Bugün öğrendim benim küçük görümceninde iki kızı var. Oda eylülden beri bebek için deniyordu olmuyordu Dr gitmiş ona rahimin vücudun hepsi çok kötü iltihaplanmış yeniden çocuğun olması çok zor demiş. Allah biliyor çok üzüldüm ama acaba diyorum yarın öbür gün kaynanam sırf erkek çocuğu için damadını evlendirirmi? Ama gün gelsin hiç istemem ama yüzüne vururum. Ki inşallah görümcemin benden önce oğlu olsun inşallah. İnsanı insanlıktan çıkarıyorlar. Onlar yüzünden özümden çıktım kötü kötü düşünmek istemiyorum.
güzel arkadaşım benim,
doğal olarak, senin kafan çok karışık.
anlıyorum ki, sen hiçbir konuda netleşememişsin kafanda. soru işaretlerin çok fazla gijnij
bence, bi arkadaşın olarak tavsiyem... sen bebek konusunda biraz temkinli ol, beklemeye al bu konuyu şimdilik.
bi evliliğini değerlendir önce, sonuca var arkadaşım.
2 çocukla boşanmak başka bişey.. 3 çocukla boşanmak başka bişey... daha ağır, daha zor muhakkak.
umuyorum o noktalara varmaz sıkıntıların ama... boşanmak kolay mesele değil. çocukla boşanmak zor mesele.
boşanmayı düşünmekteysen.. çocuk düşünmek nedir? nasıl düşünüyorsun? yapma bunu kendine.
2 çocuğun arada kalması başka.. 3 çocuğun arada kalması başka... düşünüyorsan, çıkış yolu olarak görüyorsan boşanmayı, bebek planından vazgeç, askıya al bu konuyu bi süre.
bazı şeyleri, allahın hayırlı işaretleri olarak değerlendirmek lazım bazen. bak hamileydin, düştü meleğin. 'bunda bi hayır var, rabbim hayırlı görmedi' diye bi düşün istersen önce.... belki bu bi işarettir. 'yapma kulum, ben razı değilim daha fazla üzülmene ve yıpranmana' diyordur rabbim.
biraz dinlendir kafanı, azıcık düşün taşın...