- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
uzun süredir sizi takip ediyorum fakat aranıza dün katıldım.ben 32 yaşındayım 2 haziran 78 iki tane dünya tatlısı oğlum var biri 3 yaşında biri de 9 aylık:) birde kızım olsun istiyorum.eşim 3. çocuğu kesinlikle istemiyor.ama ben çok istiyorum.elara cım yada müsait olan diğer arkadaşlar sizden bir ricam var ilk sayfayı güncelledim ekledim falan diyosunuz ama ben oraya bir türlü ulaşamadım.lütfen bana kız bebek için gerekli hereyi atarmısınız nolur çok teşekkür ederim öpüyorum sizleri bundan sonra aranızdayım inş.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
sen kimsin canim benim taniyormusum senuiiiimimozacim diycektin heralde
bak iste bir bir listeler halinde yazdik cnm aslinda aciklamalara diyetlere bakilirsa kiz gercekten daha zor gibi:44:
benim canım benim ezel ezelce diye ayrı biri mi vardı yoksa yaw benmi bilmiyorummm
geldim umuduummmmcanım arkadaşım benimmm
hilalyas seni nereden hatirliyorum anam ben :26:
sen kimsin canim benim taniyormusum senuiiii
sen kimsin canim benim taniyormusum senuiiii
mimozacim diycektin heralde
bak iste bir bir listeler halinde yazdik cnm aslinda aciklamalara diyetlere bakilirsa kiz gercekten daha zor gibi:44:
cnm kız bebek ıcın kagve ve kolayı ıcebılırsın bol bol asıdık cunku
gULHYS cım ne guzel arastırıp cok ugrasmıssın ama sonunda bulmmussun oglanı ıns bızede nasıp olur cnm ya kızlar bu ramazan hurmetıne bırbırımıze cok dua edelım ıns kabul olur
bana musade opuyorum sizleri
mutlulukular...
Allah oruclarinizi kabul etsin....
benim canım benim ezel ezelce diye ayrı biri mi vardı yoksa yaw benmi bilmiyorummm
geldim umuduummmmcanım arkadaşım benimmm
ahhh bende bayılırım kolaya ve kahveyeeee
kola ve asitli içecekler asidik yapıyor ama kahve yapmıyor diye biliyorum kızlar
mimozacım rica etsem bnada bakarmısın bioritime önümüzdeki aylar içinde kız bebek için
8 kasım 1982 benım doğum tarıhım
27 şubat 1983 eşimin
27 temmuz son adet tarihim
28 29 günde döngüm
bioritime innıyorum ben kız günlerini kendım bulamadım anlayamadım daha doğrusu
haaa buarada bu GMT +4 Falan nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?