• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sultanahmet Resimleri Geldi

hepiniz çok hoşsunuz hanımlar en azından kıyafetinizden duruşundan gördüğüm kadarıyla yüzleri göremediğim içinkaydirigubbakcemile3
şaka şaka dostluğunuz daim olsun......kaydirigubbakcemile5

öff bee ne çabık bitti günn
ben çok keyif aldım
bida gelebilirmiyim ya :(

güldük eğlendik
dedikodu yaptık :)))))
ama çok yorulmuşam yaa
yol yordu beni heral :)

Bende nasıl yorulduysam zaten halziz gibiydim de sizi görünce neşem geldi kendimi kaybettimdelikafaduldendelikafadulden
Gece tavuk gibi uyumuşum koltukda erkenden kocik yatırmış yatağamirmirmirmir
Ama gün gerçekden çok ama çok hızlı bitti ben doymuyorum bu kk hatunlarına yaaŞenizŞeniz
Yok böyle bir dostlukkk:enbuyukkk::enbuyukkk:

Benim içinde güzel ve değişik bir gündü.Tanıdığım tüm arkadaşları çok sevdim. Hotele ve deryacıka ayrıca teşekkür ediyorum.Hem mekanın ciciliğinden ötürü hemde tüm uğraşları için.
İrmik tatlın için kendine haksızlık etme hakikaketen ben çok beğendim. Sütünü fazla kaçırman daha hoş bir tat vermiş bence. Bundan sonraki tüm irmik tatlılarını o ölçüde yapabilirsinde. ellerine sağlık.düşünmüş yapmış getirmiş ve sunmuş olman ayrıca bir incelikti.Seni tanıdığımada çok memnun oldum.
Tüm yorgunluğuna rağmen fotoları hemen yüklemenede çok sevindim çünü merak ediyordum.Tekrar ellerine yüreğine sağlık.

Ayy çok saol yaaa valla hep o tarifle mi yapsam ki eşimde tatmış çok beğenmiş
Benim istediğim tarzda diyorcokacimcoook:roflol:
Aman ben zaten heç tatlı yemem irmik helvası olsun sadece de nasıl olursa olsun:roflol:
Baktım garson çocuk yok mekanda ahçıda tanıdık serviside ben yapayım dedim mutfakda Zaten bayılıyorum mutfak işlerine opuyorumnanaktan
Benimde bi cafem olsaydı çok istedim bir ara ama çok zor bi iş yaa cesaret edemedik:çok üzgünüm:

Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum çok sıcak kanlısın ayrıca bu buluşmada hiç yabancılık çekmedik yawww
Neydi öyl kahkahalar muhabbetler bir ara baktım herkes birisyle kaptırmış gidiyor ayy çok güzeldi yaww bir daha gelin bee nolurr bi daha buluşalımmm:dance::dance:

ya yevrım yokk senın sacıon okadarda ayırt edıorum yanı karcımmmm saclar duruor yerındde lenn
kız valla degıller yaa gozluk yollımı saa bıdenem hele sende kesde gorem bakım:)...
yasemın arzuco kar ogh neguzel bulustunuz ben evde işler:((
kar saclarını ock kısa kesmısısn en kısa zamanda alıcam ıfaden ısekerım ruyalarım gulu
arzuco sarısınım senıde gordugum yerde cıgnıcem anladı nsen onu :jeyyar:
yasemın topıgımızn doktoru sendıe opuyorum
ve dıger arkadaslar guzel bı gungecırmıssınız
ırmıkten kaldımı:((
kızma gulom yaaa koku bende ama :(..tamam cok kesdım ama kabul uzatıcam gerı soz :)..senı cok ozledım senıde andık spor bakanım benım:)..zayıflamıs halını cok merak edıyom yah hadı beklıyom seker uzatmaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyy
Harikasınız kızlar:lepi:
Valla kıskandım sizleri itiraf ediyorum,baya da kalabalıkmışsınız...
süpersiniz ne diyeyim harikasınızopuyorumnanaktan
Dostluğunuz daim olsun,gülen yüzünüz solmasın hiç inşallaha.s.

Vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyyy
Harikasınız kızlar:lepi:
Valla kıskandım sizleri itiraf ediyorum,baya da kalabalıkmışsınız...
süpersiniz ne diyeyim harikasınızopuyorumnanaktan
Dostluğunuz daim olsun,gülen yüzünüz solmasın hiç inşallaha.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.

ayyyy kıyamammmm zaten çok iyi olmadı o irmik yaw kar hanım tatmadı ama tam kavrulmamış derya bu dedi hemencokacimcoook:kedi:
Ama sana özel yaparım ben bi irmikk
Bu sefer 40 dakika deği 60 dk kavururum:roflol:
Kar hanım yemesinde göreyimmm:roflol:
aşk olsun deryam nazım gecıyo dıye dedım yoksa ınan yorum yapmazdım bıle..napım kuzum ascılık egıtımı almısım gorusde anlıyom ama haftaya bulusursak sızın yedıklerınızden yıcem guzel gorunuyodu valla sen emek harcamıssın yapmıssın tatlı bunu dusunmen bıle yeterınce buyuk ıncelıkdır unutma sekerım...bıdahakıne benden olsun tatlılar bakalım:)..

Aman ben zaten heç tatlı yemem irmik helvası olsun sadece de nasıl olursa olsun:roflol:
Baktım garson çocuk yok mekanda ahçıda tanıdık serviside ben yapayım dedim mutfakda Zaten bayılıyorum mutfak işlerine opuyorumnanaktan
Benimde bi cafem olsaydı çok istedim bir ara ama çok zor bi iş yaa cesaret edemedik:çok üzgünüm:

Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum çok sıcak kanlısın ayrıca bu buluşmada hiç yabancılık çekmedik yawww
Neydi öyl kahkahalar muhabbetler bir ara baktım herkes birisyle kaptırmış gidiyor ayy çok güzeldi yaww bir daha gelin bee nolurr bi daha buluşalımmm:dance::dance:
:içelim:çagırdında gelmedikmi, yav deryacık yeterki ayarla ama gene cumartesi yada hafta arası olsun malum kocişler pazarları evde:umursamaz:

Pasaklımın arada eklediği resimleride attım ilk sayfaya
Pek şık olduk yaww
hahahah pasaklının reklerıne bayıldım baksana herkesın rengne gore yuz yapmıskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşk olsun deryam nazım gecıyo dıye dedım yoksa ınan yorum yapmazdım bıle..napım kuzum ascılık egıtımı almısım gorusde anlıyom ama haftaya bulusursak sızın yedıklerınızden yıcem guzel gorunuyodu valla sen emek harcamıssın yapmıssın tatlı bunu dusunmen bıle yeterınce buyuk ıncelıkdır unutma sekerım...bıdahakıne benden olsun tatlılar bakalım:)..
Biliyorum yawru kuşum nazının geçtiğini ama yok öle Sultanahmete gelirseniz misafirim sayılırsınız yaparım ben yine tatlı cokacimcoook
Bu arada ahçılık eğitimi benim ana karnında başlamış yaww nanne baba ahçı oluncaa:roflol:
Ama kimse elimden tututp bu böyle pişer demedi bana :çok üzgünüm::roflol::roflol:
Evlenirken hatta annem kociğe dediki Derya hiç yemek yapmadı bilmez şimdiden söyliyim dedi benimkide önemli değil anne bi çorba makarna yapsa bana yeter dediŞeniz
Annemde ooo makarnanın alasını biliyor benden çok çeşit yapıyor makarnacı bu dedi muhabbet bak yaa:roflol:
Sonra ben meğer bütün yemekleri biliyormuşumda haberim yokmuş:roflol::roflol:
Benimki herkese beni ahçı diye tanıtmaya başaldı:roflol::roflol:
Artık insanların kibarlığından mıdır cesaret vermesinden midir nedir evlendikden sonra yemeğe kimi çağırdıysam çok amaçok beğendi tarifler aldım bana nasıl cesaret geldi anlatamam cokacimcoook zaten çok severdim mutfağı o gün bugündür çıkmaz oldum :roflol::roflol:

:içelim:çagırdında gelmedikmi, yav deryacık yeterki ayarla ama gene cumartesi yada hafta arası olsun malum kocişler pazarları evde:umursamaz:

ok tatlışım pazar günü benimkide izin vermez zaten kimsede gelmez:1rolleyes:

hahahah pasaklının reklerıne bayıldım baksana herkesın rengne gore yuz yapmıskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy evet çok hoş bu kız yaa güldüm baya eşimde merak edip geldi diyorum bak nasıl yapmış yüzümüzü
İyi olmuş diyoo çok tatlı olmuş yaadelikafadulden

