Süper Anneler - 2011

herkes nerede?

bugün Begüm bi uyandı sabah, avaz avaz ağlıyor.. saat 7:30... Begüm benim yanıma gelmiş, avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor ve burnu akmış, ve kusmaya müsait bi durumda.
uyku sersemi ne yapacağımı şaşırdım. aldım kucağıma, öptüm kokladım, durumu anlamaya çalıştım.
'karnım ağrıyor' diyor, bacaklarını gösteriyor...
ağlamaktan kösüldü birkaç dakikada.

zaten birkaç gündür yeniden kırıklık başlamıştı, nezleye dönmüştü hali.. öksürük yeniden peydah olmuştu. bronşit için kulandığımız nebulatörü kullanıyoruz sürekli.. sabah-öğlen-akşam...

saatin 8:30 olmasını bekledim, hemen giyinip apar topar doktora götürdüm.
doktorumuz da gelmiş erkenden sağolsun. yoldan aramıştım, hastahaneye götürüyorum diye.
baktı, kontrol etti orasını burasını.
grip dedi.
grip geri gelmiş bize yani.
vücudunun ağrıması normal, ateş olabilir, öksürük muhakkak olur, burun akacak muhakkak, kulakları takip edelim...
ilaçlarımızı yazdı. aldık, geldik. evdeyiz kızımla.

pazartesi-salı da göndermeyeceğim okula, öğretmenimiz izinli 2 gün. başka öğretmen takılacak bizim sınıfla. benimki takılmaz zaten başkasıyla. zaten götürmeyecektim, hastalık da bahane oldu. 5 gün evdeyiz kızımla.

aktivite önerim kızlar bize!

canım benim patolojilik bi düşüğüm olmadı hiç.
4-5-6 haftalık düşüyor bebeklerim.. elime geliveriyor, bi minik pıhtı şeklinde yani.
o sebeple, patolojik inceleme yaptıramadık hiç. ama aklımda açıkçası epeydir.
inşallah tekrarı olmaz da, yaptırmak gerekmez canım ya.

ben o grubu bulamadım hiç.

Benimde biri 3 aylık düştü zaten anlayana kadar bebek filan kalmamıştı sadece kürtajla kese alındı. Buda zaten 5 haftalıktı ölen ikizler ise gönderdik patalojiye ama sadece ölüm sebebini araştırmışlar ne cinsiyet ne genetik bir hastalık hiç çalışılmamış 9 yıl önce 400 tl almışlardı bizden. Ve sonuç yok sadece kordonu darmış beslenenemiş dediler.

YALELCİM İNGİLİZ KARBONATI SAF KARBONAT,eczanelerde bulabilirsin,diğer karbonat işlenmiş oluyor,İngiliz karbonatı kullansanız daha iyi oluyor tatlım.

canım benim patolojilik bi düşüğüm olmadı hiç.
4-5-6 haftalık düşüyor bebeklerim.. elime geliveriyor, bi minik pıhtı şeklinde yani.
o sebeple, patolojik inceleme yaptıramadık hiç. ama aklımda açıkçası epeydir.
inşallah tekrarı olmaz da, yaptırmak gerekmez canım ya.

ben o grubu bulamadım hiç.

Benim kızımın ikizi de o şekilde düşmüştü.Ama benim kan pıhtılaşmam var iğneyle beraber coraspin de kullanmam gerekiyordu,coraspini kesmiştim bilmiyorum dünyada yiyecek ekmeği yokm uş kuzumun.Ayrı yumurta ikizleriydi ve cinsiyetleri belli değildi,10 haftalıklardı.Tıpta çok az rastlanan bir olay biri düştü,kızım kaldı:(

Benim kızımın ikizi de o şekilde düşmüştü.Ama benim kan pıhtılaşmam var iğneyle beraber coraspin de kullanmam gerekiyordu,coraspini kesmiştim bilmiyorum dünyada yiyecek ekmeği yokm uş kuzumun.Ayrı yumurta ikizleriydi ve cinsiyetleri belli değildi,10 haftalıklardı.Tıpta çok az rastlanan bir olay biri düştü,kızım kaldı:(

