bende yokum canım orda kalamadım malum oğlumda yanımdaydı.:sinifsinif:
bravo valla bıtlı tek bakısda buldun benı pazılda:))))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım yeşıllenen benımde gulom sac kalmamıskı kafamda acep baskasının kafasını gordun sen yaw...senıde andık bıtlım ŞenizŞenizŞenizdostlugunuz daım olsun gelemeyı cok ısterdım ama bırıncı ulusmadan haberım yoktu ıkıncı hava cok sıcak tansıyondan dolayı dısarı mumkun oldukca cıkmıorum hepınız cok cıcısınız bu arda kar sen saclarını hanı kesmıstın len up uzun duruor yesıl cantalı sen degılmsıın kupelerın kıyafetın yesıl
oy oy beyzammm bdıenemsın cok teşekkurler bıdenem ehh kk benı maaşa baladıya gezınıyom oyle:)..senı cok opdum bıdenemmŞenizŞenizcanta gercekdende harıka evet ıtıraf edım :))))))))Kar kuzum çantana bittim meleğim...:jeyyar::jeyyar:
Gülen yüzün hiç solmasın:Saruboceq::Saruboceq:
Buluşmaların demir başı oldun nan...:roflol:
KK hatunları seni harbi seviyoookaydirigubbakcemile3
bende bendeeehihoyyyt
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canlarım buluşmalarınız, görüşmeleriniz, gülüşmeleriniz daim olsun...
Nice şen günlerea.s.
ıtıraf et hadı nasıl olmusumSelamlarrr İzmirden...a.s.çok güzel bir buluşma olmuş ama yüzleriniz olmadığı için foto görmüş olmuyoruz...Karcım seni bile tanıyamazdım nikin yazılmasa...kafamçokkarıştıNeyse dostluğunuz ebedi olsun...:Saruboceq:
ama ama ama ama mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
o saatte kalmamıştır çorba yoksa köfte yediricem sana dedim yemem dedin ben napiiim senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm:
hee dedın bılıyemde ben yıyemıyomkı nese doydum sonra ama :))))))))))))
ama benden sonra cok eglenmişiniz belli kıskandım şimdi ben yaaaa
yasemın arzuco kar ogh neguzel bulustunuz ben evde işler(
kar saclarını ock kısa kesmısısn en kısa zamanda alıcam ıfaden ısekerım ruyalarım gulu
arzuco sarısınım senıde gordugum yerde cıgnıcem anladı nsen onu :jeyyar:
yasemın topıgımızn doktoru sendıe opuyorum
ve dıger arkadaslar guzel bı gungecırmıssınız
ırmıkten kaldımı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?