- 15 Mart 2007
- 1.644
- 6
- 358
arkadaşlığınız ve dostluğunuz daim olsun..hepiniz mükemmelsiniz..opuyorumnanaktan
amin canım inşallahhhh :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlığınız ve dostluğunuz daim olsun..hepiniz mükemmelsiniz..opuyorumnanaktan
cumartesi güzel vakit gecirdim sizleri tanıdım herkese teşekkür ederim cok tatlısınız resimler güzel cıkmış diyemicem yüzlerimiz gözükmüyor günümüz cok güzeldi
deryacım bu konuda sana katılıyorum böyle kalsın.Canım önceki sayfalarda da söyledim isteyen koyabilir resimleri
Arzuco yine senin ve isteyen arkadaşları koyabilir ama ben söylediğim gibi koymak istemiyorum...a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.tamam canım haklısın tabi herkesin kendi seçimi.
ben de koyabileceğim resim yok zaten:))
çok da önemli de değil kararmış kararmamış o gün ben öyle anladım o yüzden söyledim.
deryacık benim pc de sorun var öncekisayfaları açamıyorum anlamadım gitti.
bizden sonra başka bir yere daha gitmişsiniz sanırım. o akşam bi düğüne gitmemiz gerekiyordu o yüzden erken kalktım yoksa biraz daha oturup sizleri tanımak isterdim
emeğine sağlık teşekkürler.güzel bir buluşmaydı yenilerini de bekliyoruz.
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Evet canım yaa erken kalktınız ama en çok sabahın köründe size irmik helvası yaptım ya
(bu arada sabahın körü 9 oluyorsırnaşık şey:roflol:) onu ikram etmeyi unutmuşum:çok üzgünüm:
Sonra kahve içmek için medreseye gittik umarım kızlar sevmiştir ben çok beğeniyorum oranın havası bir başka:smiley-cool:
İnşallah Sultanahmette yaparsak bir buluşma daha gideriz yine:lepi:
Teyzene de çok slm bendena.s.
kızlar buluşma gerçekleşmiş ne güzel bende olmayı isterdim fakat burda değildim bu akşam döndüm çok güzel bir buluşma olmuş fakat sanki katılım beklenenden az. olsun sizler eğlenmişe benziyorsunuz deryacım seni yeniden görmek güzel cnm öpüyorum senide..ee fazla söze gerek yok dostluğunuz daim olsun kızlar sevgilera.s.opuyorumnanaktan
beni niye karıştırıyorsunuz bende koyacak resim mi var ki koyayım :teytey: ben herkesi gördüm sayılır kimseyi merak etmiyorum. pasaklıyı önceki buluşma resimlerinden hatırlıyorum. Merak edenlere diyim hepsi pek çirkin :))Canım önceki sayfalarda da söyledim isteyen koyabilir resimleri
Arzuco yine senin ve isteyen arkadaşları koyabilir ama ben söylediğim gibi koymak istemiyorum...a.s.a.s.