- 26 Ağustos 2008
- 204
- 2
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
qwertde gemiş..................
blg eylülcüm senin bio kız günlerini yazıyorum.diğer yerden yazışmayalım lütfen.....
24 30 eylül
17 27 ekim
12 20 kasım
10 13 aralık
16 21 ocak
9 17 şubat
3 13 mart
1 5 nisan
bu verile iki tarihlerin arasında kalan tüm günler kız günlerin.......
slm canım yeni gördüm topiğin hayırlı olsun
ee Ağustosu atlamışsın ben bu hafta çalışma yaptım diğer sayfaya yazmıştım bütün günlerimi
Selam mimoza bana bakarmısın
eşim 14.1.73 ben 15,5,76 32-34 gün aralıklı adetim var 10 nisanda düşük yaptım (hatırladınmı beni EYLÜL bn )
sat 24 temmuz (ama 23 gece kahverengi leke geldi )
tarihlrimde 30 tmmz , 1 ağst , 3 ağust , 5 ağust ,6 ağust ( gece )
ovul testi ve ateş yntmiyle takip yapıyorum dün yumoşladım veee gelelim asıl meseleye
Eşim ve ben takviye kullandık..
BÜTÜN BUNLARI KIZ İSTEDİĞİM İÇİN YAPIYORUM..
bilgilerim bunlar
evet nonis sana zahmet onlarıda buraya aktarda ben modkardan rica edeyimde tüm bigileri ilk sayfaya aktaracak şekilde yardımcı olsunlar.isteyen bakıp okuyup okusun uygulasın isteyende sohbete katısın aşama aşama o anları kızlarla paylaşsın. aman okuyun yazıan tüm konuarı inceleyin emek verin yalvarın yok bu foruımda bilgisini paylaşmayan bilgi cimrilerine yer yok burada.her şey şeffaf herşey ortada:13:
3 çay kasigi sodyum bi karbonat (3696mg eder)1 bardak suda eritilir.(tamamen erittiginizden emin olun.parça kalirsa ülsere neden olur).
kesinlikle fazlasini kullanmayin.
erkek te kadinda içmeli.kadin bunu yapiyorsa mutlaka folic asid almalinedenini daha önce açiklamistim.
ayrica vajen ph si için eger sodali dusu vajinaya sikmak size zor geliyor ise bazi kadinlar bir miktr karbonati ellerini hafif islatarak elleri ile de vajinaya yerlestiriyorlar mis.
Ama unutmayin vajinal uslar(yanlis olmasin ama )ancak 7.5 e yükseltiyor ph.yi.....Benim size verecegim dedigim tarife gelince size garip gelebilir ama ben yumurta beyazi ile yapacagim P.h yükseltmeisini.....onu daha öncede anlat mistim.bulup kopyaliyimKafaniza yatarsa uygulyin.Yumurta beyazi 9 un üstüne çikariyor Ph yi tek seferde.....
inanmıyorum ta o kadar he çok süper sizin adınız
peki kız için hangi yöntem var arkadaş yaa bizde onunkla düşürelım :26:
inanmıyorum ta o kadar he çok süper sizin adınız
peki kız için hangi yöntem var arkadaş yaa bizde onunkla düşürelım :26:
Selam mimoza bana bakarmısın
eşim 14.1.73 ben 15,5,76 32-34 gün aralıklı adetim var 10 nisanda düşük yaptım (hatırladınmı beni EYLÜL bn )
sat 24 temmuz (ama 23 gece kahverengi leke geldi )
tarihlrimde 30 tmmz , 1 ağst , 3 ağust , 5 ağust ,6 ağust ( gece )
ovul testi ve ateş yntmiyle takip yapıyorum dün yumoşladım veee gelelim asıl meseleye
Eşim ve ben takviye kullandık..
BÜTÜN BUNLARI KIZ İSTEDİĞİM İÇİN YAPIYORUM..
bilgilerim bunlar
aysebahar bana özelden mesaj atmışsın...
kutun dolu burdan yazayım kız fününde gebe kalmışsın.beli oması yakın senin.belli olunca yazarmısın canım
kızar özelden mesaj atmayın bu sayfadan bakarım....
qwertde gemiş..................
blg eylülcüm senin bio kız günlerini yazıyorum.diğer yerden yazışmayalım lütfen.....
24 30 eylül
17 27 ekim
12 20 kasım
10 13 aralık
16 21 ocak
9 17 şubat
3 13 mart
1 5 nisan
bu verile iki tarihlerin arasında kalan tüm günler kız günlerin.......
canim kiz icin bir litre suya 3 yemek kasigi beyaz sirke hatta ph sini olc yetersiz gelirse tekrar koy sirkeyi
ph si 3 ve 4 olmali sabit rakam bunlar hatta 3 olsa daha iyi
orgazm olma peniz olabildigince disa yakin bosalsin insallahh yardimci olmustur cnm
canlar
kizilcik serbeti kizilcik suyu kizilcik tableti ne varsa hangisini bulursaniz bundan icin bollbolll
olabildigince sut tuketin yogurt peynir
sekerli sutlu tatlilar yiyin
sutlu kahve
magnezyum kalsiyum tableti alin kendinize ve esinize
booolll maydonoz tuketinn bunu cok tuketin
boll yesil salata marull ozellikle
inanilmazz kalsiyum var icinde
ve ispananakk
tavuk eti bol balik yiyin
iceceklerden kola asitli icecekleri icebilirsiniz ac karna elma sirkesi icin ama ac karna
teşekkür ederim canım tamam ozaman bende PH ölçmek için kağıt alıcm
beyaz sırke hangisi acaba elma sirkesı olanmı
aaa kola içmıyordum ben 1 aydır sırf kız bebeğe alkalı yapar dıye hatta kahveyı bıle kestım şimdi hangısı doğru içmelımıyım acaba asitmi olur alkalımı bunlar canım çok saolun yaa kız içinde uğrsıp buluyorsunuz sırf bizim için çok teşk.
