- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.281
Ben en iyisi arayayım Dr sorayım kafamdakileri bakalım ne diyecek. Yazarım burayada birazdan
en iyisi canim hadi sor bakalim.ne güzel orda istediginizi soruyosunuz doktora bence bu firsatlarinizi degerlendirin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en iyisi arayayım Dr sorayım kafamdakileri bakalım ne diyecek. Yazarım burayada birazdan
Cevap vermedi müsait değil demekki. Sultanasen ne zaman dr gideceksin tekrar? Bu arada kaynanam geldi durumu anlatıyorum bana yok yok zaten hamile değidin menopoza giriyorsun bence diyor. Allah'ın ne olur azıcık beni anlasalr
Öyle yapıcam artık takımıycam. Sultan hakkını helal et yordum senide
canım sana doktormu dedı denem yapın dıye.yoksa kendınmı buldun yumurtlama gununu.neler yapmıstın
canım pozitif gösterdiğinde çatlamıyor ki zaten yumurta..pozitif demk çatlamanın 24 36 saat içinde olacağı anlamına gelir...pozitiften sonra testi yapmaya devam ediyoruz 4 saat aralıklarala ve tekrar silikleşmeye başladığında çatlamış olduğunu anlıyoruz........canım o testler güvenilir olmayabiliyor pozitif göstediğinde bazı arkadaşlarımız doktora gitmiş daha çatlamamış demiş bu şekilde kıza hamile kalan arkadaşlarımızda var bence doktor kontorulunde yap yada akıntını bekle
testlerini yapmaya devam et canm.. bazı aylar yum gelişrkende yum kıvamı akıntı gelebiliyor dikkatli olmakta fayda varBana yardım edin ovulasyon testi aldım bugün yarın yumurtlama günüm 27 gunde bir çıkıyor hesaplayıcılarda şimdi test yaptim negatif gösteriyor akıntım eh işte anlayamadım geçen aylarda tam gününde yumurta akı kıvamında gelmişti pozitif sonuç çikarsa24 48 saat sonra yum.olur diyor yarın tekrar deneyeceğim testi hadi pozitif ciktı diyelim bir gun dahamı beklemem lazım yada 2_3 gün oncemi yumurtlamış olabilirim
ilşkin oldu mu canı. bence bugunu de değerlendir mutlaka cinsiyet fark etmiyor demiştin...merhaba arkadslar bu sayfaya ılk defa yazıyorum ovulasyon testı aldım bugun yaptıgımda ıkı cızgı de kırmızı ve belirgin oldukca. ve bugun bel kasık agrım cok var ve o bahsedılen yumurta akı akıntım oldukca fazla 2 saat once gelmeye basladı . benım bugun ılıskıye gırmem mı gerekıyor yoksa yarın mı bılemedım
şubatta beraber deneriz bacım hakkında hayırlısı olsun inşKızlar değerim tamamen düştü. Dr bir iki güne kadar adet olursun kesede düşer dedi. Nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun. Bu ay dinlen şubatta gel dedi
kız ne ara anket yaptın sen ben niye görmedim:26::26::26::26::26::26::26:Ne güzel olur ya birde bişe dicem facede anket yaptım klomen ve çat iğnesi ile hamile kalanlar genelde hep erkek. Ya kafam iyice karıştı
olsun bacım rabbimin hazinesinde cok üçüzlerinn olsun benceEylül ben ikiz oğlum olmasını çok isterimki
Sultan sultan kız nerdesin senin bebek erkek. Kız gözün aydın. Doğum hastanesinde çalışan birine gösterdim. Kız valla müjdemi isterim. Daha bu kadın hiç yanılmadı. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin
tamam tatlım şimdi oldu bioritmin: ocak 2013 için bakıyorum bu arada sanırım 2013 ocakta hamile kaldın 1-10 erkeğe yatkın 11- 20 kıza yatkın, 21-26 erkeğe yatkın 27 ve sonrası kız canum
eylülüm nasilsin canim?
tüh görüyonmu kaçırmışım erkek bebiş günlerini
kiz yok ne yorulmasi bugün bilgisayar basindayim zaten bizi bizden baska anlayan yok o yüzden bu topigin degeri bende büyük.canim evde birsey yapmak istemiyor bugün kendime izin verdim
baby sen Kayserili misin anacım?
İyiyim sultanım ne olsun ara tatili bekliyorum....sen nasılsın?
İyiyim sultanım ne olsun ara tatili bekliyorum....sen nasılsın?
sultancıgım bioritmine bakıldımı canım
geldi bacımyok tatlım neden sordun
Eylül kız hamile ve bebekli hanımlar sayfasında marifetli bayanlar sayfasında ve bebeğim yolda sayfasında anket yaptım sen üyemisin kız oralara
iyiyim.bu hafta karneleri veriyosunuz degilmi?ben de randevuyu bekliyorum.