- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.601
Canım benim okudum ben onları. Çok teşekkür ederiz. Bizim çocuk dr kıbrıslı eşide kadın doğumcu aradım onu durumu anlattım. Ah be kızım neden uğraştın bukadar oralar hep para tuzağı. Benim için bir çok merkezle görüştü embriyologlarla genetikçilerle eski dr eşinin erkek çocuk olma olasılığı çok düşük demişti ama aslında öyle birşey yokmuş eğer genetik bir hastalık varsa bu kız çocuğundada çıkar birde kıbrısta yaptığımızda sağlıklı bir erkek çocuk olmuştu öyle olsaydı oda hiç olmazdı dedi. Birde orada donasyon filan oluyorya belki bizim yumurtaları hatta embriyoları satmış bile olabilirler
Amin inşallah canım. Biz herzaman kendi dediğimizi yaparız Rabbimde kendi dediğini. Demekki neymiş sebeplere çok takılmadan tevekkül etmek ve sabırla beklemek. İlla herşeyin bir zamanı var. Rabbim duası kabul olunanlardan eylesin bizikızlar gerçektende ya ne başarısız bir topiğizKısacası kul plan yapar Allah gülermiş bende ne güzel plan yapmıştım benim bebek eylülden evvel doğarsa kızımı kreşe vermem işten ayrılır ikisinede bakarım diye nerdeeeee Bize sadece dua etmek yarayacak bol bol kulun kula duası daha makbuldür Allahım herkesin gönlündekini kucağına versin İNŞAALLAH
Bizdemi denesek acaba? Bu arada ne zaman öğreneceksin hamile olduğunu? Öğrenince dua var yap olurmu.
Bende geçen ay kullandım fitil adetim bitti spralimi çikarttım doktor fitil verdi 7 gün kullandım 8 ocak regl tarihim en geç 8 şubatta regl olmam lazım hayırlısı Allahtan. tam ilişki sırasinda dua ettim saglıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin diye bakalım kaldımmı hamile 2-3 gundür tuhaf ağrılar var karnımda uykumdan uyandırdı beni psikolojikte olabilir bilmiyorum artik geçen gece rüyamdada gördüm bembeyaz topac gibi bir erkek bebek acaba ne anlama geliyor
Duayı sormayı unuttum canim yaa ne duası
Amin canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.çok doğru ben o donasyonları falan okuyunca kanım dondu güvenilmezde allah inşallah gönlümüze göre verir
kızlar gerçektende ya ne başarısız bir topiğizKısacası kul plan yapar Allah gülermiş bende ne güzel plan yapmıştım benim bebek eylülden evvel doğarsa kızımı kreşe vermem işten ayrılır ikisinede bakarım diye nerdeeeee Bize sadece dua etmek yarayacak bol bol kulun kula duası daha makbuldür Allahım herkesin gönlündekini kucağına versin İNŞAALLAH
Canım ben yarın bakayım yazayım sana. Bu arada fitili adetten önceki yoksa sonramı kıllanılacak?
Ben adet bittikten sonra kulandım adetliyken asla kullanilmıyor fitiller bitene kadarda ilişki muhakkak kılıfla tatlım bir konu açılabilir bilgisi olanlardan yararlanabiliriz.
Slm ben antalyadan, 25 yaşındayım, 2011 ekim doğumlu bi kızım var, 19+6 ikinci bebeğime hamileyim :)
Ben adet bittikten sonra kulandım adetliyken asla kullanilmıyor fitiller bitene kadarda ilişki muhakkak kılıfla tatlım bir konu açılabilir bilgisi olanlardan yararlanabiliriz.
Kızlar 327.sayfayı okuyun fitille ilgili birşeyler var erkek bebek içinde
Kızlar 327.sayfayı okuyun fitille ilgili birşeyler var erkek bebek içinde
İyi geceler hoş geldin. Bebeğin hayırlı olsun. Bebeğin cinsiyeti nedir?
İyi geceler hoş geldin. Bebeğin hayırlı olsun. Bebeğin cinsiyeti nedir?
Hoşgeldin. ne güzel bir bebis daha geliyor...
yumurtalama dönemine denk gelirse fitil kullanımı ilişkiye korunmasız giremezsin ama erkek bebek için ovulasyon zamanı ilişki diyorlar benim doktor fitiller bitene kadar korunun mutlaka dedi prezer...le spermler zarar görür diye herhaldeEvet bencede konu açılabilir. Birde adetten sonra yani yumurta oluştuğu zaman kullanılıyor ben yinede dr sorayım bakalım o ne dicek. 2-3 şubatta tahlil yaparsan belli olur sanırım. Ama sen bekle ve sakın stres yapma.
Bende geçen ay kullandım fitil adetim bitti spralimi çikarttım doktor fitil verdi 7 gün kullandım 8 ocak regl tarihim en geç 8 şubatta regl olmam lazım hayırlısı Allahtan. tam ilişki sırasinda dua ettim saglıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin diye bakalım kaldımmı hamile 2-3 gundür tuhaf ağrılar var karnımda uykumdan uyandırdı beni psikolojikte olabilir bilmiyorum artik geçen gece rüyamdada gördüm bembeyaz topac gibi bir erkek bebek acaba ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?