matematik arkadaştan alıntı
Arkadaşlar çok zaman bunları özel msj olarak da attım,buraya da yazdım ama şimdi toplama olarak aklıma gelenleri yazayım.
ilk önce bebek cinsiyetini lehimize çevirmek için sadece diet yetmez ama çok önemli bi kısmı diet ve takviye haplar....
dietiniz deki ana gıdalar; et ,patates,domates,muz ve herşeyin suyu olmalı...herşeyin derken vücudumuza aldığımız kaliteli besinler çok önemli ..biarkadaşa kız bebek için yazmıştım:fakir bi insan gibi beslenip,zayıflamalı vücudunu strese sokmalısın die...şimdi erkek bebek te ise her anlamda vücudunuzu rahatlatmalısınız.kaliteli gıdalardan ,kaliteli beslenip,güçlenmeli 2-3 kilo almalısınız...
her gün beslenme programınızda et olmalı,günde 2 defa...(eğer ph ölçümleriniz bir türlü istediğiniz seviyeye gelmiyorsa ,fazla etten kaynaklanabilir,eti azaltmalısınız.Et aslında asidik bir gıdadır ama testeron bakımından çokiidir.)
patates ve muz potasyum bakımından çok zengin ,çok ça tüketmelisiniz...ben ayrıca neler yediğimide yazmaya çalışırım.
bunların dışında tavsiye edilen ve benimde dietimde çok yer verdiğim hem de ucuz şekilde elde edebileceğiniz çeşit çeşit meyve suları...elma,şeftali,kayısı,portakal bunlar çok iyi ph açısından.Aromanın %100 doğal suları vardı,şokta ben ordan alıyodum...ekonomiktide...
eşinizde bol bol içmeli meyve suyu..
potasyumdan zengin fıstık ezmesi de çok tüketim ben.bide ağırlık kaldırdığım için hem protein ihtiyacını da karşılıyor,hem potasyum...hemde çok iyi bir atıştırmalık..
kurabiye yapıyordum fıstık ezmeli,kuru incirlive hurma yada kayısılı..hepsini toptan almış oluyordum....bu saydığım kuru yemişler deyenmeli hergün çoooook önemli...
hergün limonatanızı bol bol için.karbonatlı su hazırlayıp ,bunuda içmelisiniz...
her şeye bolbol tuz atın..biraz pahalı ama deniztuzualsanızdaha iii...maliyetli olur derseniz ,iyolu tuzda olur...
3 çay kaşığını geçmemeli sodyum bi karbonatınız.(kabartma tozu değil,karbonat).Fazlası ülsere sebebiyet verebilir.
süt ve süt ürünleri,kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar yasak...en zoruda buydu bence..yani sabah kahvaltısında peynir olmaması...
domates sodyumda içerdiği ve ph ı yükselttiği için çok iyiy bir tercih,%100 domates suyu vardı A101 de hem de ucuz...
TAKVİYELER:
kadın için....
yeşil çay hapı/green tea extract:vajinal sıvıyı arttırır.ayrıca siyah çay içemeyeceğiniz için%100 organik yeşil çayı var çaykurun 2-3 kupa için günde..
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...
folik asit:20 mg yadafazla...erkek bebek dietinde çok fazla tuz alımı olduğundan ,bu düşük olasılığını arttırır.Lütfen folic asid almayı ihmal etmeyin...
flaxseed oil:keten tohumu yağı hapı,vj sıvıyı arttırır.Vimjo da var alabilirsinz...
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg
zinc:50 mg
arı sütü kullanabilirsinz.
erkek için:
L-arginine:testesteronu ve ph yiarttırır,kesin kullanmalısınız.
B-12 :150mcg uzun süredir sizi takip ediyorum fakat aranıza dün katıldım.ben 32 yaşındayım 2 haziran 78 iki tane dünya tatlısı oğlum var biri 3 yaşında biri de 9 aylık:) birde kızım olsun istiyorum.eşim 3. çocuğu kesinlikle istemiyor.ama ben çok istiyorum.elara cım yada müsait olan diğer arkadaşlar sizden bir ricam var ilk sayfayı güncelledim ekledim falan diyosunuz ama ben oraya bir türlü ulaşamadım.lütfen bana kız bebek için gerekli hereyi atarmısınız nolur çok teşekkür ederim öpüyorum sizleri bundan sonra aranızdayım inş.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
zinc:50 mg
ginseng:500mg testesteronu arttırır.
E vitamini :günde 400 ünite
balık yağı:vj.sıvıyı artttırır,üremeye faydası vardır....ama a ve d vitamini olmasın içinde...
evet diet ve takviyede aklıma gelenler bunlar,aklıma geldikçe yazmayaçalışacağım...
bunları yazmak 1 saat zamanımı aldı,tektek...diğer sorularınızı peyder pey yazacağım...
ben doktor değilim,lütfen bunları kullanmadan önce bir rahatsızlığınız olsun olmasın,doktorunuza danışın....
aaa kola içmıyordum ben 1 aydır sırf kız bebeğe alkalı yapar dıye hatta kahveyı bıle kestım şimdi hangısı doğru içmelımıyım acaba asitmi olur alkalımı bunlar canım çok saolun yaa kız içinde uğrsıp buluyorsunuz sırf bizim için çok teşk.