-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
cnm kız bebek ıcın kagve ve kolayı ıcebılırsın bol bol asıdık cunku
türk kahvesi mi asidik yapıyor?
sllm canlar nasilsinizzzz ne var ne yok
mimozacım rica etsem bnada bakarmısın bioritime önümüzdeki aylar içinde kız bebek için
8 kasım 1982 benım doğum tarıhım
27 şubat 1983 eşimin
27 temmuz son adet tarihim
28 29 günde döngüm
bioritime innıyorum ben kız günlerini kendım bulamadım anlayamadım daha doğrusu
haaa buarada bu GMT +4 Falan nedir acaba?
bugün niyetimde sultan ahmete gitmek var kızlar gelin beraber iftar açalım...
Hoşgeldin canım nasılsın diyete devam mı?
evet ezelcim.bi arkadaş daha vardı ezece diye ama sen aydın ezelsin dimi...aydınlar karardı canım gel.
ezelcim gülenyüzü almıştın sen dimi.bak ben bu ay başlıyorum denemeye.3-4 güne yımırtlarım.perşembe başlıycam testlere diyette yarımyamaak yaptık işte..yani tam yarım sayılmaz.arada ayran içtim sadece oda iki defadır.onun dışında takviyelerde tamam.testimde hazır...allahın izniyle ramazanda tutturcez hep beraber............
Günaydın kızlarrr
günaydın umutcum.napıyorsun...
ya ben dün akşam şurubu içmeeyi unuttum
vapoyu yani...üç güne ne etkisi olcakki tüh ya....
günaydın umutçummmm nasılsın canımmm
hoşbuldum nilay yok diyet yapmıyorum ramazanda olmuyor zaten
canım hoşbuldum gülen yüzü aldım ama elimde sadece 1 tane kaldı mimoza onuda ramazandan sonraya saklıyorum vallahi bu ay gün aşırı oldu ilişki artık 1 yılı geçti bizim denemeler böyle olunca olmuyormu diye korkmaya başladık iyice Allah kısmet ederse eşim bayramdan sonra sperm tahlili yaptıracak
diyet yapmıyorum ramazanda olmuyor iftarda bol bol ayran içiyorum ne yalan söyliyim süt içmesemde ayrandan vazgeçemiyorum hayırlısı artık bu ay tahminen tam bayram gününe denk gelecek benim yumurtamın çatlaması bayramın 1. günü akşamı tatile çıkıcaz yolda oluruz deneme olur mu bilmiyorum öncesi yada sonrası olursa deneme yaparız
bişey olmaz canım ya üzme kendini
mimoza sana geçmiştede sordum ama atladın sanırım sen rahim filmi çekilmişmiydin canım ya
ondan sonramı hamile kaldınnn
canım benimmm iyiyim senn nasılsın
canım benimmm iyiyim senn nasılsın
bak sana bi iki tavsiyede bulunuyum.
ik önce ilişkizamanından önceki iki üç gün maydanozu kaynatıp buharına otur ıkın iyce..fazla haşlanma dikkat et....
ve reglin biterbitmez yakı yap beline....
ilişkiden sonra ayakarını belini havaya kaldır yarım saat öle yat...sonrada sağına yatıp en az bi yarım saatte öle bekle...bide eşin en az üç günük perhizi olsun...kahvede içir o gece iki fincan.allahın izniyle olur inşallah.canım sen çörek otu bal tarçın karışımınıda dene...sadece bi ay yapsan yeter ara ver sonraki ay yine yap sonra daha yapma.biliyorsun bende kalamamıştım bayağı zaman bunarı yaptım kaldım...eşine kçibıoynuzu kürü yada pekmezi içir muhakkak....
cevaplamıştım umutcum görmemişsin
ben tam iki ay daha bekle dedi dr çekeriz dediği ay hamile kalmıştım.....