Süper Anneler - 2011

Allah razı olsun istediğin zaman ara diyor cevap vermeyince bazen hasta bakınca yada ameliyatta ise sonrası hemen geri dönüş yapıyor

Cevap vermedi müsait değil demekki. Sultanasen ne zaman dr gideceksin tekrar? Bu arada kaynanam geldi durumu anlatıyorum bana yok yok zaten hamile değidin menopoza giriyorsun bence diyor. Allah'ın ne olur azıcık beni anlasalr

benim randevuya daha 2 hafta var.dinleme sen kaynanani.onlar insani sinir etmek icin varlar takma dalgani gec.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Allahta biliyor illaki kendime daha fazla dua ediyorum ama kendime ettiğim kadar başkasına sizlerede dua ediyorum. Geçen bir Arkadaş 5. Kızını doğurdu okadar üzüldümki ona. Belkide ilerde üzüldüğümüz için pişman olacağız. Rabbim onun için bizim için bunları layık görmüş. Hakkında hayırlısı budur. Rabbim insanların kötülüğünü istemez

canım sana doktormu dedı denem yapın dıye.yoksa kendınmı buldun yumurtlama gununu.neler yapmıstın

Doktor bana bisey demedi ben kendi arastrmalarimla buldum benim adetim cok duzenlidir ve dikkat ettim her ay adetten sonra 11 14. Gunlerde kasik agrilarim ve akintilarim olunca kesfettim oradan biliyrm eminim zaten hamile donemimdede oyleydi

canım o testler güvenilir olmayabiliyor pozitif göstediğinde bazı arkadaşlarımız doktora gitmiş daha çatlamamış demiş bu şekilde kıza hamile kalan arkadaşlarımızda var bence doktor kontorulunde yap yada akıntını bekle
canım pozitif gösterdiğinde çatlamıyor ki zaten yumurta..pozitif demk çatlamanın 24 36 saat içinde olacağı anlamına gelir...pozitiften sonra testi yapmaya devam ediyoruz 4 saat aralıklarala ve tekrar silikleşmeye başladığında çatlamış olduğunu anlıyoruz....:52::52::52::52::52:....
Bana yardım edin ovulasyon testi aldım bugün yarın yumurtlama günüm 27 gunde bir çıkıyor hesaplayıcılarda şimdi test yaptim negatif gösteriyor akıntım eh işte anlayamadım geçen aylarda tam gününde yumurta akı kıvamında gelmişti pozitif sonuç çikarsa24 48 saat sonra yum.olur diyor yarın tekrar deneyeceğim testi hadi pozitif ciktı diyelim bir gun dahamı beklemem lazım yada 2_3 gün oncemi yumurtlamış olabilirim
testlerini yapmaya devam et canm.. bazı aylar yum gelişrkende yum kıvamı akıntı gelebiliyor dikkatli olmakta fayda var:34::34::34::34::34:
merhaba arkadslar bu sayfaya ılk defa yazıyorum ovulasyon testı aldım bugun yaptıgımda ıkı cızgı de kırmızı ve belirgin oldukca. ve bugun bel kasık agrım cok var ve o bahsedılen yumurta akı akıntım oldukca fazla 2 saat once gelmeye basladı . benım bugun ılıskıye gırmem mı gerekıyor yoksa yarın mı bılemedım
ilşkin oldu mu canı. bence bugunu de değerlendir mutlaka cinsiyet fark etmiyor demiştin...
Kızlar değerim tamamen düştü. Dr bir iki güne kadar adet olursun kesede düşer dedi. Nasip değilmiş herşeyin hayırlısı olsun. Bu ay dinlen şubatta gel dedi
şubatta beraber deneriz bacım hakkında hayırlısı olsun inş
Ne güzel olur ya birde bişe dicem facede anket yaptım klomen ve çat iğnesi ile hamile kalanlar genelde hep erkek. Ya kafam iyice karıştı
kız ne ara anket yaptın sen ben niye görmedim:26::26::26::26::26::26::26:
Eylül ben ikiz oğlum olmasını çok isterimki
olsun bacım rabbimin hazinesinde cok üçüzlerinn olsun bence:34::34::34::34:

Sultan sultan kız nerdesin senin bebek erkek. Kız gözün aydın. Doğum hastanesinde çalışan birine gösterdim. Kız valla müjdemi isterim. Daha bu kadın hiç yanılmadı. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin

ayyy inşş dedğin gibidir gijnij:46::46::46::46::46::46:

Eylül kız hamile ve bebekli hanımlar sayfasında marifetli bayanlar sayfasında ve bebeğim yolda sayfasında anket yaptım sen üyemisin kız oralara

Back