- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.261
kizlarr ben karistirmaya basladim kim ne zaman deneme yapacak kimin yumurtlama günü geliyo takip etmekte zorlaniyorum.biri bir tablo yapsa iyi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sultan kız senin ultrason resmini gösterdim. Kız bak göreceksin kadın yanılmaz inşallah. Bende adet oldum bugün dr zaten adetle birlikte düşecek kese demişti bekliyorum
Yülselebilir 4-5 gün sonra tekrar tahlil yap belli olur
Sultan ben şimdi bundan sonra ne zaman tekrar adet olurum ne zaman başlarım bilmiyorum. Sizde gelmiyorsunuz yardımcı olmuyorsunuz. Alıp başımı gidecem. Artık kafamda kaldırmıyor
Bilmiyorum sultan kafam çok karışık. Dr bu seferki küçük olduğu için takibe gerek yok o düşer zaten dedi. Ben zaten Dr yum takibi yapıyor bana. Bu sefer klomen kullan dedi herkes birşey söyleyince arada kalıyorum. Çok bunaldım.
Sultan ben ikiz çok istiyorum olmasını çünkü çocukları çok seviyorum. Dr kaç kişiye yapmış hatta bir hastası üç erkek biri ikiz erkek doğurmak üzere. Şimdi herkes birşey diyince kafam karışıyor.
Dr çok relax ol diyor bizede bu seferde mutlaka iki ilişki olsun demişti vajina sperm dolsun diye ben illa tek ilişki diye kafama takmıştım yapmadım oysa Dr tüm hastalarına iki üç deneme öneriyormuş. Bizim tek deneme gümemi gidiyor sence
Evet canım zaten erkek bebek istiyorum diyegittim. Bana bbir Arkadaş bu Dr kaç kişiye yum takibi ile yApmış sende git dediler diye gittim zaten. Baya kişiye yapmış ama bizimki nasip olmadı zaten. Şimdi Dr benim oldu 4. Düşük o yüzden klomen kullan bu sefer dedi. Kimisi klomen yumurta çoğalıyor kız olma yüksek diyor ondan korkuyorum
Bu değerde olmasada ona yakın olupta yükselende var yükselmeyende sen stres yapma Allaha bırak olur inşallah. Çünkü herkesin bünyesi farklıinşallah cnm, yarın olması gerekiyo bakalım artık.. çevrende var mıydı bu değerlerle öğrenip sonra yükselen?
canim yine yumurta takibiyle deneyip hamile kalirsan düsük olmamasi icin ilac kullansan olmuyomuymus doktora sorsan.klomenden kafan karisti diye cözüm ariyorum.
Canım zaten düşük olmaması için Dr ilaç vermişti. Aslında ben ikiz çok istediğim için ve sanırım benim kilom fazla olduğu için Dr doğal yoldan tam çatlamıyor olabilir dedi yumurtan. Ondan dolayı ilaç kullan diyor sanırım. Bende ikiz çok istediğim için ilaca pozitif bakmak istiyorum. Birde ben yazmıştım eskilerde iki defa tüp bebek denemesi yapmıştım ozaman 4 yumurtam toplanmıştı aynı anda çatlamasa nasıl alacaklardı yumları. O yüzden diyorum hani sonradan başkasının çatlama imkanı varmı? Orada kafam karışıyor.