Süper Anneler - 2011

mimozacım çörek otunu bir kaç kez yaptım ben olmadı ama buhara oturma işini yaparım inşaAllah keçiboynuzu kürü içmiyordu benim eşim ama pekmez yiyordu onuda bıraktık uzun süredir tekrar başlarım inşaAllah hatırlattığın iyi oldu teşekkürler :KK71:

ok canım herşeyin zamanı var biliyorsun allah isterse olur...
biz elimizden geleni yapalım.inan bende iki üç defa denerim olmazsa bende takip falan yapmıycam rastgeleye başlıycam yaş geçiyor ikinci olmazsa üçüncü allah ne kısmet ederse...sende ilk çocuk boşver hele bi ilki doğur bakarsın ikinde tutar..tutmazsada iki yaşına gelince başlarsın en azından olmuyormu stresin olmaz.zaten zaman o kadar çabuk geçiyorki....

Son düzenleme:
mimozacım önceki topiğe yazdığım kız bilgileini tekrar yazıyorum ilk sayfaya taşıması senden şekerim:)

in gender sitesinde kız bebek için önerilenler

erkeklerde her boşalmada %50 dişi,%50 erkek hücresi atılmaktadır,düşük ph ve ona bağlı asit ortamı kız hücrelerinin daha rahat yol almasını sağlarken,yüksek ph erkek hücrelerinin işini kolaylaştırır

asidik olmak için yapılması gerekenler;

-size ve eşinize kalsiyum kürü(süt ,yoğurt,kefir,kalsiyum tabletler)
-düşük tuz alımı
-kafein hiç kullanılmayacak
-tahin(susam ezmesi)
-çilek,ahududu
-bol yumurta
-parmesan peyniri,tuzsuz süzme peynir(lor)
-haşlanmış sade makarna nötrdür.kız için bol yoğurt soslu tüketebiliriniz(erkek için bol domates soslu)
-pırasa,taze fasülye,salatalık
-düşük sodyumlu mayonez,mısır gevreği,mısır patlağı
-tuzsuz ekmek
-kızılcık(kurusu,tazesi,şurubu hepsi asidik yapar(ikea isveç market bölümünde kızılcık ürünleri var.reçeli,şurubu vs.)ayrıca eczanelerden sorup kızılcık içeren takviyeler kullanabilirsiniz.
-diş macununuzu bile düşük sodyumlu seçin
-düşük ph su kullanmaya özen gösterin
-kıvırcık salata(göbek erkek bebek için öneriliyor)
ayrıca ne kadar sağlıksız beslenirseniz o kadar asidik olursunuz
-bol bol nane çayı içilecek
-kuzu filoto veya pirzola
-kırmızı et yerine tavuk göğüs yenebilir
-beyaz pirinç
eşinize:meyan kökü kürü(testosteron düşürür,östrojen yükseltir)
-kalsiyum
-c vitamini(bazı kaynaklarda sperm dostu ve erkek diyeti için de öneriliyor ortak bir vitamin olabilir)
-kızılcık
ilişki öncesi eşinize sıcak duş,kendinize sirkeli su ile vajinal duş,ayrıc karı koca sirkeli su için
kendinize sudafet adlı mide ilacı galiba ph düşürüyor,suda eritilip içilecek
-eşiniz deneme zamanları bol bol halı saha maçı yapmalı,pestili çıkmalı(bakınız futbolcıuların ekseri kızları oluyor,oğlanı hep takiple buluyorlar)
-aspartam tatlandırıcı en çok ph düşüren ürünmüş öneriliyor
-yumurtlama günleri belirlenip3-5 gün öncesi sık ilişki denenmeli
-kadın orgazm olmamalı(bazı yaşlı teyzelerimiz kadın orgazm olmazsa erkek olur diyor,olursa kız olur diyor, ama amerikalı ablalar no orgazm diyor size kalmış)
-misyoner poz.tercih edilmeli,veya derine gitmeyen çeşitli poziler(geriye çekilenlerin kazara çoğunluk kız oluyormuş(örnek ben:)
-ilişki anında eğer varsa altınlar çıkarılmalı(örnek yine ben altından nefret ederim hiç takamam sonuç iki kız:)
-etrafta laptop,cep teli bulundurmayın

kız bebek için yardımcı iyon listesi;
hareketli su(şelale,dere)dağlar,duman(tütsü herhalde)yeni ay,kalsiyum,magnezyum,duş,bitkiler,balık tankı(akvaryum olabilir mi?)çeşmeler,fanlar,yaz mevsimi,kuşkonmaz,eğrelti otu,

ee buradada kafein yasak diyor dünde kola kahve içebilirsin denmişti kafam bay kaıştı :KK59: :KK59:
buarada satınalma su içiyorum phını her defasında düşük olan getirin dıyorum hep 7 8 civarı :KK4:
bu durumda kaynatıp çeşme suyunu soğutarak içeceğim bı ara içmeye basladım ayy ağız tadına değişik gelıyor dıye bıraktım ama galıba yıne devam ooooyyy oy :KK50: ne zor şeyler
her zaman derım 1 kızı 1 oğlu olanlara özenıyorum ama her ne hıkmetse hiç bu sistemden haberı olmayan insanlar hep nsıl yakalarlar hayret bizde didik didik arastırıp dr oluyoruz nerdeyse bi ihtımal tutarsa
ehh ALLAH hayırlısını versın inş. cümlemıze

ee buradada kafein yasak diyor dünde kola kahve içebilirsin denmişti kafam bay kaıştı :KK59: :KK59:
buarada satınalma su içiyorum phını her defasında düşük olan getirin dıyorum hep 7 8 civarı :KK4:
bu durumda kaynatıp çeşme suyunu soğutarak içeceğim bı ara içmeye basladım ayy ağız tadına değişik gelıyor dıye bıraktım ama galıba yıne devam ooooyyy oy :KK50: ne zor şeyler
her zaman derım 1 kızı 1 oğlu olanlara özenıyorum ama her ne hıkmetse hiç bu sistemden haberı olmayan insanlar hep nsıl yakalarlar hayret bizde didik didik arastırıp dr oluyoruz nerdeyse bi ihtımal tutarsa

canım sadece su içmekle phın artmaz boşuna sağlığından olma.sen diğer yapılanları yap.insanın herşeyi içtiği sudur unutma.suyunu alabilirsen düşük ph al ama alamıyorsanda suyunla oynama hasta olursun allah korusun kaş yaparken göz çıkarma.sen bolbol ayran iç ama tuzsuz.süt iç.cola iç kahveyide bilmiyordum ben ama çok detaya takılmamamk lazım heralde.

Son düzenleme:
8 19 ağust
5 11 eylül
8 15 kasım
1 11 araık
26 araık 4 ocak
23 27 ocak
1 5 mart
25 mart 2 nisan
16 28 nisan
14 21 mayıs kız günerin
eğer türkiyede doğmadıysan gmt değişir.d.yeri o sebepten lazım ben sölemeyenlereturkiye diye bakıyorum

haa yok ben türkiye yani antalyadayım.bebeğin doğum yerımı benım doğum yerımmı:KK37:
benımkıde afyon sorun yoktur galıba.
kendım bakarsam nereye gıreceğim mesela gmt falan dıyorya hangisine basmalıyım mimozacım çok sağol buarada

canım senin doğum yerin önemli zaten kocalara bakmıyorum boşuna kocalarınızınkini vermeyin.matematik ikiside denk gelirse daha ii diyor ama ne biliyim bence kadın kafi....

sllm canlar nasilsinizzzz ne var ne yok

slm canım iyiyiz sen nasılsın?

bugün niyetimde sultan ahmete gitmek var kızlar gelin beraber iftar açalım...

allah kabul etsin şimdiden canım ohhh ufaklık olunca gezemezsin şimdiden gez sen:))

bak sana bi iki tavsiyede bulunuyum.
ik önce ilişkizamanından önceki iki üç gün maydanozu kaynatıp buharına otur ıkın iyce..fazla haşlanma dikkat et....
ve reglin biterbitmez yakı yap beline....
ilişkiden sonra ayakarını belini havaya kaldır yarım saat öle yat...sonrada sağına yatıp en az bi yarım saatte öle bekle...bide eşin en az üç günük perhizi olsun...kahvede içir o gece iki fincan.allahın izniyle olur inşallah.canım sen çörek otu bal tarçın karışımınıda dene...sadece bi ay yapsan yeter ara ver sonraki ay yine yap sonra daha yapma.biliyorsun bende kalamamıştım bayağı zaman bunarı yaptım kaldım...eşine kçibıoynuzu kürü yada pekmezi içir muhakkak....

kızlar ben maydonuzun bebeği düşük etkisi olur diye biliyorum , hamileliğin ilk aylarında özellikle maydanoz yasaktır, hamile kalmadan öncede yenmez diye biliyorum iyice araştırmak lazım aslında

keçiboynuzu pekmezi, çinko ve B 12 vitamini,sütsüz nescafe sperm sayısını ve hareketliliğini artırıcı özelliğe sahip olduğu için eşinize muhakakk hergün bunları aldırın kızlar

hızınıza yetişemiyorum kızlar....bir gün girmedim sayfa nerelere gitmiş....maşallahınız var yaniiii

bende siklusları düzene sokmaya çalışıyorum....ki tarih alayım artık...
ama doğal yolla nasıl düzenlenir ....aklıma bir soğan suyu geliyor ama yapsam mı ki????
temmuz-ağustos gibi hamilekalmayı çok istiyordum ama ne yazık ki daha birkaç ay beklemem gerekecek....ki düzene girerse...girmezse girene kadar bekleyecem :KK43:((((

,biliyosunuz bende 4 çocuk isteyenlerdenim :)))))
Rabbim sıralı verirse 2 kız 2 erkek olsun çokkkkkk istiyorum.....en küçüğüm kız olsun istiyorum nazlı nazlı büyüteyim kızımı....bu nedenle 3. erkek olsun diye tarih alıcam inşallahhhh...Rabbim de nasip eder inşallahhhhhh...

,sizlerde dua edin ......

slm canlar nilay ezel mimoza glyhas gelincik bernur seyhan nasilsniz bakalimmmmm
glyhascim moydonuzun buharina oturcaz icmiycez kolay hamis kalmak icin

bernur dene sogan kurunu anacim faydasi var adet duzenlemede bende baslamistim fakat ynei kaybettigim icin bebegimi dr tavsiye etmemis
bunlarin hepsini bende deniycem oglum olsun olmassa da kizda benim icin kar sadece tek amacim muhammed fatih imini koymak saglikli shahtli bir evlat nasip etsin Rabbim

ezel kiz tatilde daha kolay is yok guc yok ins tek atisla vurursun turnayi gozunden

hızınıza yetişemiyorum kızlar....bir gün girmedim sayfa nerelere gitmiş....maşallahınız var yaniiii

bende siklusları düzene sokmaya çalışıyorum....ki tarih alayım artık...
ama doğal yolla nasıl düzenlenir ....aklıma bir soğan suyu geliyor ama yapsam mı ki????
temmuz-ağustos gibi hamilekalmayı çok istiyordum ama ne yazık ki daha birkaç ay beklemem gerekecek....ki düzene girerse...girmezse girene kadar bekleyecem :KK43:((((

,biliyosunuz bende 4 çocuk isteyenlerdenim :)))))
Rabbim sıralı verirse 2 kız 2 erkek olsun çokkkkkk istiyorum.....en küçüğüm kız olsun istiyorum nazlı nazlı büyüteyim kızımı....bu nedenle 3. erkek olsun diye tarih alıcam inşallahhhh...Rabbim de nasip eder inşallahhhhhh...

,sizlerde dua edin ......

:KK53: :KK53: :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
maşallah dıyeceğim sizede gurbet ablamda 4 çocuk isteyenlerden onu duyunca baya şaşırmıştım ben şimdi 1e zor bakıyom ama kardeş olsun istediğimden 2 olsun yeter dıyorum hayırlısıyla inş.
ama siz nasıl bakıyosunuz 4e aklım almadı bunların eziyetlerı bıtmiyor sabır meselesi neden 4 :KK53:
allah gönlüne göre versin burada

canım,bu bilgileri in gender sitesinden alıntı yaparak yazdım.benim eklediğim birşeyler yok yani..:)

:KK53: :KK53: :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ama siz nasıl bakıyosunuz 4e aklım almadı bunların eziyetlerı bıtmiyor sabır meselesi neden 4 :KK53:

canım iki kız iki erkek şeklinde dengeli olsun diye öyle yapıyorlar.
çok çocuk isteyenler hep öyle denk getirmeye çalışıyor galiba.
benim eşimin yengeleri falanda hep öyle olsun isteği taşıyorlar.ne kızım yalnız kalsın ne oğlum diye.
öyle anlıyorum ben :)

canım iki kız iki erkek şeklinde dengeli olsun diye öyle yapıyorlar.
çok çocuk isteyenler hep öyle denk getirmeye çalışıyor galiba.
benim eşimin yengeleri falanda hep öyle olsun isteği taşıyorlar.ne kızım yalnız kalsın ne oğlum diye.
öyle anlıyorum ben :)
lizam hosgeodin nasilsin canim benim ne var ne yok
valla istiyorum he 10 tanede olsa dogurum ben yaw cocuklari cok sefiyorummmmmm:KK49:

umutçum smileylerine hastayım canım ama dondurmalıyı unutmuşsun Ramazan diyemi acaba :KK60:

slm canlar nilay ezel mimoza glyhas gelincik bernur seyhan nasilsniz bakalimmmmm
glyhascim moydonuzun buharina oturcaz icmiycez kolay hamis kalmak icin

bernur dene sogan kurunu anacim faydasi var adet duzenlemede bende baslamistim fakat ynei kaybettigim icin bebegimi dr tavsiye etmemis
bunlarin hepsini bende deniycem oglum olsun olmassa da kizda benim icin kar sadece tek amacim muhammed fatih imini koymak saglikli shahtli bir evlat nasip etsin Rabbim

ezel kiz tatilde daha kolay is yok guc yok ins tek atisla vurursun turnayi gozunden

iyidir gurbet sen nasılsın nasıl gidiyor haayt sende deneme yapıyormusun beklemedemisin
canım işte fırsat olursa denicez ama yolda falan olursak nasıl deneyelim :78:

umutçum smileylerine hastayım canım ama dondurmalıyı unutmuşsun Ramazan diyemi acaba :KK60:

iyidir gurbet sen nasılsın nasıl gidiyor haayt sende deneme yapıyormusun beklemedemisin

sen hiç bişeyi unutmazmısın kız allah seniii :KK60::KK60::KK60:
ramazan dolayısıyla kapalıyız canımmm :86:

bir sonraki adetim de
incir kurunu deniycem ve maydonuzu bide klomen icicem yimirtlama gunumde dra gitcem bakalim yumoslar buyudumu:KK56:

cekin arabayi kenara kimseningoremeyecegi bir yere hem fantazi olur hem de bebekkkk:KK60:

seyhanim seni goremeyecegim diy ecokuzulmustum gulum yiki varsin hamis kaldigim da beraber kalamadik diye uzulmustum insAllah bu sefer olur beraber kaluruk ne zaman deniycen kizzz:94:

X