• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesinden sogudum ve duzelemiyorum

Çok tuhaf ya dimi sadece kızı yerine koyup sevecek hepsi bu kadar ama sanki düşman toprakları gibi davranıyorlar sanki oğlunu değil canını almışsın gibi 🤷🏻‍♀️
Evet bana karşı tıpatıp böyle davrandı.
Bana tam bir şirret kaynana olan kadın yeni aldığı gelinine uysal bir dediğini iki etmeyen anne oldu isteyince yapabiliyormuş şeytan.
Ne diyim Rabbim görüyor.

Ya zaten çok soğuk ve mesafeli davranıyorum artık tüm ailesine karşı sanki onlar yokmuş gibiyim aynı ortamda. Annesi kesinlikle farkediyor ama bilmiyorum yüzsüz olduğu için umrunda da olmayabilir. Valla iki ucu bklu değnek
Bazı insanlar aşırı gamsız olabiliyorlar maalesef 🤷🏻‍♀️ Ben nişanlılığımdan beri bana yapılan haksızlıklara üzülüyorum hâla içimde kaldı hatırladıkça sinirleniyorum ama zararı birtek kendime yani diyorumki neden faturayı ben ödüyorum ödediyim onlara bir arkadaşım var diyorki valla knka bana kimse bişey diyemiyor bişey olduğunda hemen ağızlarına lafı yapıştırıyorum hiç çekinmemelisin onlar seni kırmamak için uğraşmıyorlarsa sende uğraşma bırak onlar düşünsün işte gerçekten böyle bırakalım birazda onlar dertlensin :) gerçi gamsız insan dertlenmez 😂😂😁

Evet bana karşı tıpatıp böyle davrandı.
Bana tam bir şirret kaynana olan kadın yeni aldığı gelinine uysal bir dediğini iki etmeyen anne oldu isteyince yapabiliyormuş şeytan.
Ne diyim Rabbim görüyor.
Merak etme elbet allahında var bir hesabı kimsenin ahı kimsede kalmıyor gerçekten insan yaptığını çekmeden ölmezmiş kesinlikle doğru hep böyle oluyor ama allahta muhtaç etmesin diyelim çünkü öylesi zordur sevmediğin insan sana muhtaç olursa bu seferde için kaldırmaz biz iyi niyetimizi korumalıyız 🤷🏻‍♀️
Bu arada benim eltim yok ama olduğunda eminimki onu kayıracaklar ve benim gözüme sokucaklar sevgiye boğacaklar fln insan oğlunun tipik cahil kafası işte bende kıskanıcam belkide :) ama kıskanmamalıyım çünkü gerçekten sevdikleri için değil benim duygularıma zarar vermek için yapacaklar bunu sırf zamanında bana engel olamadılar evlendik diye yapacaklar bana içlerinde öyle büyük bir kin beslemişlerki bunu her hallerinden görüyorum allah beni oğlumu ve kocamı onların şerlerinden korusun en kötü insan cahil insandır ne zaman ne yapacağı belli olmaz hele sana herşeye rağmen sanki seni en başından beri seviyormuş gibi davranan insanlar allah onlardan (iki yüzlülerden) korusun bence en tehlikeli onlar maske takabilenler 🤷🏻‍♀️🥵

Bazı insanlar aşırı gamsız olabiliyorlar maalesef 🤷🏻‍♀️ Ben nişanlılığımdan beri bana yapılan haksızlıklara üzülüyorum hâla içimde kaldı hatırladıkça sinirleniyorum ama zararı birtek kendime yani diyorumki neden faturayı ben ödüyorum ödediyim onlara bir arkadaşım var diyorki valla knka bana kimse bişey diyemiyor bişey olduğunda hemen ağızlarına lafı yapıştırıyorum hiç çekinmemelisin onlar seni kırmamak için uğraşmıyorlarsa sende uğraşma bırak onlar düşünsün işte gerçekten böyle bırakalım birazda onlar dertlensin :) gerçi gamsız insan dertlenmez 😂😂😁
Hay allahın cezaları ya valla çok haklısın. Nikahıma geldi misafir gibi yaptırdığım nikah şekerlerini ay şuna da alayım ay buna da alayım diye çantasına doldurdu gitti. Haram zıkkım olsun inşallah hakkımı helal etmiyorum

Hay allahın cezaları ya valla çok haklısın. Nikahıma geldi misafir gibi yaptırdığım nikah şekerlerini ay şuna da alayım ay buna da alayım diye çantasına doldurdu gitti. Haram zıkkım olsun inşallah hakkımı helal etmiyorum
Kız en azından almış ben nikah şekerlerimi pahalı tutmasın diye kendim yapmaya çalıştım magnet şeklinde yaptım eşimin tarafından kimse almadı zaten kavgaya gelir gibi gelmişlerdi düğünümde bir tarafta benim ailem diğer tarafta eşimin ailesi ben evet derken bile alkışlamadılar donuk suratlarıyla oturdular gerçekten en güzel günüm maff oldu düğün videomu bile izleyemiyorum onların suratsızlıklarından dolayı

Kız en azından almış ben nikah şekerlerimi pahalı tutmasın diye kendim yapmaya çalıştım magnet şeklinde yaptım eşimin tarafından kimse almadı zaten kavgaya gelir gibi gelmişlerdi düğünümde bir tarafta benim ailem diğer tarafta eşimin ailesi ben evet derken bile alkışlamadılar donuk suratlarıyla oturdular gerçekten en güzel günüm maff oldu düğün videomu bile izleyemiyorum onların suratsızlıklarından dolayı
Ay bizi de alkışlamadılar üstüne bi de salya sümük ağladılar oğulları elden gitti diye ahahahah yaa gerçekten rezil insanlar nerden denk geldik bu ailelere hiç mi terbiye görmemişler bilmem

Ay bizi de alkışlamadılar üstüne bi de salya sümük ağladılar oğulları elden gitti diye ahahahah yaa gerçekten rezil insanlar nerden denk geldik bu ailelere hiç mi terbiye görmemişler bilmem
Ben şaşırıyorum eşim nasıl o aileden çıkabilmiş diye 😅 heralde bizimde sınavımız buymuş napalım uzak olsunlarda gölge yapmasınlar mutluluğumuza 👍🤷🏻‍♀️

Klasik kayinvalide.

Sen de cevabini ver icine niye atiyorsun.
10 gunde bir gorusmeye gerek yok, zaten sevmiyorsun, azalt gorusmeyi.

Ama bu yasadiklarinin bir kismi da sevgili esinin destegini tam vermemesi ile olmus.

kv aradi acmak istemiyorum ya baskasina sasardim sen nasil gorusmuyosun kv ile derdim hatta bi arkadasim arasa acmazdi ben ayıp olur ben açarım derdim simdi benim basima geldi iyimiiii hic konusmak gelmiyor bile icimden buz gibi sogudum

Back
X