Süper Anneler - 2011

uzun süredir sizi takip ediyorum fakat aranıza dün katıldım.ben 32 yaşındayım 2 haziran 78 iki tane dünya tatlısı oğlum var biri 3 yaşında biri de 9 aylık:) birde kızım olsun istiyorum.eşim 3. çocuğu kesinlikle istemiyor.ama ben çok istiyorum.elara cım yada müsait olan diğer arkadaşlar sizden bir ricam var ilk sayfayı güncelledim ekledim falan diyosunuz ama ben oraya bir türlü ulaşamadım.lütfen bana kız bebek için gerekli hereyi atarmısınız nolur çok teşekkür ederim öpüyorum sizleri bundan sonra aranızdayım inş.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

mimozacim diycektin heralde:KK34:
bak iste bir bir listeler halinde yazdik cnm aslinda aciklamalara diyetlere bakilirsa kiz gercekten daha zor gibi:44:

sen kimsin canim benim taniyormusum senuiiii

ben yeniyim tanışmıyoruz sizi takibediyordum aranıza katıldım dün:)

kızım olmasını çok ama çok istiyorum eşim 3. de erkek olur diye denemek istemiyo.ama ben kararlıyım deniycem allah nasip eder inş. kız evladı banada :KK69:sizden destek bekliyorumbi liste hazırlanıyomuş yurt dışında istediğin cinsiyetle ilgili günlerin listesi belirleniyomuş kullanan varmı acaba offf offff

ahhh bende bayılırım kolaya ve kahveyeeee

kola ve asitli içecekler asidik yapıyor ama kahve yapmıyor diye biliyorum kızlar

gULHYS cım ne guzel arastırıp cok ugrasmıssın ama sonunda bulmmussun oglanı ıns bızede nasıp olur cnm ya kızlar bu ramazan hurmetıne bırbırımıze cok dua edelım ıns kabul olur

çok şükür rabbime inşallah sizlerde alacaksınız paşalarınızı kucağınıa

bana musade opuyorum sizleri
mutlulukular...
Allah oruclarinizi kabul etsin....

aminnn allah herkesin orucunu ibadetini kabul etsin inşallahhh

benim canım benim ezel ezelce diye ayrı biri mi vardı yoksa yaw benmi bilmiyorummm

geldim umuduummmm:KK3: :KK3: canım arkadaşım benimmm :KK69:

evet ezelcim.bi arkadaş daha vardı ezece diye ama sen aydın ezelsin dimi...aydınlar karardı canım gel.:KK1:
ezelcim gülenyüzü almıştın sen dimi.bak ben bu ay başlıyorum denemeye.3-4 güne yımırtlarım.perşembe başlıycam testlere diyette yarımyamaak yaptık işte..yani tam yarım sayılmaz.arada ayran içtim sadece oda iki defadır.onun dışında takviyelerde tamam.testimde hazır...allahın izniyle ramazanda tutturcez hep beraber............:KK61:

ahhh bende bayılırım kolaya ve kahveyeeee

kola ve asitli içecekler asidik yapıyor ama kahve yapmıyor diye biliyorum kızlar

kahvenin ne faydaları varmış bi bilseniz kızlar.bebek olayı için değil ama kalbe kansere çok faydalıymış....geçen haberlerde izledim.b,ilim adamlartı yumurtadan sonra kahvedende özür diledi:KK9:

mimozacım rica etsem bnada bakarmısın bioritime önümüzdeki aylar içinde kız bebek için
8 kasım 1982 benım doğum tarıhım
27 şubat 1983 eşimin
27 temmuz son adet tarihim
28 29 günde döngüm
bioritime innıyorum ben kız günlerini kendım bulamadım anlayamadım daha doğrusu :KK16:

haaa buarada bu GMT +4 Falan nedir acaba?

mimozacım benım bıorıtımede bakmadın tekrar rica etsem bakarmısın?

mimozacım önceki topiğe yazdığım kız bilgileini tekrar yazıyorum ilk sayfaya taşıması senden şekerim:)

in gender sitesinde kız bebek için önerilenler

erkeklerde her boşalmada %50 dişi,%50 erkek hücresi atılmaktadır,düşük ph ve ona bağlı asit ortamı kız hücrelerinin daha rahat yol almasını sağlarken,yüksek ph erkek hücrelerinin işini kolaylaştırır

asidik olmak için yapılması gerekenler;

