- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Hergün travmalardan travma beğeniyorum office. Zor olmayacak de bana ya. Kaç günde iyileşiyor? Çok acı çekiyor mu?
Allahım içime oturan öküzü kaldırdın resmenCok zor degil hic zor olmuyor Mata, guven bana. Birini 8 digerini 7 yasindayken yaptirdim.. ben panik ataklardan ataklara gittim simdi nasil pismanim, o kadar kolay oldu ki.. hastaneye giderken yanina tablet al, hemsire damar yolu acana kadar kafasi dagilsin, beklemekten gerilmesin.. ben yanima cizgi romanda almistim. Mutlaka sunnet kilodu, fanila, pijama, islak mendil, havlu kagit falan al cikinca lazim oluyor.. iceri giriyor, hazirla, anestezi ver, yap, uyanmasini bekle tam 50- 60 dakika suruyor, sonra odaya geliyor islem tamam.. 2-3 saat uyuyor sonra ufak ufak ayiliyor, bir kac saat sonra su iciriyorsun zaten bisiler geliyor ona. Sonra da giydirip eve geliyorsun.. ben ilk cis ( cok ozur dilerim) cok zor olacak dedim ama cok kolay oldu, sadece bandaj oldugu icin dikkatli yapsin bizde her yer battisonra abisiyle gitti ps oynadi :)
butun detayi yazdim ki icin rahatlasin diye, sifir endise yap kendine, o kadar kolay oluyor ki. Aklina busi takilirsa sor uzman oldum ben
Ya hiç çocuğunu 7 yaşında sünnet ettiren yok mu? Oğlum bu yaz sünnet olacak ve 7 yaşında. Bebekken yaptırmayan kafama tüküreyim
Şimdiden stres bastı beni. Nasıl olacak? Kaç günde iyileşecekkabusum oldu resmen.
Hergün travmalardan travma beğeniyorum office. Zor olmayacak de bana ya. Kaç günde iyileşiyor? Çok acı çekiyor mu?
Cvp yazan oldu mu bilmiyorum ama ben 7 yasinda sünnet ettirdim oglumuYa hiç çocuğunu 7 yaşında sünnet ettiren yok mu? Oğlum bu yaz sünnet olacak ve 7 yaşında. Bebekken yaptırmayan kafama tüküreyim
Şimdiden stres bastı beni. Nasıl olacak? Kaç günde iyileşecekkabusum oldu resmen.
Ya nasıl rahatladım anlatamam. Çocuk sünnet olacağını biliyor ve o beni rahatlatıyor düşün durumumuBizim ki de 8.5 yaşında oldu ben anksiyeteli bir ana olduğumdan ayni şekilde bebekken yaptirsaydim, hatta keske kiz doğuraydım diye gezdim epey bir süre. O zamanoffice in başını da az şişirmedim hani bana epey bir terapi yapmıştı sağolsun. Kesinlikle çocuk daha rahat oluyor senden, sen daha cok geriliyorsun ve o kadar da zor değil ilk bir hafta sadece. Mini bir operasyon ve çabuk iyileşiyor. Keske o kadar gerilmeseydim diyorum şimdi.
Allahım içime oturan öküzü kaldırdın resmenbu mesajı favorilerime ekledim panik atak geldikçe okuyacağım
İlk çiş beni de çok korkutuyor şu anda ama onda da sorun yok demişsin çok sevindim. Peki iyileşmesi ne kadar sürüyor? Yani günlük aktivitelerine ne zaman dönebilir?
Son olarak istanbuldaysan eğer doktor ve hastane ismi alabilir miyim
Çok teşekkür ederim içim çok rahatladı iyi ki yazmışım. İnşallah biz de kolay atlatırız.6,5 yasinda olmustu benimki. Hic zorlugu olmadi. Ameliyathaneye girerken gozleri doldu. Sadece duygusallastigindan, duygusal baligim benimIceride neler olacagini her sordugunda bikmadan anlattim. Caninin yanmayacagini, bir anda uykuya dalip uyandiginda odasinda olacagini falan. Odaya geldi, narkozdan siritarak uyandi. Eve geldik. Ilk tuvaletini yaparken biraz acirmis. Sonrasi yokmus. Soyledim, ilk tuvaletin geldiginde sakin tutma. Yap kurtul verdim gazi. Biraz titreyerek yapti bitti. Sunnet kulodu bir mucize. Doktorun verdigi kremleri de ihmal etmezseniz 4-5 gune hicbir seyi kalmaz insallah. Simdiden gecmis olsun.
Çok üzüldüm oğlunuzaCvp yazan oldu mu bilmiyorum ama ben 7 yasinda sünnet ettirdim oglumu
O kadar pisman oldum ki boyle olduguns cocugun en hassas yeri oldu
Hic birseyi yokken bile uzun sure yuruyemedi
Kendi bile dokunamadi
Belki sizde böyle olmaz korkutmak istemezdim valla kusura bakmayın
İnşallah canım :) evrene pozitif enerji yolluyorum bol bolIlk cisi disari yapmasi haricinde hic sorun olmadi ki benim oglumun eline igne batsa duser bayilir, aciya o kadar dayaniksiz :) bir hafta sonra sargisi cikti, ama hemen o gun aksam normal hayatina dondu. Ertesi gunu kotunu giydi disari ciktik, cok rahatti. Hic endise etme cok sorunsuz olacak insalah :)
Yemege gitmiyoruz herkez bizim evimze geliyor. Ve bebegi kimse rahatsiz etmez. O ayri odasinda kalirdogru mu anladim sünnetden sonra hemen yemekbebege üzüldüm acikcasi. narkoz ye sonra basinda bir sürü tan tana. dogumdan sonra yemege gide bilirmiydim acaba
Sadece bizim ki kotu gecmis :) pozitif olun bencede :)Çok üzüldüm oğlunuzaben de pişmanım bebekken yaptırmadığıma. Pozitif bakıyorum inşallah iyi geçecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?