ov. günümü tayin edemedim. bilemedim gitti. ya kaçırıyorm, ya yakalayamıyorum. tek ilişki diye de tekrar tekrar deneyemiyorum.
bu ay, salmıştım, kocişe bırakmıştım komutayı... her gece demişti, tamam dedim. ama tam 11. günde aklım başıma geldi, kestim. meğer 12. günmüş benim yumyum günüm. kaçırdım tabi, 13. günden beri yapmadım bi deneme falan. riske atmıyım diye.
saldım çayıra metodunu bile beceremedim... şu otokontrolü bırakmak lazım :)
Apranaxx bir oğlum olsuna yazmış kopya yapamadım. Bende ağladım ağladım o sırada annem aradı ne oldu diye telaş yaptı sana çok ihtiyacım var diyebildim sadece. Yarın hastaneden çıkıp gelecekmiş. Kadın benim yüzünden tedavisi kalacak. Ama tutamadım kendimi. 3. Kızım doğduğunda ameliyata giderken kaynanam bana üzülme 40 günün dolsun yine hamile kalırsın demişti tabiki öncedende okadar çok baskı vardıki doğumda bile bir umut belki erkek doğar diye beklemiştim. Kendime geldiğimde bebeğim nerde diye sordum dr kızın yukarı gitti senide oraya yolluyorum dedi ve dünyam sanki başıma yıkılmıştı. Bebeği getirdiler emzir diye hayır istemiyorum dedim. Ağrım var almadım kucağıma. Taki diğer güne kadar. Sonra çocuk dr geldi bebeğiniz sağlığı çok iyi ama çözemediğimiz bir inlemesi var sebebini bulamıyoruz. Büyük bir insan gibi inliyor. Tam o sırada geldi kucağıma zorla verdiler o küçücük canın bir suçu yoktuki okadar pişman oldumki saatlerce göz yaşlarımı tutamadım ağladım ağladım. Benim çocukları okadar seven insan yedi yabancı olsun çocuk gördüğümde seven insan kendi kızımı sevmekten kaçmıştım. Hala içimde büyük bir yaradır. Bu insanlar beni ben olmaktan aldılar. Şuan psikolojim hiç iyi değil. Allah sonumu hayra yorsun.
bir oğlum olsa.. ne yahu?
beni de ekleyin o grba.. ben bulamadım bile.. face'te mi? bulamadım. grubun tam adı ne?
ben bunuda çok araştırdım canım kk de herkes farklı yorumlar yazmış kesin bilgi yok yani ama hamileliğin ilk haftalarında yapılan idrar tahlillerinde bir değer varmış hcli bir şeydi ona göre önceden tahmin etmek kolay oluyormuş onu araştırırız benim hamilelik henüz kesin değil ama sağ tarafımda damarlar çekiliyor sanki tuhaf bir ağrı var
evet, o değer bilmemkaçtan düşükse kız, bilmemkaçtan yüksekse erkek bebekmiş.. öyle diyorlar.
henüz o konuya gelemediğim için, araştıramadım. :)
ama soldan yumurtlarsan, sola yerleşirse.. kız olur derler.
sağdan olursa bu işler, erkek derler.
kesesi yuvarlaksa kız, ovalse erkek derler.
bebek kesede yatarken altı boşsa kız, doluysa erkek derler.
nub teorisi var... çıkıntı düzse kız, yukarı doğru duruyorsa erkek derler..
derler derler.... du bakalım biz ne etçez :)
ya deme öyle ya içimi afakanlar basıyor
benim çattan önce oldu ilşkim iki çizgiyi gördüm ama görür görmez o saatler içinde oldu sonraki iki gün daha pozitif çizgi vardı
yani 16. gün biri koyu diğeri koyuya çok yakın renk 17. gün iki koyu renk 18. gün koyu ve koyuya eşdeğer bi renk daha sonrasında hızla silikleştii ve ben gebeyim allaahııııım ben napcam şimcik kız
bu saat oldu kocamda daha gelmedi heyheylerim üzerimde şimdi ağlıcam
ya afakanları bastırma yavrum güzelim. inşallah hamişsindir, inşallah sağlıkla kucağında görürsün yavrunu. ne var afakanlar bastıracak? neki yani? allahım ne eylerse güzel eyler.. hayırlısını dile, başka da bişey getirme aklına saçma sapan.
tamam mı kuşum?