mutluluklar dilerim diliyorum sana a.s. dene istersen bir zararı olmaz bunun yanında sporda yaparsn kalça küçültü iki egzersiz söylim
çömelme egzersizi
ayakya bacaklarını omuz hizasında açıyosun ayaklarınıda biraz yan koy paralel bi şekilde başım dik olsun dik olması için karşı duvarın en üstüne bakabilirsn yavaşça çömel bu hareketi 3 defa 10-15 sayıda yapabilrsn
bi tane daha var
dizlerini ve kollarını yere koy bir bacağını geriye düz bi şekilde kaldırabildiğin kadar kaldır belin düz durmasına dikkat et her bacağını 10-20 sayıda yapabilirsn
ben bunu bir yazıda okumuştum ve yapıyorum hergun çömelme hareketi baya zor geliyo zorluyo bacakları bilginize :icecream::dance:
çok teşekkür ederim inşallah yapabilirim yemeyi kısmaya çalışıyorum ama tasiyonum düşüyor bu sefer ne zor bu işler :uhm:
evet gerçekten zor işler tansiyonun düşüyosa yemene dikkat insanın sağlığı daha önemli sonuçta seni beğenen bu halinle beğenmiş :içelim:
evet çok haklısın :çok üzgünüm: ama işte insan gelinliğin içinde güzel durmak istiyor. bu çayla birlikte suna dumankayanın aspirin formülünüde uygulıcam kalçam biraz geniş bu beni çok rahatsız ediyor :çok üzgünüm:
gelinğin etekleri kabarık zaten güzel durur sıkma sen canını a.s. aspirini ben denedim pek işe yaramadı gibi ama sende dene bakalım .. bolbol yürüyüş yap bacaklara iyi geliyo benmde pürüzsüz değil şuan napcam bende bilmiyorum:sm_confused: havalarda kötü bu aralar yürüşte yapılmıyo :1no2:
haklısın yürüyüş yapılmıyor bu havalarda bilmiyorum herkes çok övüyor denicem ama ne kadar susam yağı katıcam yani kaç şişe kullandın ben aktardan 2 tane aldım 10 limona az mı:uhm:
şimdi baktımda 10 limon suyu kadar demiş suna hnm sen 10lilonu sık bakalım nekadr su çıkıcak ona göre ayarlarsn ben tarife uymadım die işe yaramadı demek( ama ben yarı yaraya yapmıştım
valla alemsin sırnaşık şey çok çıkar limonsuyu ondan şaşırıyorum :uhm:
bende ondan 5 limonla yapmıştımben herşeyi yarıya düşürmüştüm 5 limon 10 aspirin jeyyar biras cimrilik yaptım galiba jeyyar 10 limona 2 şişe bile yetmez canım yapanlara sorsana :sm_confused:
chee boyun kaç? kilon baya az çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?