- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.301
evt canım çok şükür tatil beni bekliyorrrrrrrrrrr:118::118:
gıjnıj ın yorumu doğrudur inş canım yaa bende 4 gözle bekliyorum senin randevuyu
işin güzel yanı seni dört gözle beklemek zaten bacımm...
canim telefonumu yanima alirsam canli yayin yaparim zaten ama gecenki gibi unutursam söylemem.üzülüyorum sizi burda bekletince.
Eylül benim tam çatladığı zaman yapın birde 6 saat sonra tekrar deneyin demiştide biz ikinciyi yapmadık
Öyle yapıcam artık takımıycam. Sultan hakkını helal et yordum senide
eylülüm ben cok pis bogaz oldum ya göbegim simdiden kocaman oldu sanki 7 aylik utaniyorum biri görüpde kac aylik diye soracak diye.dün esimde diyoki göbegin cikmis ama sivri degil yayilmis sanki diyo gicik ona noluyosa yorum yapiyo birde.
Eylül benim tam çatladığı zaman yapın birde 6 saat sonra tekrar deneyin demiştide biz ikinciyi yapmadık
olsun yaa bosver bu son hamişliğin bacım keyfini çıkar nasılsa 3 çocukla veririsin ....sefan olsun oh ohhhh
Eylül kız hamile ve bebekli hanımlar sayfasında marifetli bayanlar sayfasında ve bebeğim yolda sayfasında anket yaptım sen üyemisin kız oralara
canım vulasyon testiyle hamile kalanların anketini yaptınmı hiçDorti o sayfalar facede canım. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir ve tekmi çoğulmuddiye sordum
Hayır canım onu hiç sormadım sorayım bu akşam. Akşam bayanlar daha çok oluyor
eğer bende olursa çatlama dün bir arkadaştan 100 tane ovulasyon testi istedim o hamile kalmış bana yollayacak bende kalırsam size yollarım ne iyi insanlar var allah razı olsun ondanslm kızlar nasıl gıdıyo...durumlar nasıl varmı yenı bılgıler...bol bol dua etmeyıde unutmayın kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?