Sultanahmet Resimleri Geldi

bende gelmeyı cok ıstedım ama olmadı gorumcemler geldı tekrar bı araya gelmek ısterdım kar sen benı unuttun ama ben kımseyı unutmadım kklı olmak bu dostlukları yasamak cok guzel ve gurur verıcı kar bu ara cok sık olmusun zaten tatlıydın harıkasın bırazda kılo mu verdın sen ha saclaqr yakısmıs yuzunu gormesemde hayal edıyorum gulen gozlerını arkadasım sevgıyle kalın:enbuyukkk:

aşk olsun ben hayatta unutmam sevdıklerımısenağlamasenağlamasen benım buyuyemeyenbebegımsın oylede kalıcaksın sagol canım evet 4 gunde 3 kılo verdım guzel dıleklerın ıcın cok teşekkur ederım canım benım bı ara o tarafa gelıcem bulusrz senlede yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kendi adıma çok güzel bir gün gecirdim :) hepinizle tanışmak güzeldi arkadaşlar , keşke daha fazla zamanımız olsaydıda kalabilseydik tekrar teşekkürler.

Kendimi Halka filminde gibi hissettim valla...
Hani videoyu seyrettikten sonra, izleyenlerin yüzleri fotolarda bulanık çıkıyo ya; aynı öyle işte.... :roflol:
Hepiciiniz mi izledinis, kıs o filmi? laelaelaelaelae

Burnuma buram buram İstanbul kokuları geldi valla... :gitme:
Keşke, benim de gelebilme imkanım olsaydı...
Ama malesef...

Çok eğlendiğiniz belli zatiii...
Kıskandım, en dar karınlısından... Hıhhhhh :sinifsinif:

nasıl özeniyorum şöyle buluşma yapanları varyaaa

derya ile bm yi hiç beğenmedim bence oynuolar irmik yapmış gözleri boyamak için ama ben yemem bu nomreleri
2 sinede 1 veriom daha düsüğü olsaydı onu verirdim :1closedeyes:

canım keşke olsaydın aramızda varsa istanbula gelme imkanın bir ara senin içinde toplaşırız canımŞeniz

nasıl özeniyorum şöyle buluşma yapanları varyaaa
ayyy kıyamam canım benimmmmm:teselli:senağlamasenağlamasenağlama
Keşke herkes olsa yanımızda inanın o kadar çok kişiyi anıyoruz ki otururken:1rolleyes:
Herkesle bir arada olmak çok güzel olurdu:enbuyukkk:

derya ile bm yi hiç beğenmedim bence oynuolar irmik yapmış gözleri boyamak için ama ben yemem bu nomreleri

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Pek kıskanç gördüm seni Lyre kafammm:jeyyar::jeyyar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:mymeka::umursamaz::1closedeyes::dilcikar:

maaşallah istabullu hatunlar iyi kaynaşmış düşman çatlatr bir haliniz var yerimseniben
yüzleriniz belli değil ama enerjiniz hissediliyor:lepi:
umarım bu görüşmeler hiç bitmezopuyorumnanaktan
karcım kızarmışsın tam kırmızı kar olmuşsunkaydirigubbakcemile3 :lepi:

mafoldumbenoldu gözlerim doldumafoldumben
:umursamaz:bulusun bulusun ben imreniim yok yok hatta kiskaniim kiskancliktan catliim iyimi:umursamaz:
opuyorumnanaktansaka bir yana süpersiniz yaopuyorumnanaktan
zemuszemusdostlugunuz muhabbetiniz daim olsun insallahzemuszemus
:teytey:hep hep birdaha bulusun hic son bulmasin bulusmalariniz:teytey:
yerimsenibenbakarsiniz birgün banada nasip oluryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…