Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlarrr bir tutam demişya arkadaş. bu bir tutam ne kadar ediyokii? biri tam olarak acıklasın yaffff....!
neden kimse cvp yazmıoooo klava:
arkadaslar ben 2,5 hafta kadar kullandim bu cayi EVET bacaklarda müthis bi sekilde düzelmeler oluyor fakat söyle bi yan etkisi var KANi KOYULASTIRIYOR.... yani ben bu caya yorumluyorum kanimin koyulasmasininn... cünkü vücuttaki suyu atmayi destekliyor bu cay...
bilginize duyrulur...
ben bu karisimin hepsini aldim sadece sinamekiyi bilerek almadim ve funda yapragini da bulamadim.funda yapragi olmayinca etkisi azalir mi acaba?birde cayi surekli kullanan arkadaslar,ictikten sonra sizde dokuyormusunuz kalani?birde kaynattiktan sonra suzupte iciyorsunuz degil mi?
canım bende bu tarifi suna dumankaya'dan aldığım ve size ilettiğim için içeriğinin değiştirilmesi ile ilgili birşey söyleyemem yani ona sormek lazım , ama ben aynen içtim hemde iki kür yaptım sağlığımda olumsuz bir şey yaşamadım ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir , birde kaynattıktan sonra süzüp içiyorsun canım