Sultan'ın Yüreği Güzel Dostlarının Mekanı...

selam sultannnn :))
ve aleyküm selaaamm:KK3:
hoşgeldin canım:KK16:

hahha ısıttım yemekleri götürdüm :KK1:dedim dışardan ye sürükleme beni bıkmış o karısı varkende dışardan mı yesinmiş bak sen paşaya:KK53:geldim kaymaklım:KK8:
hahaha gelmiş bile,çok alemsin kız:KK1::KK1:
ama adam haklı bee:KK6:hem hoşuna gitsin,kocam benim yemeklerimden başka yemek yemiyo diye:KK23:
gel lokumum gelll hoşgeldin:KK8:

çok saol bitanemm:KK54: amin inşallah ..aman kız daha evlenme evlilikte güzelde yanlız olmakta güzel bee :KK9:damara bağla takıll ağla gül gez yanlız olmakta iyi :KK34:
şimdi bi arkadaşımla sohpet ediyodum 27 oluyorum diye vahlanıyodum:18:dedi ne 27 kızım 26 ya giriyosun!:KK53:deme beee:KK53:
dedim=),sonra hesapladım harbiden 26 ya giriyorum...yani hala 25 im:KK30::KK52::KK9:
daha erkenmiş evlilik için:KK12::KK1:
aman ne biliyim be mienseracım,Allah hayırlısını versin,ama artık evlilik istiyorum sanırım ya:KK36:flört edemiyorum ben,asiyim başıma buyruğum kolay terkediyorum,belki evlenirsem farklı olur,artık böyle düşünmeye başladım:44:

ve aleyküm selaaamm:KK3:
hoşgeldin canım:KK16:

hahaha gelmiş bile,çok alemsin kız:KK1::KK1:
ama adam haklı bee:KK6:hem hoşuna gitsin,kocam benim yemeklerimden başka yemek yemiyo diye:KK23:
gel lokumum gelll hoşgeldin:KK8:

şimdi bi arkadaşımla sohpet ediyodum 27 oluyorum diye vahlanıyodum:18:dedi ne 27 kızım 26 ya giriyosun!:KK53:deme beee:KK53:
dedim=),sonra hesapladım harbiden 26 ya giriyorum...yani hala 25 im:KK30::KK52::KK9:
daha erkenmiş evlilik için:KK12::KK1:
aman ne biliyim be mienseracım,Allah hayırlısını versin,ama artık evlilik istiyorum sanırım ya:KK36:flört edemiyorum ben,asiyim başıma buyruğum kolay terkediyorum,belki evlenirsem farklı olur,artık böyle düşünmeye başladım:44:

geldim tabii:KK1:iki adım dükkan zaten götürdüm geldim:KK53:yaş daha 25 çok da değil yani bende flört zamanlarımı çok köt geçirdim aman bir barışık bir küs deli oluyo insan bee:KK51:iki yıl görüştüm bir yılda nişanlı kaldım :KK53:ama sonunda evlendim:KK8:belki de farklı olur bitanem çok da kolay terketme canım:KK48:

yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldum :KK3: günlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii :KK53:
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım :KK52:
hoşgeldimm :103:

günlükten tanışınca da pek bi güzel oluyo :KK1: kimsenin birbirini tanıtmasına gerek kalmıyo zaten tanıyo oluyoruz.

aa ceyda kardeşin oluyomuş ne güzell allah sağslim doğmasını nasip etsin inşallah :KK49:

çok teşekkür ederim. ben şuan sevinemiyorum ne yazıkki. 19 yaşındayım çocuk doğana kadar 20 olucam. aramda 20 yaş fark olan bi kardeşim olucak :KK53: ama Allah'ın verdiği cana birşey deiyemem tabi ki. her ne kadar istemiyorum desemde isim düşünmeye bile başladım :KK60: şaşkınım sadece.

yeni dost kategorisinden kendimi buraya uygun buldum :KK3: günlükten arkadaşız bence biz :111: öyleyiz demii :KK53:
ben hep okuyorumda herkesi öyle sanıyorum sanırım :KK52:
hoşgeldimm :103:
hahahaha=))arkadaşız tabi canım benim:KK19::KK54:hoşgeldin sefa geldin:KK16:
günlük kızlarıyız ki biz:KK12:geçte olsa başın saolsun,geçenlerde okudum günlüğünü,normalde okumazdım,yazar çıkardım,ama artık okuyorum.Allah sizlere ömür versin tatlım:26:

çok teşekkür ederim :KK1:
geçeceğini söyleyenler olunca daha da çok seviniyorum.
evet bir kardeş geliyomuş bana :KK53: her ne kadar şok olsam da. birkaç şey sorucam sana ama sorabilir miyim acaba engin tecrübelerine dayanarak ?
sorabilirsin tabi gülüm:nazar:
engin tecrübelerimden:KK37::KK1:sana feyz veriyim=)

geldim tabii:KK1:iki adım dükkan zaten götürdüm geldim:KK53:yaş daha 25 çok da değil yani bende flört zamanlarımı çok köt geçirdim aman bir barışık bir küs deli oluyo insan bee:KK51:iki yıl görüştüm bir yılda nişanlı kaldım :KK53:ama sonunda evlendim:KK8:belki de farklı olur bitanem çok da kolay terketme canım:KK48:

ederim:63:
üzmesinler etmiyim:KK19: erkeklerin hepsi aynı kız,biz istediğimizi yaparız diyolar,ben erkeğim sen kadınsın:KK51:işte buna deli oluyorum:KK57:

çok teşekkür ederim. ben şuan sevinemiyorum ne yazıkki. 19 yaşındayım çocuk doğana kadar 20 olucam. aramda 20 yaş fark olan bi kardeşim olucak :KK53: ama Allah'ın verdiği cana birşey deiyemem tabi ki. her ne kadar istemiyorum desemde isim düşünmeye bile başladım :KK60: şaşkınım sadece.

tabiki beklemediğin bişeydi çünki şaşkın olman normal ama bak daha ilk günden biraz biraz alışmaya başlamışsın :KK16:çok sevilir ailede şimdi o:KK69:

günlükten tanışınca da pek bi güzel oluyo :KK1: kimsenin birbirini tanıtmasına gerek kalmıyo zaten tanıyo oluyoruz.
evet aynen öyle :emir_bebek: mesela ben senin şuan KKdan çıkıp ders çalışman gerektigini biliyorum :KK9:
günlük kızlarıyız ki biz:KK12:geçte olsa başın saolsun,geçenlerde okudum günlüğünü,normalde okumazdım,yazar çıkardım,ama artık okuyorum.Allah sizlere ömür versin tatlım:26:

çok saol canm :KK71:
günlük tabi ya evim-barkım-yerim-yurdum-can dostum :111: çok özel bi iletişimimiz var :KK53: sende girip çıkma artık başka sorumlulukların var bu topik gibi :KK51::KK1:

hahha kız güldürdün beni :KK9:yeni başladım ben günlük tutmaya:KK1:evdeyim koca gün kız bende gelişen olaylar yok sizi takip ediyorum ben:KK53:
hahahahahaha:KK60:
olsun bacım,sende yaptığın yemekleri felan anlat,mesela soslu makarna yapıp afiyetle yediğini felan:KK37:

=)
hatırlıyorumda annemler bana'sana kardeş yapalımmı?'diye sorduklarında,öldürürüm onu,camdan aşşa atarım:KK47::KK47:dediğimi hatırlıyorum hep:KK17:
ama şimdi düşünüyorumda keşke olsaymış:KK31:kanlım olsun kardeşim olsun demişler:KK34:

üzmesinler etmiyim:KK19: erkeklerin hepsi aynı kız,biz istediğimizi yaparız diyolar,ben erkeğim sen kadınsın:KK51:işte buna deli oluyorum:KK57:

ay sorma o huyları çok fena:KK19:deli ediyolar bazen adamı:KK57:

bıldırcınlarım,şu an iş yerindeyim,seri yazamıyorum bilginiz olsun,aniden çıkarsam kusura bakmayın:KK19:

sende bu ara zor günler yaşıyosun okuyorum günlükte.
herkesin günlüğünü okumaya sabredemiyorum ama birkaç kişi var günlükte takip ettiğim :KK1:
çok güçlü olduğunu bildiğim için en doğru kararı vereceğine inanıyorum ki daha öncede içindeki güçle başarmışsın zaten bunu.
gelelim soruma. :KK37: bunu hep sana sormayı hayal etmiştim :KK1: çünkü cilt konusunda çok bilgilisin biliyorum.
kuru cilt için ne önerirsin en kolayından :KK1: bide flormarın maskelerinden kullandın mı hiç ?

bıldırcınlarım,şu an iş yerindeyim,seri yazamıyorum bilginiz olsun,aniden çıkarsam kusura bakmayın:KK19:

hahahahahaha:KK60:
olsun bacım,sende yaptığın yemekleri felan anlat,mesela soslu makarna yapıp afiyetle yediğini felan:KK37:

=)
hatırlıyorumda annemler bana'sana kardeş yapalımmı?'diye sorduklarında,öldürürüm onu,camdan aşşa atarım:KK47::KK47:dediğimi hatırlıyorum hep:KK17:
ama şimdi düşünüyorumda keşke olsaymış:KK31:kanlım olsun kardeşim olsun demişler:KK34:

:KK9:pekı bacım :KK53:yazıcam artık:KK8:ah sizinkiler iyi sormuşlar benim ablam var evli çocukları bile var ben 18 yaşındaydım ozamanlar annem gitmiş doktora hamilesin demişler ben sevindim tabi ablamda öyle ama ablamın çocukları bizim kardeşe ne der onu ozaman çok düşünmüştük:KK60:ama sonra yine tahlil yapmışlar olmadı kardeşimiz:KK9:

evet aynen öyle :emir_bebek: mesela ben senin şuan KKdan çıkıp ders çalışman gerektigini biliyorum :KK9:

çok saol canm :KK71:
günlük tabi ya evim-barkım-yerim-yurdum-can dostum :111: çok özel bi iletişimimiz var :KK53: sende girip çıkma artık başka sorumlulukların var bu topik gibi :KK51::KK1:

3 saat boyunca ders çalışınca kendimi kk'ya attım :KK60:

X