Biliyorum yawru kuşum nazının geçtiğini ama yok öle Sultanahmete gelirseniz misafirim sayılırsınız yaparım ben yine tatlı cokacimcoook
Bu arada ahçılık eğitimi benim ana karnında başlamış yaww nanne baba ahçı oluncaa:roflol:
Ama kimse elimden tututp bu böyle pişer demedi bana :çok üzgünüm::roflol::roflol:
Evlenirken hatta annem kociğe dediki Derya hiç yemek yapmadı bilmez şimdiden söyliyim dedi benimkide önemli değil anne bi çorba makarna yapsa bana yeter dediŞeniz
Annemde ooo makarnanın alasını biliyor benden çok çeşit yapıyor makarnacı bu dedi muhabbet bak yaa:roflol:
Sonra ben meğer bütün yemekleri biliyormuşumda haberim yokmuş:roflol::roflol:
Benimki herkese beni ahçı diye tanıtmaya başaldı:roflol::roflol:
Artık insanların kibarlığından mıdır cesaret vermesinden midir nedir evlendikden sonra yemeğe kimi çağırdıysam çok amaçok beğendi tarifler aldım bana nasıl cesaret geldi anlatamam cokacimcoook zaten çok severdim mutfağı o gün bugündür çıkmaz oldum :roflol::roflol:

ok tatlışım pazar günü benimkide izin vermez zaten kimsede gelmez:1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy evet çok hoş bu kız yaa güldüm baya eşimde merak edip geldi diyorum bak nasıl yapmış yüzümüzü
İyi olmuş diyoo çok tatlı olmuş yaadelikafadulden
evet hersey ınsanın ıcınde olucak canım ozaman 1 yumurta ıle 3 yemek yapabılırsıın egıtımım ise devamlı dukkanda mutfag ınerdım meraklıyım cunku goz alıskanlıg bıde el hamatlıg bıdenem emınım sende oylesındır canım...makarna hayat kurtarıy zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bıdahakıne ben pembış olım guzel duruyoda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dostluğunuz daim olsun...
hepiciğiniz çok güzelsiniz.allah nazardan saklasın hepinzi:nazar:
sevgiler..a.s.

yasemın arzuco kar ogh neguzel bulustunuz ben evde işler:((
kar saclarını ock kısa kesmısısn en kısa zamanda alıcam ıfaden ısekerım ruyalarım gulu
arzuco sarısınım senıde gordugum yerde cıgnıcem anladı nsen onu :jeyyar:
yasemın topıgımızn doktoru sendıe opuyorum
ve dıger arkadaslar guzel bı gungecırmıssınız
ırmıkten kaldımı:((

Karın saçları hakikaten güzeldi birde fön çektirmiş başka bir havası vardı.Birazda güneşte yanmışmı ooooo tam bir afet olmuş.Sende gelebilseydin güzel olurdu ama başka buluşmaları inşallah.

Benimde bi cafem olsaydı çok istedim bir ara ama çok zor bi iş yaa cesaret edemedik:çok üzgünüm:Bende seni tanıdığıma çok memnun oldum çok sıcak kanlısın ayrıca bu buluşmada hiç yabancılık çekmedik yawww

Canım cafe işi hakikaten çok zor bir iş. Bir kere mesai saatleri çok uzun tatilin falan olmuyor.Tam bir gün ayarlıyorsun kendine hop birileri geliyor biz yaşgünü yapmak istiyoıruz diyor.Annemlerden biliyorum.Diğer taraftanda zevkli bir iş.Allah kalbine göre versin inşallah. Helvanı o tarifte gerçekten yapabilirsin yani ben çok beğendim.
Temmuzun 25 de kursa başlıyorum o tarihten sonraki buluşma yerleri bana uyarsa 3 ten sonra katılabilirim. Tekrar görüşmek üzere...

Müthişsiniz hanımlar:lepi:
Dostluğunuz ömür boyu sürsün inşallah.
İzmirden kucak dolusu sevgiler hepinizeŞeniz

ben gelemedim siz ne güsel gezdinizz mafoldumben mafoldumben
beni aramadımı gözleriniz :kedi:
kaydirigubbakcemile3

Müthişsiniz hanımlar:lepi:
Dostluğunuz ömür boyu sürsün inşallah.
İzmirden kucak dolusu sevgiler hepinizeŞeniz
oy oy cıegımmmm amın bıdenem ıstanbuldan saa mıs opucukler yolluyoz bızdeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dostluğunuz daim olsun...
hepiciğiniz çok güzelsiniz.allah nazardan saklasın hepinzi:nazar:
sevgiler..a.s.
canımsın cok teşekkur ederız canım ınşallah senlende bulusma ımkanımız olur tatlısım opdum cok senı..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yüzlerinizin kapalı olmasına üzüldüm şahsen
iyi vakit geçirdiğiniz fotoğraflardan da belli oluyor zaten
dostluğunuz daim olsun

Back