-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
ph si ph metre alman gerek cnm yada kagit seklinde olanlari var netten siparis edebilirsin
bence acele etme bak iki kizin var
vajinal duslarin detayini yazicam matematik arkadasin yaptigi gibi :)
slm kızlar nasılsınız
nonis ben seni hatırlayamadım cnm ya kusura bakma tanışıyormuyduk senle :44:
ph si ph metre alman gerek cnm yada kagit seklinde olanlari var netten siparis edebilirsin
bence acele etme bak iki kizin var
vajinal duslarin detayini yazicam matematik arkadasin yaptigi gibi :)
gec degil önce olmasinda sonra olsun an fazla yumurtayi kacirirsin :)
aydinkadin gumledi yawwwwwww
anam nire gidiyoz dugunemiiiii heeeeeeee
pardon sen kimdunnnnnnnn giiii:26:
hosgeldin giiiiii
BUNLAR DENENDI önce dua ve namaz ama sürekli namaz.kocalariniz 40 gün boyunca gün asiri 1 VEYA 2 soda ve tatli gidalar tüketecek.
bayanlar kirk gün veya sürekli sag tarafina yatmali neden?sag trafa yatinca kalp daha rahat çalisiyor.rahat çalisan kalp ile kan hücreleri daha akiskan oluyor. oksijen yükü fazla oluyor.
çabuk ölen y sag tarafa yatan anne adayinin yumurtasina daha çabuk tutunuyor.çünkü önde kosan y çabuk yorulan da y
.iliskiden sonra saga bir iki saat yatma ile olmuyor.süreklilik lazim.siz kisa rüreli yatarak yaniliyorsunuz.
ben sürekli sola yatiyordum.kiz için süerkli sola yattim.oldu.
kadinlar yogun limon ve tatli tükeymeli stresten uzak leraks vaziyette olmali.
ayrica adet kani takibi yapti komsum. iki oglu ve bir kizi var. adet kaniniz koyu ve agrisiz ise o ay erkek adet kaniniz açik kirmizi ve agrili ise o ay kiziniz olacak demektir.
bununla birlikte yumurtanin çatladigi gün veya sonraki gün,soda limaon tatli diyet.erkek bebek duasi ile bu is tamam.
biz bunlarin tersini yaptik kizimiz oldu.bilimsel olarak da kiz yapmak daha zormus.kiz %49 erkek %51ve düsük olan bebeklerin %80 i erkek bunu biliyormuydunuz.
bunu doktor yigenim söyledi.bu mu diye sasirmayin lütfe
ph metre baktim nette ama hangisi alinmali bilmiyorum resmini vere bilirmisin cnm netten siparis vericem de detayli modeli falan yaza bilirmisin
sağol canım,şu adet kanı olayını bende düşünüyordum inan ki soracaktım arkadaşlara alakalı mıdır diye ,sen yazdın allahtan:))gerçektende her ay adetin şekli yoğunluğu bir değil.. bir ay sanki daha çok gibi geliyor,diğer ay biraz az gibi oluyor :)))
askolsun benı nıye beklemıosun ??
buarada benı tanımayanlara tanıtım kendımı 27 yasında 2 kız annesı ucuncuyu tasıyan bı hatunum ınsallh muradıma ererım yusufumuda alırım kucagımna ende vajınal dus bıkarbonatla ve takvıyeler yaptım ınsallh olur
canim resim ekleyebilcekmiyim bilmiyorum deneyim bi
ama ph metre yaz cikar birde
ph turnosol kagiti yaz yine cikmasi lazim bi deneyeyim ekleyebilcekmiyim
sanirim ekledim
Uploaded with ImageShack.us
cok saol cnm peki nasil kullanilir onu da bilmiyorum.Sizi de yordum ama yardimci olurmusun alirsam kullana bilecekmiyim?
Butun dikkat bana yonelsin cunku ben 1 haftadan sonra ilk denegime basliyorum.Onerilerinize achigim.Buyrun
Yazdiklarinizi da denemeye basladim.Ins guzel olur hersey
cnm ph nerede ve nasil olculur?
vajinal dus nasil yapilir ?