- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Eve gelirken yada evde giydirmek istemistim. Tabiki giyebilecek durumda olursaSunnetten birsey saklamayacaksin degil mi :)
Hevesler adetler guzel ama ameliyata girerken bebegin sus dusunmen normal mi ?
TsklrHavalarda sıcak hem sizin için hemde bebek için terletmeyen rahat şık biseyler giyebilirsiniz
Evde giydir yatak yap ama hastanede olmaz.Eve gelirken yada evde giydirmek istemistim. Tabiki giyebilecek durumda olursa
Ya hiç çocuğunu 7 yaşında sünnet ettiren yok mu? Oğlum bu yaz sünnet olacak ve 7 yaşında. Bebekken yaptırmayan kafama tüküreyim
Şimdiden stres bastı beni. Nasıl olacak? Kaç günde iyileşecekkabusum oldu resmen.
10 aylik oglum ben bile gec kaldim diyorum. Allah kolaylik versinYa hiç çocuğunu 7 yaşında sünnet ettiren yok mu? Oğlum bu yaz sünnet olacak ve 7 yaşında. Bebekken yaptırmayan kafama tüküreyim
Şimdiden stres bastı beni. Nasıl olacak? Kaç günde iyileşecekkabusum oldu resmen.
Tsklr cvbnz icinBenim oğlum 5aylıkken lokal anestezi ile sünnet kliniğinde sünnet oldu. K Kuzum benim
Hatıra olsun diye evde aylık fotoğraf çektiğimiz kara tahtaya 5aylık sünnet oldum yazdım. Dedesi de geldi sünnetine onunla ve bizimle güzel fotoğrafları olsun istedim. Ben ve eşim normal dışarı çıkıyormuş gibi giyindik. Elimiz yüzümüz düzgündü. Oğluma da pantolon gömlek ve papyonlu bir takım hediye gelmişti onu giydirdim. Klinikte de bir kaç foto çektik. Sonra üstünü değiştirdim. Zıbın giydirdim. Zıbınıyla girdi zaten ameliyata.
Hastane ortamında abartılı olur bence kıyafet.
Hevesiniz varsa sadece evde giydirin fotoğraf çekinip gitmeden üstünü değiştirin.
Ya oz3l olsun istiyorm.cunki bnm icin cok ozel bi gun o gun
Of neden anlamak ostemiyorsunuz israrla. Sizin icin evet siradan bir gun ama bnm icin oyle degil.Nesi özel Allah aşkına yaa? Saçma sapan triplere girmeyin.
Çoçuğa şehzade kıyafeti giydirecekmiş. Oldu olacak pipiyi kılıçla kessinler. Hastaneden eve kadar da taht ile taşıyın. Pardon yola revan olun diyecektim
Cok tsklr. Oyle olacak artik. Hak verdim yorum yapanlarabiz iki oğlumu aynı gün yaptırdık.
pijama takimi aldim ikisinede.
birer de sünnet kilodu.
zaten sargı oluyor üzerine bol giydirmek lazım sıkmasin rahatsız etmesin diye.
kiyafet hakkında fikrim yok açıkçası hiç öyle heveslerim olmadi
sonrasında giydirip fotoğraf çekmek daha uygun sanki hatıra kalsın istiyorsanız.
Hergün travmalardan travma beğeniyorum office. Zor olmayacak de bana ya. Kaç günde iyileşiyor? Çok acı çekiyor mu?Gel gel topla gel ben varimsen sor ben anlatayim :)
Of neden anlamak ostemiyorsunuz israrla. Sizin icin evet siradan bir gun ama bnm icin oyle degil.
İlk dişi daha özel bence.Bir an kendimi bu uorumlar karsisinda uzayli gibi hissettim gercekten. Ya ozel degil mi bgn sizce. Ilk dis cikarsigi gunu bile defterine yazip hatirlamak isterken bgn siradan mi gecmeli sizce.
Ben gayet anladim ki hak verdim ve giydirmeyecegimi soyledim. Evet bebegimi rahatsiz edecegini dusunemedim. Giydirmek istedim. Rahatsiz etmese kim ne dusunmus gulmusmu umruma gelmez. Istedigimi giyer giydiririm.Arkadaşım sünnet sağlık için yapılan birşeydir. Bi pipiye bu kadar önem veriyorsunuz, çocuk da ergenlikten itibaren dünyanın o pipi etrafında döndüğünü sanıyor.
Adettendir, daha sonra mevlüdünü yaparsınız, isterseniz düĞün ya da eğlence de yaparsınız. Ama hastaneye şehzade kıyafeti ile götürmek nedir? Şurada herkes aynı şeyi söylüyor, siz neden anlamak istemiyorsunuz? Bi de bize anlamak istemiyorsunuz diyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?