Sünnet Sünneti nasıl yapmalı

6 yaşa kadar sünnet mi bekletilir benim yigeni üç aylikken yaptirdik ayrica kıyafet neyse de düğün vs ne ua kalmadi bu devirde hadi altin da gelse yaptığı masrafi bile karsilamaz

Çünkü biz çok zengin bir ülkeyiz, hiç fakir fukaramız yok, aç uyuyan çocuklar yok o yüzden diğer ülkelere yardım ediyoruz. Bi de daha havalı oluyor
Bunca yillik Muslumanim, sevabin ithalini ilk kez duyuyorum.
Bende en son gittigim sunnet dugununde, (adam 2.esiyle evli, kadin 2.esiyle evli) anne ilk dugununde giydigi gelinligi ve sehzade oglu at ustunde mehter takımı esliginde salona girdiğinde komaya girmistim, gittiğim en utanc verici etkinlikti, kendileriyle gorusmeyi derhal kestik.
Sebep bu olmamali ya, sevap bu sonucta?
Sevap pointi daha yüksek güncelleme gelmiş heralde
Afrikaliya yardim 5, Turk'e yardim 2 puan falan mi nedir yani, Allah'im affet neler dusunduruyorlar insana, peynircim sozlerim sana degil
Beni daha mutlu ediyor.
Niye hanimefendi, bi Türk cocugunun karni doysa kotu mu hissedeceksiniz, yani isin dini yonu, sevabi gunahi umrumda degil ama komsunuz acken el kapisini yaglayip ballamak olur mu? Hak mi bu?
Ucuz tr de et ne kadar yurtdışında ne kadar
Sebep bu olmamali ama ya su dini kuruluslarin ilanlari onume dusuyor arada ki muhtemelen hanimefendide boyle bagis yapacak, hicte ucuz degildi Tr fiyatina kiyasla. Oyle mi cidden, ucuz diye mi Afrikali sevinirken, Türk ac mi kaliyor?

Cidden yuregim burkuldu, kalbim kirildi, cok ciddiyim.

İki oğlum var biri 18 aylık diğeri 4 aylıkken sünnet oldu. Hiçbir şey yapmadık. 5 yaşında apartmandan yaşayan birinin sünnet düğününü gördü, taht gibi bişeyde oturuyordu. Bende oturmak istiyorum bikac gün sonra cok sacma istemiyorum dedi. Ben sünnetlik alip stüdyoda belki foto cektiririm diyordum onuda yapmadım. Cokda mühim bişey degil. Taki vs getirecek kisi aileler olur. Ya da çok sünnet düğününe gidiyorsa onlar getirir. Taki beklentiyse su zamanda kimse taki takmaz cok yakinlari dışında

Bi konvoy yapın bı salınsın kıyafetiyle çocuk sonra da evde dua okutun Mevlüt şekeri dağıtın.

Minimum bütçeyle birinci derece aileyi çağırıp evde pasta kesersiniz ya da mevlid okutursunuz. Sünnet kıyafetini de giydirirsiniz. Çocuk da hevesini alır, aile de bir arada olur. Fazlası görgüsüzlük gibi geliyor bana. Çocuğunun pipisi kesilecek diye neyin düğünü. İsterseniz bir de nişanlarda ya da doğum günlerinde özel süsleme yapan bir yerle anlaşın. Zaten minimum 20-30 bin tl tutar, o da fazlasıyla tatmin eder herkesi.

Ayrıca birinci derece akrabam bile olsa sünnet oldu diye kimsenin bebesine altın takmam. Altın beklemeyin yani.

Çocuk odasina balonlar ile süsleyin.Fotografciya götürün.Arkadaslari ile doğum günü gibi kutlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…