Sultanahmet Resimleri Geldi

hepiniz çok tatlısınız canlar
ben gene gelemedim morel bozuk olunca
o morelle gelmek istemedim cep'bimi kaybettim
aramaktan telef oldum inşallah bugün oğlanın kursuna bakaçam
bu dostluk inşallah ömür boyu devam eder niçe buluşmalara
deryacık sen ve diğer kızceler çok şugarsınız

Pasaklımın arada eklediği resimleride attım ilk sayfaya
Pek şık olduk yaww

eline sağlık şekercim bende linkleri siliiim
ay bu aradaaa deryacımmmm irmik helvasını bende çok beğendim
ellerine sağlık çok lezzetliydi
süslü süslü de sunmuştun 10 üzerinden 10 veriyorum ben :lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankıslar cook tatlısınızzz dostlugunuz daım olsunnn
cok teşekkurler kankım benım senıde beklıym abla hadı bakalım:)..
canımsın yaa ınş senıde agırlarız bıgun...

fatmamm bı sen gelemedın yah..ınşallah bıtmez dostlugumuz bıdenem cok sagol guzel dıleklerın ıcın evet kırmızı kar da oldum bıdenem opuyorumnanaktansenı ve guzel cocuklarını opdumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar maşallah belli oluyor ki çok süper vakit geçirmişsnz allah m dostlklarınızı daim etsn darısı başımızaa :Saruboceq:

aynen ya zaten bu bölüme sadece üyeler giriyor misafir kullanıcılar giremiyor

hem birarada çekilmiş fotoğrafları kim ne yapsın çalıp da

oooooo hanimlar ne kadar güzelsiniz yaaaaa bayildim valla allah dostlugunuzu daim etsin insallah karrrrr canim süper yanmissin cok güzel görünüyorsun yakismis cok süperrrrrrrropuyorumnanaktan

canım sende buluşmadamıydın
nerden anladın güzel olduklarını
yoksa resimler normal konduda kaçırdımmı:1shok:

aynen ya zaten bu bölüme sadece üyeler giriyor misafir kullanıcılar giremiyor

hem birarada çekilmiş fotoğrafları kim ne yapsın çalıp da

deryacık arkadaşımızın anlattığı gibi bazı şeyler olmuş galiba o yüzden hepimizin ortak kararıyla resimlerin yüzleri kapansın istedik arkadaşlar. benim için böyle kalması daha iyi.inşallah başka buluşmalarda görüşürüz.

arkadaşlar benim pc de sorun var sanırım ilk ikisayfayı açamıyorum o yüzden resimleri göremedim ama anladığım kadarıyla fazlasıyla karartılmış resimler. bana kalırsa o gün konuşulduğu gibi önüne kadınlar kulübü diye yazılsaydı daha iyi olurdu.daha önce arzuco ikimizin buluşmasında öyle yapmıştı.
yani sadece kollarımız görünüyormuş o zaman ne anlamı kaldı bayanlar resim eklemenin.

Canım önceki sayfalarda da söyledim isteyen koyabilir resimleri
Arzuco yine senin ve isteyen arkadaşları koyabilir ama ben söylediğim gibi koymak istemiyorum...a.s.a.s.

tamam canım haklısın tabi herkesin kendi seçimi.

ben de koyabileceğim resim yok zaten:))
çok da önemli de değil kararmış kararmamış o gün ben öyle anladım o yüzden söyledim.

deryacık benim pc de sorun var öncekisayfaları açamıyorum anlamadım gitti.
bizden sonra başka bir yere daha gitmişsiniz sanırım. o akşam bi düğüne gitmemiz gerekiyordu o yüzden erken kalktım yoksa biraz daha oturup sizleri tanımak isterdim
emeğine sağlık teşekkürler.güzel bir buluşmaydı yenilerini de bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…