Süper Anneler - 2011

kız aybalam ne hep denemesi :9: 9 aydır tek ilişki deniyorum ben,karışıklık oldu herhalde...ben özet geçtim sana...iğne olduğum ay 5-6 gün perhizle iğneden 41 saat sonra oldu deneme tek sefer,kociş yoktu mecbur o saate kaldı,ama 36 da çatlasa bile henüz 4-5 saatlik taze köy yumurtasıydı benimki :60: ama kısmet değilmiş olmadı...
ovu testleriyle denedim nerdeyse her ay...ve hep silikleşmeden hemen sonra oldu deneme yine perhizle tek ilişki...akıntı ve sancıyla onaylamıştım hep çatlamayı ama yine olmadı...
ilk defa bu ay salladım yöntem işini görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler diye....

Ha ay koptum anlayışıma ya tüü bana ay hala gülüyorum yaa:52::52::52:Sen kaç ayın özetini geçmişsin ve hepsini tek ay diye düşünmüşüm.dedim hey ya bu kız ne çok çalışmış hiç boş durmamış:27:Anladım canım.Bakalım bekleyeceğiz canım test günün ne zaman??

tamam,
ama ben o grubu bulamadım faceteç
neyse sen oku, bize de anlat bacım :)

hadi hayırlısı bakalım prenses, allah gönlündekini kucağına versin.

Bişey sorucam aybala ..
Biz, alkali diyeti neden yapıyoruz?
şu malum sıvının ph derecesini yükseltmek için değil mi? Başka bişey içinde ben bilemiyorum. Yani yumyumun phını falan arttırmıyoruz di mi?
Sadece o vajinal sıvının alkali olması için, alkai diyeti yapıyoruz, yanılıyorsam biri beni uyarsın kızlar.

E madem öyle bi jelin içine karbonat katarak aynı yüksek phlı sıvıyı elde ediyoruz.....
Ne diye ph yükseltmeye çalışıyoruz?
Ne diye aman orgazm olcaz diye kasılıyoruz illaki? Zaten stres olunca zor oluyor orgazm meselesi....
Uğraşmayalım kızlar ya.. Alalım şu jeli, basalım içine karbonatı... Olmaz mı?
Bir bilen konuşsun gari...

Kız ben unuttum seni eylül,
valla kusura bakma.
önümüzdeki ay, çok yorucam epinizi birkaç gün.

Kaçıncı ayında tutturdun peki?

üzerinde yoğunlaştığım her ay bu gündür ov. Günü dediğim 5 ay oldu
onun önceside var tabi ama olursa olur suyu olmassa bulgur suyuydu
baktımki olmadı telaşeye kapılıp 5 ay son 1. Ayı ov testi ile kendimi takip etmeye başlamıştım
ov. Testini kullandığım ay hamile kaldım demekki diğer aylar kendi kendime tutturamıyormuşum :40:

Kız o sayfaya yazdığın yazıyı okudum bi ağladım bi ağladım susamadım sanki beni anlatmışsın :(

canım benim eksik olma sanada nasip olsun sağlıklı sihhatli uğuruyla inşallah
hiç abuk sabuk da olmamş allah razı olsun canım
:54: :54:
canımmmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin,appacık toppacık oğlun olsun inşallahhhhh :nazar::emir_bebek::119::119::119::118:

Kız o sayfaya yazdığın yazıyı okudum bi ağladım bi ağladım susamadım sanki beni anlatmışsın :(

hangi sayfa kız,okuyamda bende ağlıyam :43:

Son düzenleme:
Ben de geldim ulenn ne kaynatıyonuz gece gece sonra sabah yazdıklarınızı okurken gözümüz pörtlüyo.artık erkenden uyuma durumundayım bu saatlerde bendeki pireler uçuş moduna geçiyo ama bugün havaalanlarında grev var galiba uyku yok bi buraya bakiyim dedim.

Bizim arıtma suyu ph si 5 onu içmiyorum artık. Yeşil çay hiç içemiyorum tadı bana çok kötü geliyor. Soğukmu içsek daha iyi? Birde karbonatlı su içmeyin dedim o dahada kötü birşeydi şimdi ph si yüksek hazır su bulmamlazım. Saka baya yyüksekmiş dedilerde hangi markette var acaba?
Yeşil çayı soğuk içebilirsin bende soguk içtim.zaten sıcak içecekler asidik soguklar alkali yapıyo diye hatırlıyorum.

genetik olarak mesela ailesinde erkek çocuk fazlaysa benim eşim üç erkek kardeş kaynımda benim gibi 2 oğlu var ailede kız cocuk çok az zaten benim ilk çocuğumda bile erkek olucağını hissetmiştim kızım olmasını çok isterdim kendimce yöntemlerde denedim ama sonuç yine erkek

Canım alakası yok eşimin sülalesinde 20 yıldır kız çocuk doguran olmamış bizimkiler dogdugunda kıza hasret kalmıştık diye herkes çok sevinmişti.bende duymuştum bu konuyu ama kesinliği yok.

ApranaXIM AMİN DUAN İÇİN ,İLK BEN DOĞURAYIM İŞALLAH TABİ ŞAHSULTANDAN SONRA:))Canımcığım bewnim test günüm de pazar aynı belirtiler bende de var,hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok çok benziyormuş.Sabırla bekleyeceğiz canım.Klomen ve çat iğnesi de aynı belirtilere yol açabiliyor canım tecrübeyle sabittir...

Sağolun arkadaşlarım benide unutmuyosunuz.hepimizin gönlündeki olsun inşallah.

Ben de geldim ulenn ne kaynatıyonuz gece gece sonra sabah yazdıklarınızı okurken gözümüz pörtlüyo.artık erkenden uyuma durumundayım bu saatlerde bendeki pireler uçuş moduna geçiyo ama bugün havaalanlarında grev var galiba uyku yok bi buraya bakiyim dedim.
yok beee kimsecikler yok bu akşam,bende hazır pcyi elime geçirmişken dedim akarız alemlere cuppa cuppaaaa diye ama nerdeee,hepsi erken uyumuş gacıların :9:
Hangi sayfa ne yazısı niye ağlıyoruz ?

bilsem :26:kimbilir gene nerelere neler yazdım da onu buldu gijnij..ay bazen kızıyorum kendime heryere yazıyorum cır cır

bu arada eylülüm nerlerdesin örtmenim :5:
dorti de yok ortalarda Ankaraya mı gitti yine

yok beee kimsecikler yok bu akşam,bende hazır pcyi elime geçirmişken dedim akarız alemlere cuppa cuppaaaa diye ama nerdeee,hepsi erken uyumuş gacıların :9:

bilsem :26:kimbilir gene nerelere neler yazdım da onu buldu gijnij..ay bazen kızıyorum kendime heryere yazıyorum cır cır

Kız yazma öyle heryere içini dökeceksen özel msj kutuları boş:-)

Öyle diyonuz ama buluşma planları yapılıyo.apranaxx dediki uludagdan sonra bana gelecekmişsiniz.bak gelmezseniz kusarım bakkk

Ah gülüm o planı ben bilmiyorum:(Ben Konyadayım nasıl gelem:(Bir de çalışıyorum,öğretmenim biliyorsun haftaya okul başlayacak.Ama yaz tatilinde geleyim.Yeşil pasaport hakkı kazandım,belli seneden sonra devlet memurlarına veriliyor bu hak.Gelem işallah ya da doğurup geleyim:) Sen de gel kız,Konyayı gezdirem size.

Son düzenleme:
Back