Aaa niye, erkek anasi gelinlik giyip salinmasin mi ortalıktaValla sünnet için hayatta takı falan takmam. Takan olacağını da sanmam. Bence takı gelir diye düşünüp boşuna masraf yapmayın.
Şu zamanda aklı başında aileler sünnet düğünü yapmıyor. Çok varoş işi kaldı yani. Takı falan hele hiç gelmez
babaların o sırada ortamda emanetmiş gibi durmasıYa yeni moda var ya. Anne gelinlik giyiyor, çocuk sünnetlik
Neden yurtdisinda?İkiz oğullarım var. Bende sünnet yaptıracağım. Aklımda yurtdışında çocuklar için kurban kestirmek var. Sadaka niyetine. Burada belki akrabalar arasında bir Kur'an okuturum, yüksek ihtimalle onu bile yapmam. Özel kıyafet almayı düşünmüyorum. Özel bir hediye, kutlama yapmam. Çünkü saçma geliyor bana.
Çünkü biz çok zengin bir ülkeyiz, hiç fakir fukaramız yok, aç uyuyan çocuklar yok o yüzden diğer ülkelere yardım ediyoruz. Bi de daha havalı oluyorNeden yurtdisinda?
Bizim servis görevlisi geçen paylaşmış wp durumuna, buradaki bir mesire alanına bildiğin kınalık kaftan, taç gitmiş. Yanında da şehzade kıyafetli oğlu. Yani bu kadar komik bir görüntü olamaz. Çok güldüm yaniAaa niye, erkek anasi gelinlik giyip salinmasin mi ortalıktahala ilk gunku gibiyim, dusmanlarim catlasin demesin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?