- 5 Ekim 2020
- 13.808
- 37.315
- 548
- 36
Neden yurtdisinda?
Buradaki amaç şu çocuk sonuçta bir operasyon geçiriyor korkuyor ediyor tedirgin oluyor kan verirken bile korkabiliyor sonuçta çocuklar sonrasında en azından bir Küçük kutlama olsun hem kıyafet giysin hem de hediyeler alsın mutlu olsun. Yoksa koskocaman düğün salonu tutacak değilizOğlum 15 tatilde sünnet oldu. Düğün yapmadık. Usulen kendisine sorduk. Kesinlikle istemiyorum çok saçma dedi. Öyle şey mi olur dedi. Çocuğun bişiyi kesiliyor biz göbek atıyoruzbağış yapacağız inşallah.
Ben olsam bir oyun alanında çocukları toplar, kesim öncesi eğlence yapardım çocuklara bol koşturmalı, zıplamalı, oynamalı.Ablam için açıyorum kokuyu. 6 yaşında yeğenim sünnet olacak ve hiçbir şey yapmamış olmak istemiyorum çocuğun içinde kalmasın üzülmesin diye. Sünnet kıyafeti alacak ama kutlama tarzı düğün tarzı bir organizasyon konusunda kararsız. Bütçesi pek yok. Minimum bütçeyle ne yapılabilir fikir almak istiyor. Düğün yapsa çok takı gelmez zaten ki Gram altın bile 4 bin olmuş. Var mı önerisi olan minimum bütçeyle hediyelik ne yapılabilir ya da nerede kutlama yapılır. Sadece küçük aile ile birşey yapılsa bu sefer de hiç birşey gelmez gibi geldi. Bilemedik.
Başkalarının hediyesiyle mutlu etmek yerine siz kendi aranızda hediye alsanız nasıl olur?Buradaki amaç şu çocuk sonuçta bir operasyon geçiriyor korkuyor ediyor tedirgin oluyor kan verirken bile korkabiliyor sonuçta çocuklar sonrasında en azından bir Küçük kutlama olsun hem kıyafet giysin hem de hediyeler alsın mutlu olsun. Yoksa koskocaman düğün salonu tutacak değiliz
Allah seni ne yapmasinErkek kardeşim 32 yaşında, evli, mimar. Ne zaman bir sünnet asası ve pelerini görse gözleri dolar. Annem hala vicdan azabı çekiyor. Çocuğa sünnet düğünü yapmadı diye ben nasıl bir hata yaptım deyip sabaha kadar ağladığı olmuştu. Ve kardeşim anneme hala kırgın, içinde bir yerlerde hep bu burukluk var. Aşamıyor bu durumu. Erkekliğinin yedi düvele ilanı onun da hakkıydı çünkü. Böyle kendini eksik hissediyor.
Bakın ne kadar saçma oldu di mi? Çocuğun içinde kalmaz akksksks
Kendilerini bu saçmalığa böyle ikna ediyorlar herhalde. Çocuğun içinde kalmasın nedir ya.Allah seni ne yapmasinDedim ne anlatıyor. Yok artık diye okurken sonunu gördüm. Ahahah.
Ben hiçbir erkeğin sünnet fotograflariyla düğünüyle hava attığını gormedim.Kendilerini bu saçmalığa böyle ikna ediyorlar herhalde. Çocuğun içinde kalmasın nedir ya.
Yazinin basinda ciddi sandim sonlarda guldumErkek kardeşim 32 yaşında, evli, mimar. Ne zaman bir sünnet asası ve pelerini görse gözleri dolar. Annem hala vicdan azabı çekiyor. Çocuğa sünnet düğünü yapmadı diye ben nasıl bir hata yaptım deyip sabaha kadar ağladığı olmuştu. Ve kardeşim anneme hala kırgın, içinde bir yerlerde hep bu burukluk var. Aşamıyor bu durumu. Erkekliğinin yedi düvele ilanı onun da hakkıydı çünkü. Böyle kendini eksik hissediyor.
Bakın ne kadar saçma oldu di mi? Çocuğun içinde kalmaz akksksks
Ay bu gerçek yaBen hiçbir erkeğin sünnet fotograflariyla düğünüyle hava attığını gormedim.Onca arkadaşım, esim dostum oldu. Hic bahsi geçmez. Çünkü niye gecsin. Koca adamlar bununla niye övünsün. Erkek çocuğu var diye böbürlenen babaların ve düğününde içinde kalanları yapmak isteyen annelerin uydurmayson işi bu. Çocuğun umrunda degil. Büyüdükçe de genelde utanç verici bir anı oluyor cocuklara
Sevap pointi daha yüksek güncelleme gelmiş heraldeNeden yurtdisinda?
Neden yurtdisinda?
UcuzNeden yurtdisinda?
Bence hiçbir şey yaptırmayın ya. Çocuğun içinde bir şey kalacağını sanmıyorum.Ablam için açıyorum kokuyu. 6 yaşında yeğenim sünnet olacak ve hiçbir şey yapmamış olmak istemiyorum çocuğun içinde kalmasın üzülmesin diye. Sünnet kıyafeti alacak ama kutlama tarzı düğün tarzı bir organizasyon konusunda kararsız. Bütçesi pek yok. Minimum bütçeyle ne yapılabilir fikir almak istiyor. Düğün yapsa çok takı gelmez zaten ki Gram altın bile 4 bin olmuş. Var mı önerisi olan minimum bütçeyle hediyelik ne yapılabilir ya da nerede kutlama yapılır. Sadece küçük aile ile birşey yapılsa bu sefer de hiç birşey gelmez gibi geldi. Bilemedik.
Bademcik ameliyatı oldu oğlum ne giydirmeliydim? Sünnetten daha acı verici bir işlemBuradaki amaç şu çocuk sonuçta bir operasyon geçiriyor korkuyor ediyor tedirgin oluyor kan verirken bile korkabiliyor sonuçta çocuklar sonrasında en azından bir Küçük kutlama olsun hem kıyafet giysin hem de hediyeler alsın mutlu olsun. Yoksa koskocaman düğün salonu tutacak değiliz
Siz gelinlik giymediyseniz ameliyat olurken kabul olmuyor bademcik ameliyatıBademcik ameliyatı oldu oğlum ne giydirmeliydim? Sünnetten daha acı verici bir işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?