- 30 Mart 2009
- 14.590
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.093
- 1.123
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Biz müslümanız ve faydaları olduğunu biliyoruz yaptırıyoruz dini konular tartışmaya açık değil. Siz kendi çocuğunuza yaptırmazsınız ama bizim yaptırıyor olmamizi da sorgulamayın.
2. gün siz başında hareket etme diye tepinirken o cok rahat olacak .Korkmayın ,Agrı kesici vakitlerini aksatmayın .O sünnet olurken beynim sıfırlanıyor hissine kapılmıstım .Bi geldim gittim yani .Ya hiç çocuğunu 7 yaşında sünnet ettiren yok mu? Oğlum bu yaz sünnet olacak ve 7 yaşında. Bebekken yaptırmayan kafama tüküreyim
Şimdiden stres bastı beni. Nasıl olacak? Kaç günde iyileşecekkabusum oldu resmen.
Ben haddimi cok iyi bilirim bilmeyene de bildiririm. Müslümanın sünnetsiz gezeceği aklıma gelmezdi yazık ne kadar yozlaşmışsınızBi bitmediniz ya hepimiz müslümanız kimin dinine dokunduruyorsun haddinizi bilin
Mrb arkadaslar. Kisa ve oz hmn konuya girmek istiyorm. 8 gun sonra oglusumu sunnet yapircaz. Dugun degil hastanede olan. O gun oglum icin sehzade kiyafeti dusunuyorm. Esim ve ben sizce ne giyebiliriz. Cok abarti degil ama o gune ozel bisi. Dusunuyorm surekli ama aklima bisey gelmiyo. Sizce ne giyilebilir?
konu sahibi seni taniyorum galiba.
10 aylık oğlunuz var demi.
eski konulardan konuşmuştuk.
yapmayin ben küçük yaşta sünnet ettirene karşıyım.
ben düğünde yapıcam sünneti oğlum olursa eğer.
çocuk küçük yaşta sünnet ettrdiği için düğünü hatirlamiyo. sünnet olmuş muyum anne diye soruyolar.
eski örf ve adetler daha iyiydi şimdiki koca adamlar sünnet olduğu hatirliyor.:)
şimdi sünnetten bi yıl önce yapıyolar.
Ayyyy o gebelik testi sidik kokmadı mı :/Bi degisim gecirecek bebegim. Ve bu bnm icin onemli. Bazi seylere cok onem verenlerdenjm ben mesela esimjn ilk beyaz sacini ilk oy kagidimi evde yaptigim gebelik testini bile saklarim.
akşam kına gecesi ertesi gün sora konwoy son sünnet...Nasıl yani ben anlamadım.
Düğünde yapıcam derken?
Bi yanda çalgı çengi çalarken bir yandan operasyon mu olacak?
Yok artık.
Çocuk hastaneyi fethetmeye gidiyor
konu sahibi seni taniyorum galiba.
10 aylık oğlunuz var demi.
eski konulardan konuşmuştuk.
yapmayin ben küçük yaşta sünnet ettirene karşıyım.
ben düğünde yapıcam sünneti oğlum olursa eğer.
çocuk küçük yaşta sünnet ettrdiği için düğünü hatirlamiyo. sünnet olmuş muyum anne diye soruyolar.
eski örf ve adetler daha iyiydi şimdiki koca adamlar sünnet olduğu hatirliyor.:)
şimdi sünnetten bi yıl önce yapıyolar.
Ooo şehzade doğuran bir anne daha en sevdigimtuvalet giyin şöyle kabarık
10 yaşina kadar ideal.. en geç 7 yaşÇok da geç kalmamak lazım. Benim bir tanıdığımın oğlu 14 yaşında sünnet olmuştu, çocuğun bıyık yerleri belirginleşmeye başlamıştı ve sünnet yatağında sünnet kıyafetiyle oturuyordu, çok gülmüştüm ve hala gülerim aklıma geldikçe
Ben de çocuğumu 1 yaşında sünnet ettirdim. 2 gün boyunca acıdan ağladı hep dolayısıyla biz de helak olduk onunla.. ne giyinmesi bezini bile başlayamadık doğru düzgün..sürekli pansuman yeniledik falan.. hiç almayın o kıyafetleri..sonrasın da yemeğe bile gidebileceğiniz meçhul çünküYa simdi eglence yada mevlut olmicak. Bebisim 10 aylik daha. Sadece ogun esimin ve bnm ailem olacak yemekte. Ve oldukca kalabaligiz. Herkezle ayni siradan bi gun gibi olmak iatemiuorm
Sunnet olunca direk bezini kapatamazsin ki canım biraz zaman gecmesi gerekiyor ayrıca bezine de dikkat et yapisinca kanıyor
benim oğlum aünnet olduktan sonra gayrette bez takıldı hemen ama bizden pet bardak almamızı istediler onu biraz küçülttük ve sünnet yerinin üstüne kapattık o şekil bağladık bezi hiç yapışma falan olmadıBilmiyorm bn ilk bebegim. Dr un dedigiyle bu dusunceler deyim. Dr cok rahat konustu. Bezle alir bezle veririz fln deyince onjn icin planladim bunlari.
Şehzade kıyafeti mi? Ne tarafa kusuyoruz?Mrb arkadaslar. Kisa ve oz hmn konuya girmek istiyorm. 8 gun sonra oglusumu sunnet yapircaz. Dugun degil hastanede olan. O gun oglum icin sehzade kiyafeti dusunuyorm. Esim ve ben sizce ne giyebiliriz. Cok abarti degil ama o gune ozel bisi. Dusunuyorm surekli ama aklima bisey gelmiyo. Sizce ne giyilebilir?
Buraya yazdıktan sonra içim o kadar rahatladı ki anlatamam. Genel anestezi alacağı düşüncesi bile içimi dağlıyordu. Doktor tavsiyesi de aldım çok mutluyum. Cevabınız için teşekkürler :)2. gün siz başında hareket etme diye tepinirken o cok rahat olacak .Korkmayın ,Agrı kesici vakitlerini aksatmayın .O sünnet olurken beynim sıfırlanıyor hissine kapılmıstım .Bi geldim gittim yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?