- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.681
canim ben yap yada yapma diyemiyorum.cünkü testlerden emin degilsin.belki esinin yöntemiyle tutturacaksin engellemek istemem.sen özeline baktinmi?
kizlar ph dedinizde aklima geldi buraya yazmayi hep unutmusum. hamile kaldigim ay tesadüf esim narsuyu getirmisti sisenin üstüne baktim ph i cok yüksekti buraya yazacaktim ama unutmusum. markasini hatirlamiyorum esim türk marketinden almis aklinizda olsun.
Ana kız sen bursadamısın? Ben çok giderim bursaya çok severim. Yakınsın buraya gidip gelme ihtimalin yokmu? Ben söyleyeyimmi kendi dr seni takip ederimi ne kadar zaman gelmen lazım vs diye yada orada tanıdığı varmı diye. Kız hızlı feribot ile 1.5 saatte buradasın. Aynı gün dönebilirsin bile.
canim illa simdi iliski yapmak istiyorsan cagir esini kizinada bilgisayari ac ver eline.ben öyle yapmak zorunda kalmistim apranxx bilir
Sultan biz her akşam birer tane kahvede içmeye başladık ne dersin. Ben geçen nar suyu aldım ama üzerinde ph filan yazmıyordu kız aynasından eşine desene yine bulsun
ben bişey dicem.
ben dün, saat 18:00 gibi bi ov. testi yaptım.
ikinci çizgi epeyce bi koyu idi, ama koyulaşıyor muydu, siliniyor muydu bilemiyorum. ilk çizgi kadar koyu değildi yani.
sonra saat 21:00 gbi yaptım, daha silikti...
bundan yola çıkarak, silinmekte olduğunu düşündüm. testi doğru uygulayabildiysem... demekki, ben ov. testindeki çift koyu çizgiyi, dün 14:00 gibi yakalamış olmalıydım.
buna güvenerek.. dün akşamı ilişkisiz geçirdim, bari bir gece spoşlar dinlensin dedim.
ama az evvel hafif uzayan akıntım ile karşılaştım.
bu durumda, bu gece olacak olan ilişki, erkek beek şansını yitirmiş midir?
ne diyorsunuz?
kizlar ph dedinizde aklima geldi buraya yazmayi hep unutmusum. hamile kaldigim ay tesadüf esim narsuyu getirmisti sisenin üstüne baktim ph i cok yüksekti buraya yazacaktim ama unutmusum. markasini hatirlamiyorum esim türk marketinden almis aklinizda olsun.
sakın yapma, çoktan +1 ye girmiş oluyorsunuz. cift cizgiyi gördükten sonra en geç 15.saat yapmalı yazıyordu eski sayfalarda ki gülen yüzü görür görmez yapmak bence iyidir.
.
valla bizim zaten, er gece, 1 fincan türk kahvesi alışkanlığımız vardır. zevk meselesi... :)
ama şu son 10 gündür hemen hemen... her akşam 1 red bul ve koca kupa sert filtre kahve içiriyorum adama. ben içmiyorum. içmeli miyim?
sakın yapma, çoktan +12 ye girmiş oluyorsunuz. cift cizgiyi gördükten sonra en geç 15.saat yapmalı yazıyordu eski sayfalarda ki gülen yüzü görür görmez yapmak bence iyidir.
nar suyunu phını ölçtüm ben, sen daha öncede yazmıştınç. çok asitik, tekrar baksana. asit phı yüksek olabilir.
şah sultan nereye kayboldu yahu?
canim ben hamile kalmadan önce her sabah kahve icerdim esim cok fazla icer zaten kahve konusunda bildigim sey erkeklerde cok kahve icimi sperm sayisin azaltiyo.ama günde 1 taneden hicbirsey olmaz benim esimin kesin azalmasi lazim spermleri ama heralde takviyeler ise yaramiistir.burda türk marketine sürekli gitmiyoruz canim arada haftasonlari belki.ama gidersek kesin bakarim.
senin icmene gerek yok canim
Yalel ben istanbuldayım sorarım Dr tanıdığı varmı bursada diye. Bu arada bursada acıbademe gidebilirmisin? Benim dr burada acıbademde çalışıyor ya belki oradada o hastaneden birini tanıyordur diye mantık yürüttüm
offf... saçma sapan...Ya kızlar redbulun içinde öküz spermi var diyorlar doğrumu ben asla yaklaşamam bile
canim burdayim son fikrimi özeline yazdim lenarinle ayni düsünüyorum.
Sultan sen eşine sperm çoğalsın diye takviye mi yaptın? Neler yapmak lazım?
canim ben esime keciboynuzu pekmezi yedirdim e vit, folik asit,omega3, cinko,ari sütü verdim.ilk baslarda pek önemsemedi düzenlide almadi son aylarda sabahlari almaya dikkat etmisti.haaa birde iliski gününden önce 3 gün vick surup icirdim.
ben, eşime her gün,
çinko, l-arginin, folik asit veriyorum.
kendim de folik asit içiyorum.
aklaki diyeti devam.
ekstra bişey yemiyorum.. ne diyorsun?
omega3 lzım mıdır?
senin kontrolün ne zaman şahsultan?
cinsiyet belli olmuştur artık heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?