Sünnet Sünneti nasıl yapmalı

kurupasta

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2024
137
71
13
30
Ablam için açıyorum kokuyu. 6 yaşında yeğenim sünnet olacak ve hiçbir şey yapmamış olmak istemiyorum çocuğun içinde kalmasın üzülmesin diye. Sünnet kıyafeti alacak ama kutlama tarzı düğün tarzı bir organizasyon konusunda kararsız. Bütçesi pek yok. Minimum bütçeyle ne yapılabilir fikir almak istiyor. Düğün yapsa çok takı gelmez zaten ki Gram altın bile 4 bin olmuş. Var mı önerisi olan minimum bütçeyle hediyelik ne yapılabilir ya da nerede kutlama yapılır. Sadece küçük aile ile birşey yapılsa bu sefer de hiç birşey gelmez gibi geldi. Bilemedik.

Amaç nedir bence onu belirleyin önce. Takı toplamak mı, çocuğu mutlu etmek mi... Takı toplamaksa salon tumamnız en doğrusu ama bu ekonomide ne toplarsınız muamma. Çocuğu mutlue tmekse ki en doğrusu bence bu, evde güzel bir kutlama yapın çocuk da sünnet kıyafeti giymiş olsun.

Düğün falan hic gerek yok ya ben doğar doğmaz yaptırdım en güzeli

Kuzenime aile arasında evde gündüz okuma yapıldı sünnet kıyafetide kiralandı içinde kalmasın diye zaten bebekken kestirmişlerdi yaşıtlarıyla oynadı odada akşamda Aynı evde kadınlar arasında eğlence yaptı gün gibi oynamalı. Salona eğlenceye verecekleri paraylada hayır yaptılar.

Aaa niye, erkek anasi gelinlik giyip salinmasin mi ortalıkta hala ilk gunku gibiyim, dusmanlarim catlasin demesin mi

En utandığım şeydir. İki oğlum var 20 günlükken yaptık bitti. Kimse duymadı bile. Düğünmüş elbiseymiş hatıraymış. Gelecekte çocuklar utanır bence o şehzade kıyafetli fotolarından. “A bak işte burda da pipimi azıcık kestirmiştim absbssjsk”
Komedi.

6 yaşındaki cocugun ne icinde kalacak saka misiniz ? Ne bilsin cocuk sunnette ne yapilir diye. Bebeklikten yeni cikmis bi cocuk o . Ayrica neyin kutlamasi bu noluyo ki . Su ataerkil zihniyeti birakin artik . Tamam görevinizi yerine getirmissiniz kendi aranizda isterseniz pasta kesin bi sey yapin bitsin .

İkiz oğullarım var. Bende sünnet yaptıracağım. Aklımda yurtdışında çocuklar için kurban kestirmek var. Sadaka niyetine. Burada belki akrabalar arasında bir Kur'an okuturum, yüksek ihtimalle onu bile yapmam. Özel kıyafet almayı düşünmüyorum. Özel bir hediye, kutlama yapmam. Çünkü saçma geliyor bana.

Neden yurtdisinda?

Aaa niye, erkek anasi gelinlik giyip salinmasin mi ortalıkta hala ilk gunku gibiyim, dusmanlarim catlasin demesin mi
Bizim servis görevlisi geçen paylaşmış wp durumuna, buradaki bir mesire alanına bildiğin kınalık kaftan, taç gitmiş. Yanında da şehzade kıyafetli oğlu. Yani bu kadar komik bir görüntü olamaz. Çok güldüm yani

Oğlum 15 tatilde sünnet oldu. Düğün yapmadık. Usulen kendisine sorduk. Kesinlikle istemiyorum çok saçma dedi. Öyle şey mi olur dedi. Çocuğun bişiyi kesiliyor biz göbek atıyoruz bağış yapacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…