-size ve eşinize kalsiyum kürü(süt ,yoğurt,kefir,kalsiyum tabletler)
-düşük tuz alımı
-kafein hiç kullanılmayacak
-tahin(susam ezmesi)
-çilek,ahududu
-bol yumurta
-parmesan peyniri,tuzsuz süzme peynir(lor)
-haşlanmış sade makarna nötrdür.kız için bol yoğurt soslu tüketebiliriniz(erkek için bol domates soslu)
-pırasa,taze fasülye,salatalık
-düşük sodyumlu mayonez,mısır gevreği,mısır patlağı
-tuzsuz ekmek
-kızılcık(kurusu,tazesi,şurubu hepsi asidik yapar(ikea isveç market bölümünde kızılcık ürünleri var.reçeli,şurubu vs.)ayrıca eczanelerden sorup kızılcık içeren takviyeler kullanabilirsiniz.
-diş macununuzu bile düşük sodyumlu seçin
-düşük ph su kullanmaya özen gösterin
-kıvırcık salata(göbek erkek bebek için öneriliyor)
ayrıca ne kadar sağlıksız beslenirseniz o kadar asidik olursunuz
-bol bol nane çayı içilecek
-kuzu filoto veya pirzola
-kırmızı et yerine tavuk göğüs yenebilir
-beyaz pirinç
eşinize:meyan kökü kürü(testosteron düşürür,östrojen yükseltir)
-kalsiyum
-c vitamini(bazı kaynaklarda sperm dostu ve erkek diyeti için de öneriliyor ortak bir vitamin olabilir)
-kızılcık
ilişki öncesi eşinize sıcak duş,kendinize sirkeli su ile vajinal duş,ayrıc karı koca sirkeli su için
kendinize sudafet adlı mide ilacı galiba ph düşürüyor,suda eritilip içilecek
-eşiniz deneme zamanları bol bol halı saha maçı yapmalı,pestili çıkmalı(bakınız futbolcıuların ekseri kızları oluyor,oğlanı hep takiple buluyorlar)
-aspartam tatlandırıcı en çok ph düşüren ürünmüş öneriliyor
-yumurtlama günleri belirlenip3-5 gün öncesi sık ilişki denenmeli
-kadın orgazm olmamalı(bazı yaşlı teyzelerimiz kadın orgazm olmazsa erkek olur diyor,olursa kız olur diyor, ama amerikalı ablalar no orgazm diyor size kalmış)
-misyoner poz.tercih edilmeli,veya derine gitmeyen çeşitli poziler(geriye çekilenlerin kazara çoğunluk kız oluyormuş(örnek ben:)
-ilişki anında eğer varsa altınlar çıkarılmalı(örnek yine ben altından nefret ederim hiç takamam sonuç iki kız:)
-etrafta laptop,cep teli bulundurmayın

kız bebek için yardımcı iyon listesi;
hareketli su(şelale,dere)dağlar,duman(tütsü herhalde)yeni ay,kalsiyum,magnezyum,duş,bitkiler,balık tankı(akvaryum olabilir mi?)çeşmeler,fanlar,yaz mevsimi,kuşkonmaz,eğrelti otu,

kız için iyon listesi devam;

saç kurutma makinası,kaya tuzu lambaları(marankinin sattıklarından galiba)evde küçük şelaleler,iyonik hava temizleyiciler,gül kuvars takılar,ev bitkileri,çam ormanları,iyonize yağlar:sedir ağacı,mandalina,greyfurt,lavanta,limon,portakal,sandal ağacı..

erkek bebek için kullanılması önerilen takviyeler,

kadın için;
stevia tatlandırıcı:ph arttırır
yeşil çay ve hapı(günde 2-3 kupa)
e vitamini
balık yağı:içinde a ve d vitamini olmasın
folik asit:2-3 ay öncesinden başla
flaxeed oil keten tohumu yağı hapı
l-arginine:testosteronu arttırır kesinlikle kullan
b-12
zinc
arı sütü
çuha çiçeği yağı(evening primprose oil
guaifenesin içeren balgam söktürücü şuruplar(brodil vs.)servikal mukusu inceltir,ilişkiden 2-3 gün önce kullanılabilir
alka selzter gold:aspirin türevi bir efervesan alkol sonrası rahatlamak için alınıyormuş içinde yüksek miktarda bikarbonat var yani yüksek ph sağlayıcı
royal jel-arı poleni
baby asprin
baking soda içilecek

eşinizin kullanacağı takviyeler;
l-arginine:testosteronu yükseltir-ph arttırır
l-carnitine:testoyu yükseltir
tribulus:testosteron desteği
coQ-10 cardiyo formula:gnc
b-12
ginseng:testoyu arttırır
zinc
e vitamini
selenyum
balık yağı:allahın bir mucizesi iyi gelmediği yer yok ki...ben her zaman kullanıyorum:)
baking soda içilecek

erkek bebek için iyon listesi;

bilgisayarlar,elektrik,dolunay,sodyum,potasyum,elektrikli battaniyeler(soğuk ayarda çalışacak)
tütsü,kış mevsimi,havaların soğuması,cep tel,saç(demir olan)klima,altın,tv.,mikrodalga fırın,
yağmur değil fırtına,kirli hava,manyetik bilezik,santraller,baz istasyonları,tv.istasyonları
yüksek gerilim güç hatları,araçların egzos dumanları,floresan lambaları,x ışınları(röntgen)röntgen operatörleri ve anestezistlerin çoğunlukla erkek çocukları oluyormuş arkadaşlar, maruz kaldıkları iyonlardan dolayı herhalde
tıbbi taramalar(bunu tam anlamadım başka görüntüleme cihazlarıyla mı demek istiyor acaba)

yağlar;karanfil,selvi,okaliptus,sığla,herdemyeşil,ardıç,mercanköşk,palmarosa,çam,biberiye,kekik,ylang ylang

X