Sunnet gunu

Kot da degil, kot sert esofman alti giydirin.. yani batman, superman hatta nasrettin hoca bile olur da sehzade giydirmeyin bakin allahin adini veriyorum.. cocugun hayal dunyasindaki bir kahraman degil, sehzadenin ne oldugu hakkinda bir fikri bile yok.. cekin altina bir esofman, alin yaniniza da 4-5 tane sunnet kilodu cocukcagiz rahat etsin yahu..

Ya hiç çocuğunu 7 yaşında sünnet ettiren yok mu? Oğlum bu yaz sünnet olacak ve 7 yaşında. Bebekken yaptırmayan kafama tüküreyim :KK14:

Şimdiden stres bastı beni. Nasıl olacak? Kaç günde iyileşecek :KK42: kabusum oldu resmen.

Benim oğlum 5aylıkken lokal anestezi ile sünnet kliniğinde sünnet oldu. K Kuzum benim
Hatıra olsun diye evde aylık fotoğraf çektiğimiz kara tahtaya 5aylık sünnet oldum yazdım. Dedesi de geldi sünnetine onunla ve bizimle güzel fotoğrafları olsun istedim. Ben ve eşim normal dışarı çıkıyormuş gibi giyindik. Elimiz yüzümüz düzgündü. Oğluma da pantolon gömlek ve papyonlu bir takım hediye gelmişti onu giydirdim. Klinikte de bir kaç foto çektik. Sonra altını değiştirirken üstünü de değiştirdim. Zıbın giydirdim. Zıbınıyla girdi zaten ameliyata. Çıkışta da zıbının altına bişey giydirmeye korktuk. Araba kapıdaydı battaniye örtüp çıktık.
Hastane ortamında abartılı olur bence kıyafet.
Hevesiniz varsa sadece evde giydirin fotoğraf çekinip gitmeden üstünü değiştirin.

Son düzenleme:
Ya hiç çocuğunu 7 yaşında sünnet ettiren yok mu? Oğlum bu yaz sünnet olacak ve 7 yaşında. Bebekken yaptırmayan kafama tüküreyim :KK14:

Şimdiden stres bastı beni. Nasıl olacak? Kaç günde iyileşecek :KK42: kabusum oldu resmen.

Gel gel topla gel ben varim :27: sen sor ben anlatayim :)

Benim oğlum 5aylıkken lokal anestezi ile sünnet kliniğinde sünnet oldu. K Kuzum benim
Hatıra olsun diye evde aylık fotoğraf çektiğimiz kara tahtaya 5aylık sünnet oldum yazdım. Dedesi de geldi sünnetine onunla ve bizimle güzel fotoğrafları olsun istedim. Ben ve eşim normal dışarı çıkıyormuş gibi giyindik. Elimiz yüzümüz düzgündü. Oğluma da pantolon gömlek ve papyonlu bir takım hediye gelmişti onu giydirdim. Klinikte de bir kaç foto çektik. Sonra üstünü değiştirdim. Zıbın giydirdim. Zıbınıyla girdi zaten ameliyata.
Hastane ortamında abartılı olur bence kıyafet.
Hevesiniz varsa sadece evde giydirin fotoğraf çekinip gitmeden üstünü değiştirin.
Tsklr cvbnz icin

Ya oz3l olsun istiyorm.cunki bnm icin cok ozel bi gun o gun

Nesi özel Allah aşkına yaa? Saçma sapan triplere girmeyin.

Çoçuğa şehzade kıyafeti giydirecekmiş. Oldu olacak pipiyi kılıçla kessinler. Hastaneden eve kadar da taht ile taşıyın. Pardon yola revan olun diyecektim:KK53:

biz iki oğlumu aynı gün yaptırdık.
pijama takimi aldim ikisinede.
birer de sünnet kilodu.
zaten sargı oluyor üzerine bol giydirmek lazım sıkmasin rahatsız etmesin diye.
kiyafet hakkında fikrim yok açıkçası hiç öyle heveslerim olmadio_O
sonrasında giydirip fotoğraf çekmek daha uygun sanki hatıra kalsın istiyorsanız.

Nesi özel Allah aşkına yaa? Saçma sapan triplere girmeyin.

