- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.581
Kafam çok karışık ve ben sanırım kendimi tam ifade edemiyorum. Eskiden 3 yıl eltimle aynı evde oturduk çok çektirdi kaynanam görümcem vs okadar çok boğdularki beni değilki erkek çocuktan dolayı herşey onlar için bir bahaneydi. Arkamda sahip çıkanım olmadığı için egosunu tatmin etmek isteyen bana yüklendi birgün geldi eşime dedim bana yapılanları görüyorsun duyuyorsun sesin çıkmıyor senden bana Eş olmaz herkes kendi yoluna Amcamı aradım durumu anlattım Amcam geldi eşim ona bana yalvardı ha yinede eşimi çok seviyordum boşanmak içimden gelmiyordu çünkü çok hassas hep arada kalıyordu. Neyse yalvardı bana Amcama ben onsuz yapaman vs gönlümü aldı amcamda zaten canına minnet kimseye duyurmadan hallettik. Taki geçen kış kaynanam eğer bebek doğurmazsan oğlumu evlendirme niyetim var haberin olsun hatta kayınbabam biz kızı nişanladık bile dedi. Ben bunu eşime dedim yok sırf sen çocuk doğur diye söylüyorlar diyor. Madem öyle dedim kıbrıs meselesi açıldı eşim gerçekten oda işin bu kadar ciddi olduğunu bilmese kalkıpta benimle iki defa gelirmiydi biz 60 milyar iki sefer için harcadık. Para kazanmak kolay değil herhalde. Neyse o yaşadıklarımız tutmaması o bekleme vs çok yıprattı beni. Kış geldi kaynanam yine gelince bebek meselesi kuma meselesi açınca dedim normal yoldan deneyelim ha boşanma aklımda yok ben sadece eğer erkek bebek olmasa ve eşimi evlendirirlerse ozaman bırakıp giderim her ne kadar saf olsam salakta olsam kuma çekecek kadarda değil. O yüzden istiyorum elimden geleni yapayım bakalım durum neyi gösterecek. Bu arada yalel benim iki değil 3 kızım var
Canım seni anlamaz mıyız ben anladım seni eşini seviyorsun tek sıkıntı cadı kaynanan. Senin elinde olmayan durumlardan dolayı sana yüklenmesin vallahi iyi ölümlerden ölmez. Kaç yaşında kadın kendi işine gücüne sağlığına baksın namazını kılsın. Senin elinde olan bir şey mi haşa biz yaratıyor olsak kendi ağzınla diyorsun ikiz oğlum olsun istiyorum. Ben eminim senin son kızın görümcenle beraber otururken olmuştur. Stresli olursan kızın olur tabi. Bırak kayınvalideni allaha havale et. Stres yapma sen namazını kıl duanı et inşallah senin oğlun olacak canım bende sana hep dua ediyorum.