Süper Anneler - 2011

arkadaslar bir de ovulasyon testleri ile gebelik testi aynimidir

hayır canım aynı seyler değil.gebelik testi hamile kalıp kalmadıgını bıldırırken ovulasyon testi yumurtlama gununu tayin etmene yarıyor.yani ovulasyon testi ile hamile kalma şansının yüksek oldugu gunleri tesbit edebiliyosun.

mimozacim cnm bunlari mail olarak gondermek istedimama hata oldu yollayamadim hatta bi kismi gitti sanirim sana
sonra error verdi buraya yapistirdim ister boyle istersen ilk sayfaya toparlaya bilirsin

yumurta akini da söyle anlatmaya çalisiyim:
3-5 adet yumurtanin kabuklari sabun ve su ile güzelce yikanir.daha sonra bu yumurtalar buzdolabinda 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapiskan sivi üretir.buzdolabindan yumurtalar çikarilir. oda sicakliginda bir saat bekletildikten sonra ilskiden hemen önce yumurta kirilir,aki ayrilir.akinin ph i ölçülür.Eger ph i 9 dan düsükse bize yaramaz.9 ise yumurta aki vajinaya yerlestirilir. 10 ise yine olmaz spermleri oldurur 9.9 a kadar yolu var ayrica;kirilan yumurta agzi açik 5 dk dan fazla beklememeli......oda isisinda olmali DIKKAT ciktiktan sonra

evet simdi yumurtadan bakteri kapacagini düsünen arkadaslar(salmonella gibi) bildigim kadariyla yumurtanin kabugunda var bakteriler;içinde degil....

ayrica bunu yinde tehlikeli görüyorsaniz,pastorize yumurtalar satiliyor(ben istanbulda carrefour da görmüstüm.artik büyük marketlerin hepsinde var.onunla da ayni islemi yapbilirsiniz)

umarim açiklayici olmustur...

ben pastörize edilmemiş taze köy yumurtasını iki hafta bekletip kullanacağım,marketteki kimbilir ne kadar bekliyor,sperm dostu sıvı yok olmasın sonra di mi kızlar:KK66:

hayır canım aynı seyler değil.gebelik testi hamile kalıp kalmadıgını bıldırırken ovulasyon testi yumurtlama gununu tayin etmene yarıyor.yani ovulasyon testi ile hamile kalma şansının yüksek oldugu gunleri tesbit edebiliyosun.

saol cnm peki ovulasyon gunumu denemeliyim bu testi bir de cokmu lazim almak bu testlerden?

canım birde yöntemleri toparlayıp yazalım komple, ben diğer topikte yazmıştım alt alta kız için erkek için ama alıntı yapamıyorum buraya,sen yapabiliyorsan getirirmisin o bilgileri ya da ben tekrar yazayım. bir de yabancı dil bilen arkadaşlar yabancı blokları takip edip gelişmeleri haber verseler ne güzel olur malum herşey oradan çıkıyor:)

canım çok ama çok saol.hayırlısıyla inşallah isteğimize kavusuruz hepimiz.bu arada sat günü yazmamısım ben ama problem deil heralde .sat 25 temmuz du.

kızlar maşallah herkes prof olmuş:)))
nehirli canım ben o tarihleri sana atmadımki...onlargulyhasındı.sana yollamışmıydımki ben

nonis sen ne zaman dusunuyosun bebek calismalarini

canım, benim iki bebeğim arka arkaya oldu büyük üç yaşında,küçük ekimde 2 olacak.hemen değil ama her an yapabilirim:)şaka bir yana çok beklemek istemiyorum ama çok da zorlu bir süreç yaşadım yakın zamanda da denemeye çekiniyorum yaaa işte bir yıl veya altı ay beklemeyi düşünüyorum.doktorda takip yaptırmayı ve yöntemleri uygulamayı düşünüyorum..şu çok ünlü doktorun normal hastası olup sonra abii bi takip et nooluurr demeyi düşünüyorum:))çünkü kesinlikle kabul etmiyor adam yahu:KK43:

f1983 aşkolsun ve nonis kızlar güzel şeyler yazmışsınız.ama bunları ilk sayfaya nası aktarcaz....

ayy canım inan bende bilmiyorum nasıl oluyor:)bilen varsa benim diğer topiğe yazdığım kız bilgilerini de aktarsın ya da ben tekrar yazayım..size iyi muhabbetler namaza gidiyorum kızlar..:)

qwertde gemiş..................:KK64:
blg eylülcüm senin bio kız günlerini yazıyorum.diğer yerden yazışmayalım lütfen.....
24 30 eylül
17 27 ekim
12 20 kasım
10 13 aralık
16 21 ocak
9 17 şubat
3 13 mart
1 5 nisan
bu verile iki tarihlerin arasında kalan tüm günler kız günlerin.......

qwertde gemiş..................:KK64:
blg eylülcüm senin bio kız günlerini yazıyorum.diğer yerden yazışmayalım lütfen.....
24 30 eylül
17 27 ekim
12 20 kasım
10 13 aralık
16 21 ocak
9 17 şubat
3 13 mart
1 5 nisan
bu verile iki tarihlerin arasında kalan tüm günler kız günlerin.......

evet nonis sana zahmet onlarıda buraya aktarda ben modkardan rica edeyimde tüm bigileri ilk sayfaya aktaracak şekilde yardımcı olsunlar.isteyen bakıp okuyup okusun uygulasın isteyende sohbete katısın aşama aşama o anları kızlarla paylaşsın. aman okuyun yazıan tüm konuarı inceleyin emek verin yalvarın yok bu foruımda bilgisini paylaşmayan bilgi cimrilerine yer yok burada.her şey şeffaf herşey ortada:13::nazar:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

X