Çoçuğa şehzade kıyafeti giydirecekmiş. Oldu olacak pipiyi kılıçla kessinler. Hastaneden eve kadar da taht ile taşıyın. Pardon yola revan olun diyecektim:KK53:
Of neden anlamak ostemiyorsunuz israrla. Sizin icin evet siradan bir gun ama bnm icin oyle degil.

Şöle bi yorumlara baktım da kadıncağıza ne kadar yüklenilmiş ne var yani heves ettim demiş siz de tecrübeniz varsa açıklarsınız o da giydirmez zaten Yok saçma Yok şehzade mi bilmem ne ne kadar meraklıyız insanların hevesleriyle dalga geçmeye sebepleri açıklayın yeter gerek Yok yargılamaya

Bence hastaneden çıkarken bir şey giydiremezsiniz. Acısı sancısı olmasa bile anesteziden çıkacak sersem gibi olacak çocuk.

Ve tam o gün ne siz yemeğe gidin ne bebeği götürün. Çocuk o haldeyken gözünüz yemek falan görmez. Gününüz zehir olur iyice. Tuvaletini yapsa, ağrı kesici etkisi azaldıkça ağrısı falan olursa rahat edemezsiniz pişman olursunuz. Hemen kapıp eve götürün çocuğu iyileşsin sonra yemek yersiniz.

biz iki oğlumu aynı gün yaptırdık.
pijama takimi aldim ikisinede.
birer de sünnet kilodu.
zaten sargı oluyor üzerine bol giydirmek lazım sıkmasin rahatsız etmesin diye.
kiyafet hakkında fikrim yok açıkçası hiç öyle heveslerim olmadio_O
sonrasında giydirip fotoğraf çekmek daha uygun sanki hatıra kalsın istiyorsanız.
Cok tsklr. Oyle olacak artik. Hak verdim yorum yapanlara

Ben ameliyathaneden cikana kadar ki 30-45 dakika iptaldim resmen kaldi ki özelini ilkini kiyafetini düşüneceğim. Siz de kendiniz ve bebeğiniz icin en rahat kıyafetleri götürün yeteri kadar gerileceksiniz zaten.

Of neden anlamak ostemiyorsunuz israrla. Sizin icin evet siradan bir gun ama bnm icin oyle degil.

Arkadaşım sünnet sağlık için yapılan birşeydir. Bi pipiye bu kadar önem veriyorsunuz, çocuk da ergenlikten itibaren dünyanın o pipi etrafında döndüğünü sanıyor.

Adettendir, daha sonra mevlüdünü yaparsınız, isterseniz düĞün ya da eğlence de yaparsınız. Ama hastaneye şehzade kıyafeti ile götürmek nedir? Şurada herkes aynı şeyi söylüyor, siz neden anlamak istemiyorsunuz? Bi de bize anlamak istemiyorsunuz diyorsunuz...

Bir an kendimi bu uorumlar karsisinda uzayli gibi hissettim gercekten. Ya ozel degil mi bgn sizce. Ilk dis cikarsigi gunu bile defterine yazip hatirlamak isterken bgn siradan mi gecmeli sizce.
İlk dişi daha özel bence.
Ameliyat olacak ya hu, keşke ben de sizin gibi bakabilsem.
Afakanlar basıyor düşününce, 1 hafta felç gececek gibi geliyor.

Arkadaşım sünnet sağlık için yapılan birşeydir. Bi pipiye bu kadar önem veriyorsunuz, çocuk da ergenlikten itibaren dünyanın o pipi etrafında döndüğünü sanıyor.

Adettendir, daha sonra mevlüdünü yaparsınız, isterseniz düĞün ya da eğlence de yaparsınız. Ama hastaneye şehzade kıyafeti ile götürmek nedir? Şurada herkes aynı şeyi söylüyor, siz neden anlamak istemiyorsunuz? Bi de bize anlamak istemiyorsunuz diyorsunuz...
Ben gayet anladim ki hak verdim ve giydirmeyecegimi soyledim. Evet bebegimi rahatsiz edecegini dusunemedim. Giydirmek istedim. Rahatsiz etmese kim ne dusunmus gulmusmu umruma gelmez. Istedigimi giyer giydiririm.

Back
X