Sünnet Sünneti nasıl yapmalı

Buradaki amaç şu çocuk sonuçta bir operasyon geçiriyor korkuyor ediyor tedirgin oluyor kan verirken bile korkabiliyor sonuçta çocuklar sonrasında en azından bir Küçük kutlama olsun hem kıyafet giysin hem de hediyeler alsın mutlu olsun. Yoksa koskocaman düğün salonu tutacak değiliz

Ben olsam bir oyun alanında çocukları toplar, kesim öncesi eğlence yapardım çocuklara bol koşturmalı, zıplamalı, oynamalı.

Erkek kardeşim 32 yaşında, evli, mimar. Ne zaman bir sünnet asası ve pelerini görse gözleri dolar. Annem hala vicdan azabı çekiyor. Çocuğa sünnet düğünü yapmadı diye ben nasıl bir hata yaptım deyip sabaha kadar ağladığı olmuştu. Ve kardeşim anneme hala kırgın, içinde bir yerlerde hep bu burukluk var. Aşamıyor bu durumu. Erkekliğinin yedi düvele ilanı onun da hakkıydı çünkü. Böyle kendini eksik hissediyor.

Bakın ne kadar saçma oldu di mi? Çocuğun içinde kalmaz akksksks

Başkalarının hediyesiyle mutlu etmek yerine siz kendi aranızda hediye alsanız nasıl olur?
Sünnet olur, hatıra fotoğraf çekilir kostümle sonra da anne anneanne babanne teyze dayı amca neyse verir hediyesini biter gider.
Ben prensip gereği sünnet merasimlerine de katılmam hediye de vermem.
İnsanlara gereksiz yük yüklüyorsunuz böyle.

Allah seni ne yapmasin Dedim ne anlatıyor. Yok artık diye okurken sonunu gördüm. Ahahah.

Kendilerini bu saçmalığa böyle ikna ediyorlar herhalde. Çocuğun içinde kalmasın nedir ya.
Ben hiçbir erkeğin sünnet fotograflariyla düğünüyle hava attığını gormedim. Onca arkadaşım, esim dostum oldu. Hic bahsi geçmez. Çünkü niye gecsin. Koca adamlar bununla niye övünsün. Erkek çocuğu var diye böbürlenen babaların ve düğününde içinde kalanları yapmak isteyen annelerin uydurmayson işi bu. Çocuğun umrunda degil. Büyüdükçe de genelde utanç verici bir anı oluyor cocuklara

Yazinin basinda ciddi sandim sonlarda guldum

Ay bu gerçek ya
Kuzenime dedem büyük bir sünnet yapmış vaktinde, yaşlı adam diye kırmamışlar. Üç durumu iyi olmayan ailenin çocuğuyla büyük bir düğün yapmışlar bundan 40 sene önce. Videolarında göbek attığı bir kısım var bir kere izleyebildik. Saklıyor. Asla ne fotoğrafını ne videosunu görmeye tahammülü var. O günü hatırlayıp iyice sinirleniyorum diyor

İlla ki bir kutlama istiyorsanız,Hayır lokmacıları var her şehirde.
Verin parasını 500 kişilik veya 1000 kişilik lokma döktürün. Alıp yiyenler hayır duası etsinler. Evde de aile büyükleriyle toplanıp dua okuyun olsun bitsin.

Valla eger ucer beser goturmediyseniz taki beklemeyin. Yeni davet aldim kucuk yerde kamuda yonetici idi yemek ve mevlut yapti sadece bana 3gr getirmisti usulen gittik altin taktik tebrik ettik donduk oda ztn takilari icin yapti ama aksi durumda gitmezdim gecen yil yakinima gidemedim kaynadi gitti altin fln vermedim gerek yok.

Eskiden cocugu oyalayip ikna edip canini akarlarmis simdi dugun gecesi insan icinde sunnet yapan mi var yahu? Azicik mantik nolur.

Calistigim ilce de dugunde evi genelde kv secer alir her sey ilcede hallolur
Sonra erkek cocuk 6 yasina fln gelir evi yeniler sunnet annesi gelinlik alir soka ugratan sahneler olur

Bence hiçbir şey yaptırmayın ya. Çocuğun içinde bir şey kalacağını sanmıyorum.

Bademcik ameliyatı oldu oğlum ne giydirmeliydim? Sünnetten daha acı verici bir işlem

Bademcik ameliyatı oldu oğlum ne giydirmeliydim? Sünnetten daha acı verici bir işlem
Siz gelinlik giymediyseniz ameliyat olurken kabul olmuyor bademcik ameliyatı

Sünnet düğünü çok saçma yaa
Arkadaşları ile bir eğlence yapabilirsiniz konu sahibi ama onu bile anlatmayacaktır büyüdüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…