Süper Anneler - 2011

eylülüm ben cok pis bogaz oldum ya göbegim simdiden kocaman oldu sanki 7 aylik utaniyorum biri görüpde kac aylik diye soracak diye.dün esimde diyoki göbegin cikmis ama sivri degil yayilmis sanki diyo gicik ona noluyosa yorum yapiyo birde.:53:

Eylül benim tam çatladığı zaman yapın birde 6 saat sonra tekrar deneyin demiştide biz ikinciyi yapmadık

eylülüm ben cok pis bogaz oldum ya göbegim simdiden kocaman oldu sanki 7 aylik utaniyorum biri görüpde kac aylik diye soracak diye.dün esimde diyoki göbegin cikmis ama sivri degil yayilmis sanki diyo gicik ona noluyosa yorum yapiyo birde.:53:

olsun yaa bosver bu son hamişliğin bacım keyfini çıkar nasılsa 3 çocukla veririsin ....sefan olsun oh ohhhh

Dorti o sayfalar facede canım. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir ve tekmi çoğulmuddiye sordum

Sultan Dr bana özellikle ikinciyide yap dedi çok ısrarla ama ben yapmadım. İnşallah sende tutmuştur

Hayır canım onu hiç sormadım sorayım bu akşam. Akşam bayanlar daha çok oluyor

tamam bende test yaptım az önce 3de pozitif çıktı t ve c aynı dünkinde t silikti şimdi ben erkek istiyorumya bugecemi olsun ilişki yarın gecemi 24 saatten önce çatlarmı yumurta erken yapmakta istemiyorum 24 saat sonra çatlayacak diyorsa yarın gece ve ertesi gece olmasını planlıyorum doğrumu

slm kızlar nasıl gıdıyo...durumlar nasıl varmı yenı bılgıler...bol bol dua etmeyıde unutmayın kızlar....
eğer bende olursa çatlama dün bir arkadaştan 100 tane ovulasyon testi istedim o hamile kalmış bana yollayacak bende kalırsam size yollarım ne iyi insanlar var allah razı olsun ondan

HEbenim test bugün pozitif çıktıya yarında yapsam testti şu lh hormonu kaç gün salgılanıyormuş dün negatifti

Back