Canım benimde 3 üz gebelikti son kızım biri tek yumurta diğeride tek yumurta ikizi idi ikiz olanlar biri 2 aylık diğeride 4 aylık öldü karnımda diğer tek olan yaşadı benimki 4 aylık iken Dr onlarda kız demişti ama emin değilim çok küçük çünkü diye sonra doğumda patalojiye gönderdik ama yinede cinsiyet üzerine çalışmamışlar. Şimdi kızım 9 yaşında

kız beni de ağlattın :43::43::43: benim her yazdığıma takılma sen,kimbilir ne doluydum onları yazarken..aaah ah canıma yetti
bu oğlan sevdası....

kız ne temizliği bu kadar kızı istemeye mi geliyolar :27: ne uzun sürdü yahu :33:
özledim

sanırım geçmişe dönmüyo canım,2014 ocakta takılmış,bende açamadım :50:

bacısı senin kullandığın test hangi markaydı...laboquikse silikleşince çatlama oluyo,yani senin için 18. gün gözüküyo...eğr galenik kullanıyorsan iki çizgi eşitlenince çatlama oluyo...o zaman da 16. gün oluyo çatlama...
canım geldim yaa.kızı istemiyorlarda benim 3 gün sporum var o günlerde bir şey yapamıyorum cok fazla geri kalan günlerde tamamladım cok şükür.bende özledim sizi...

herkes nerede?

bugün Begüm bi uyandı sabah, avaz avaz ağlıyor.. saat 7:30... Begüm benim yanıma gelmiş, avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor ve burnu akmış, ve kusmaya müsait bi durumda.
uyku sersemi ne yapacağımı şaşırdım. aldım kucağıma, öptüm kokladım, durumu anlamaya çalıştım.
'karnım ağrıyor' diyor, bacaklarını gösteriyor...
ağlamaktan kösüldü birkaç dakikada.

zaten birkaç gündür yeniden kırıklık başlamıştı, nezleye dönmüştü hali.. öksürük yeniden peydah olmuştu. bronşit için kulandığımız nebulatörü kullanıyoruz sürekli.. sabah-öğlen-akşam...

saatin 8:30 olmasını bekledim, hemen giyinip apar topar doktora götürdüm.
doktorumuz da gelmiş erkenden sağolsun. yoldan aramıştım, hastahaneye götürüyorum diye.
baktı, kontrol etti orasını burasını.
grip dedi.
grip geri gelmiş bize yani.
vücudunun ağrıması normal, ateş olabilir, öksürük muhakkak olur, burun akacak muhakkak, kulakları takip edelim...
ilaçlarımızı yazdı. aldık, geldik. evdeyiz kızımla.

pazartesi-salı da göndermeyeceğim okula, öğretmenimiz izinli 2 gün. başka öğretmen takılacak bizim sınıfla. benimki takılmaz zaten başkasıyla. zaten götürmeyecektim, hastalık da bahane oldu. 5 gün evdeyiz kızımla.

aktivite önerim kızlar bize!
canım ya kızın kac yasında?
benımkısı 3.5 yasında kesme yapıştırma yapıyoruz,ben değerler eğitimi ile ilgili hikayeler okuyorum ona anlattırıyorum sonra,sulu boya çalışması filan yapıyoruz...

