- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
evet haklısın uzun süre kaynamayacakmış bu bitkilerkızlar bu çayı bende 4 5 aydır kullanıyorum,artık alışkanlık oldu haftada 4 5 defa içiyorum.papatya anason insanı rahatlatıyor,sakinleştiriyor,eşimede içiriyorum.araştırdıgım kadarıyla bu otların br zararı yok ama otları kaynatmayın bide karışıma sinamekiyi koymayın,uzun süreli kullanılmasının çok zararlı oldugunu biliyorum.
form plus da buna benziyo acaba aynı işlevi görürmüki :uhm:
herkese selam arkadaşlar nasıl gidiyor benim pc bozuktu o yüzden biraz uzak kaldım sonuçları yazın olurmu
selam elzem ben yaklaşık bir aydır içiyorum selülit çayını henüz bi farklılık göremedim:1no2:ben çaya sinemaki koymadım ve kaynatmadan içiyorum ondan olabilirmi acabafisfisfis bu arada sen çaya devam ediyormusun
kızlar sinameki koymadan içersek eğer aynı sonuca ulaşırmıyız yoksa boşuna içmeyelim, bende zararlarından dolayı koymayı düşünmüyorum hiç.
herkese merhaba bayanlar :teytey: bunun iyi geldiğine emin misiniz 2 ay sonra düğünüm var :dance: benim basenlerim ve biraz selülitlerim var çok az kaldı panik oldum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?