Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramaz mıııızemuszemus
aşk olsun ben hayatta unutmam sevdıklerımısenağlamasenağlamasen benım buyuyemeyenbebegımsın oylede kalıcaksın sagol canım evet 4 gunde 3 kılo verdım guzel dıleklerın ıcın cok teşekkur ederım canım benım bı ara o tarafa gelıcem bulusrz senlede yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenbende gelmeyı cok ıstedım ama olmadı gorumcemler geldı tekrar bı araya gelmek ısterdım kar sen benı unuttun ama ben kımseyı unutmadım kklı olmak bu dostlukları yasamak cok guzel ve gurur verıcı kar bu ara cok sık olmusun zaten tatlıydın harıkasın bırazda kılo mu verdın sen ha saclaqr yakısmıs yuzunu gormesemde hayal edıyorum gulen gozlerını arkadasım sevgıyle kalın:enbuyukkk:
Kendimi Halka filminde gibi hissettim valla...
Hani videoyu seyrettikten sonra, izleyenlerin yüzleri fotolarda bulanık çıkıyo ya; aynı öyle işte.... :roflol:
Hepiciiniz mi izledinis, kıs o filmi? laelaelaelaelae
Burnuma buram buram İstanbul kokuları geldi valla... :gitme:
Keşke, benim de gelebilme imkanım olsaydı...
Ama malesef...
Çok eğlendiğiniz belli zatiii...
Kıskandım, en dar karınlısından... Hıhhhhh :sinifsinif:
ayyy kıyamam canım benimmmmm:teselli:senağlamasenağlamasenağlamanasıl özeniyorum şöyle buluşma yapanları varyaaa![]()
derya ile bm yi hiç beğenmedim bence oynuolar irmik yapmış gözleri boyamak için ama ben yemem bu nomreleri
2 sinede 1 veriom daha düsüğü olsaydı onu verirdim :1closedeyes:
hehe ben daha yeni bakabiliorum, cok kalamadim zaten ben :a015:
deryacik cok tesekkurler, tekrar gorusmek uzere![]()
Neşe kelebeği gibiydin sen yaa bayıldım sana Şeniza.s.
En kısa zamanda tekrar buluşalım canım:enbuyukkk::lepi:
derya ile bm yi hiç beğenmedim bence oynuolar irmik yapmış gözleri boyamak için ama ben yemem bu nomreleri
2 sinede 1 veriom daha düsüğü olsaydı onu verirdim :1closedeyes: