Süper Anneler - 2011

sen hiç bişeyi unutmazmısın kız allah seniii
ramazan dolayısıyla kapalıyız canımmm :86:

cekin arabayi kenara kimseningoremeyecegi bir yere hem fantazi olur hem de bebekkkk

karakoldan toplamayalım bunları sonra gurbet

kiz sehrin gobegi demedim issiiz br yereeeee

anaammmmm karulara baaakkk :78: :78:

seyhanim seni goremeyecegim diy ecokuzulmustum gulum yiki varsin hamis kaldigim da beraber kalamadik diye uzulmustum insAllah bu sefer olur beraber kaluruk ne zaman deniycen kizzz:94:

sağolasın canımmm hayırlısı ne diyelimki rabbim ol diyecek önce
ben adetim şu anda zaten benim yöntem erkek bebek için saldım çayıra yöntemi

canım hoşgeldin.nasılsın.düşük olalı bayağı oldu senin yeni denemelere başladınmı.neler planlıyorsun:..bu arada kızım resmen beni döve döve morarttı

canım ben bebek fikrini çıkardım aklımdan
ama kızım ve kocam çok istiyor
bilmiyorum kararsızım yani

sabah test yaptım kızlar.boşyüz çıktı beklediğim gibi yani yarın sabah akşam yapıcam.ik çıkış anını yakalmam lazım ilk çıkıştan sonraki gece denerim.en az 30 saat sonra deniycem sahurda iş bitmek zorunda
ama ilk çıkıştan sonraki saat bakaım ne zaman olcak.oruçlu zamana gelirse bu ay kalır....
30 ila 36 saat arasında denerim

kız için de sirkeli su içmek ve sirkeli su ile vajinal duş var tabii ki:)))

kızlar sirkeli su asidik değil alkali yapıyor yanlışsa düzeltin....

mimoza kolay gelsin allah gönlüne göre versin inşallah. ilk gülen yüzü mümkün olduğunca erken tespit etmek önemli sonrasında da dediğin gibi 30- 36 arası yapmak gerek. sen bu saatler arasında dikkat et bakalım hangi aralıkta akıntın nasıl oluyor canım bizide bilgilendirirsin.

bu arada erkek takviyeleri için br şey söyleyeceğim, eşim keçi boynuzu falan içmiyordu bende erkekler için olan vitamin takviyelerinden aldım. içinde erkek bebek için önerilen tüm takviyeler var neredeyse. siz ce demantıklı değilmi?

minikkelebeğim ne içiyorki adı ne o takviyenin...
sirkeli suya v duş varda içmek nasıl etkiliyor bilmiyorum..
hatta bi ara bana yabancı sitelerdeki erkek isteyen anneler hergün elmasirkeli su içtiyorlar demişti....mutluelifti demişti galiba.yanlışhatırlamıyorsam

mimoza orucu kazaya biraksan olmazmi gunah mi acabaa
yoksa eylulde denersin tabii karar senin

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz guzel paylasimlarinizi bekliyoruzz
yeni guzel bilgileriniz varsa bu konu hakkinda paylasirsaniz sevinirizz

oh oh piglet eylül hoşgeldiniz kızlar....
valla eşimi bekliyorum gelip alıcak beni.pc başındayım hala...

Aman Eylul kız var ya kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdi senin eylul olabilicegin:))))

niye öyle düşündünkine...? burada ki üyeliğim eski pek yazmıyor sadece okumakla yetiniyordum..msj sayımdan belli değilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…