Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki birsey daha sorucam,senin selulitin en cok hangi bolgede vardi kalca popo tarafinda var miydi?birde nekadar sure ictikten sonra etkisini gormeye basladin?ben sabirsizlaniyorum.bugun 5. gunum olacak yani toplam 4 aksam ictim ama herhangi bir gelisme yok henuz yazarsan sevinirim sendeki gelismeleri.
arkadaşlar ben tarifi aldım içmeye karar verdim.
1 ay kullanmamız gerekiyor ya, bunu sizce senede bir tekrarlamammız mı gerekiyor yada yine selülit oluşur gibi oldu o zaman tekrar başlamakmı gerekiyor?????????????
yardımcı olursanız sevinirim!!!!!:uhm::uhm:
hayatım ben yaz başında kullanmıştım şu anda bence etkisi hala sürüyor ama biliyoruzki selüliti birdaha gelmemek üzere gönderen birşey yok, tekrar olurmu bekleyip görücez
canım evet mutlaka sinameki olmalı bağırsakları çalıştırıp toksinleri atmaya yardımcı olan en önemli bitki o öptümbende içiorum bu çayı umarım işe yarar
bgn 2. günüm
ama limon sıkıorum içine
yoksa sıkmamam mı gerek ayrıca ben sinamekisiz yaptım
illaki sinamekili mi olması gerekiyor??
yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar suna dumankayanın verdiği selülit çayı bana çok iyi geldi bugün 21 inci günüm valla hayret ettim eşimde onayladı bence deneyin
tarifi veriyorum arkadaşlar
papatya rezene anason sinameki biberiye funda yaprağı kuşburnu bunlardan 50 şer gr aldım karıştırdım ( suna dumankayanın tarifine göre ) hergün bir tutam yarım litre suda 15 dakika kaynatıp günde bir bardak tok içtim bana çok iyi geldi halada kullanıyorum tavsiye ederim
ilginç bişey yaaaa herkese yararmı acaba@candygirl
1/2 litre suyla kaynatiyorsun ya 15 dak, zaaten su azaliyormus ancak bir bardak cikiyormus yani.
Yani hergün ayni islemi yapacaksin.