Çünkü biz çok zengin bir ülkeyiz, hiç fakir fukaramız yok, aç uyuyan çocuklar yok o yüzden diğer ülkelere yardım ediyoruz. Bi de daha havalı oluyor
Bunca yillik Muslumanim, sevabin ithalini ilk kez duyuyorum.
Bizim servis görevlisi geçen paylaşmış wp durumuna, buradaki bir mesire alanına bildiğin kınalık kaftan, taç gitmiş. Yanında da şehzade kıyafetli oğlu. Yani bu kadar komik bir görüntü olamaz. Çok güldüm yani
Bende en son gittigim sunnet dugununde, (adam 2.esiyle evli, kadin 2.esiyle evli) anne ilk dugununde giydigi gelinligi ve sehzade oglu at ustunde mehter takımı esliginde salona girdiğinde komaya girmistim, gittiğim en utanc verici etkinlikti, kendileriyle gorusmeyi derhal kestik.
Sebep bu olmamali ya, sevap bu sonucta?
Sevap pointi daha yüksek güncelleme gelmiş heralde

Afrikaliya yardim 5, Turk'e yardim 2 puan falan mi nedir yani, Allah'im affet neler dusunduruyorlar insana, peynircim sozlerim sana degil
Niye hanimefendi, bi Türk cocugunun karni doysa kotu mu hissedeceksiniz, yani isin dini yonu, sevabi gunahi umrumda degil ama komsunuz acken el kapisini yaglayip ballamak olur mu? Hak mi bu?
Ucuz

tr de et ne kadar yurtdışında ne kadar
Sebep bu olmamali ama ya

su dini kuruluslarin ilanlari onume dusuyor arada ki muhtemelen hanimefendide boyle bagis yapacak, hicte ucuz degildi Tr fiyatina kiyasla. Oyle mi cidden, ucuz diye mi Afrikali sevinirken, Türk ac mi kaliyor?
Cidden yuregim burkuldu, kalbim kirildi, cok ciddiyim.