Son düzenleme:
yani senin ilişki 16.gün mü oldu? ikinci çizgi tam koyulaşmadan öyle mi? peki uzayan yumurta akı kıvamlı akıntı ne zaman geldi? İyi düşün bu 3 günden hangisinde,beraber olduğun 16 sında mı,17 sinde mi,18 inde mi o çok önemli.Bir deilişki öncesi ph ını ölçtün mü kaç çıkmıştı??

benim ilşki 16. gün oldu
ph ölmedim fakat karbonatlı vajen duşu yapmışım ilşki öncesi
ilşki olmadan 3 4 saat önceside yumurta akı gibi olan akıntıyı baya derinlerden bulmuş çıkarmıştım

kız beni de ağlattın :43::43::43: benim her yazdığıma takılma sen,kimbilir ne doluydum onları yazarken..aaah ah canıma yetti
bu oğlan sevdası....

kız ne temizliği bu kadar kızı istemeye mi geliyolar :27: ne uzun sürdü yahu :33:
özledim

sanırım geçmişe dönmüyo canım,2014 ocakta takılmış,bende açamadım :50:

bacısı senin kullandığın test hangi markaydı...laboquikse silikleşince çatlama oluyo,yani senin için 18. gün gözüküyo...eğr galenik kullanıyorsan iki çizgi eşitlenince çatlama oluyo...o zaman da 16. gün oluyo çatlama...

laboquik benimki :( bu demek oluyorki ben çat öncesi hatta çok öncesi ilşkidenmi hamile kalmışım

benim ilşki 16. gün oldu
ph ölmedim fakat karbonatlı vajen duşu yapmışım ilşki öncesi
ilşki olmadan 3 4 saat önceside yumurta akı gibi olan akıntıyı baya derinlerden bulmuş çıkarmıştım

Kalbini temiz tut canım.Uzayan şeffaf akıntıyı bulduysan güzel.Peki akıntın bol muydu,yani afedersin altına çiş kaçırmış gibi bol muydu,iç çamaşırını ıslatacak derecede.Bir de akıntının ph ını ölçtün mü?? kaçtı ph ı?

kalbini temiz tut canım.uzayan şeffaf akıntıyı bulduysan güzel.peki akıntın bol muydu,yani afedersin altına çiş kaçırmış gibi bol muydu,iç çamaşırını ıslatacak derecede.bir de akıntının ph ını ölçtün mü?? Kaçtı ph ı?

hayır akıntım bol değildi vajenin içinden çıkardım iki parmak arasında uzayan az bi miktardaydı ph yıda ölçmedim malesef

Canım senin kullandığın fitilin ismi neydi? Benim aldığım içinde 2 tane var apranaxxın söylediği yanlışmı aldım ne oldu?

Bizim arıtma suyu ph si 5 onu içmiyorum artık. Yeşil çay hiç içemiyorum tadı bana çok kötü geliyor. Soğukmu içsek daha iyi? Birde karbonatlı su içmeyin dedim o dahada kötü birşeydi şimdi ph si yüksek hazır su bulmamlazım. Saka baya yyüksekmiş dedilerde hangi markette var acaba?

canım benimde halvet pazartesi bugün karbonatlı su içeyim dedim rezalet bişeydi akşama kadar öğrdüm ...zaten elli kiloyum midesiz bişeyim berbattı...1 su bardağına 1tatlı kaşığı karbonat koydum acaba çokmu koydum...bilen neolur yazsın bana yapılışını oğlumun gelme ihtimaline dayanamam ben içerim o zehir suyu napalım...ah gijnijim ne hallere düşdük....çok heyecanlandım ben yine halvet yakın:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:

canım benimde halvet pazartesi bugün karbonatlı su içeyim dedim rezalet bişeydi akşama kadar öğrdüm ...zaten elli kiloyum midesiz bişeyim berbattı...1 su bardağına 1tatlı kaşığı karbonat koydum acaba çokmu koydum...bilen neolur yazsın bana yapılışını oğlumun gelme ihtimaline dayanamam ben içerim o zehir suyu napalım...ah gijnijim ne hallere düşdük....çok heyecanlandım ben yine halvet yakın:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
Bir tatlı kaşığı çok gibi ama bende icmistim alışır sın sonra ph için ilişki öncesi yarım saat önce karbonat li duş yeterli bence o bir süre yükseltiyor ph şını ben keşke kalsamda erkek olsada sizde denerdiniz benim yaptıklarımı belki hepimiz aynı zamanlarda kalacağız ve ogullarimiz olacak ne güzel olur

Back