Sultanahmet Resimleri Geldi

öff bee ne çabık bitti günn
ben çok keyif aldım
bida gelebilirmiyim ya

güldük eğlendik
dedikodu yaptık :)))))
ama çok yorulmuşam yaa
yol yordu beni heral :)

bravo valla bıtlı tek bakısda buldun benı pazılda:))))))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım yeşıllenen benımde gulom sac kalmamıskı kafamda acep baskasının kafasını gordun sen yaw...senıde andık bıtlım ŞenizŞenizŞeniz

oy oy beyzammm bdıenemsın cok teşekkurler bıdenem ehh kk benı maaşa baladıya gezınıyom oyle:)..senı cok opdum bıdenemmŞenizŞenizcanta gercekdende harıka evet ıtıraf edım :))))))))

ıtıraf et hadı nasıl olmusum(((((((( cok sagol sibel ablısım bende saa ıstanbuldan sevgımı yolluyom....

Benim içinde güzel ve değişik bir gündü.Tanıdığım tüm arkadaşları çok sevdim. Hotele ve deryacıka ayrıca teşekkür ediyorum.Hem mekanın ciciliğinden ötürü hemde tüm uğraşları için.
ırmik tatlın için kendine haksızlık etme hakikaketen ben çok beğendim. Sütünü fazla kaçırman daha hoş bir tat vermiş bence. Bundan sonraki tüm irmik tatlılarını o ölçüde yapabilirsinde. ellerine sağlık.düşünmüş yapmış getirmiş ve sunmuş olman ayrıca bir incelikti.Seni tanıdığımada çok memnun oldum.
Tüm yorgunluğuna rağmen fotoları hemen yüklemenede çok sevindim çünü merak ediyordum.Tekrar ellerine yüreğine sağlık.

çok güzel bir günolduğu belli ama yüzleriniz kapalı ne yazıkki

dostluğunuz daim olsun

maşallah ne kadar güzel bir buluşma olmuş bu böyle kalabalık
belliki çok eğlenmişsinizz allah dostluğunuzu daim etsin ank ablamda gelmeyi çok istemişti ama nasip olmadı bm ve arzucom sizleride bulışmalarda görmek ne kadar güzel her ne kadar yüzünüzü göremesemde en kötü gününüz bugünki gibi olsun...........

kızlaaarrr çok güzel bir buluşma olmuş...kıskandımmı desem acep....:))

ama şehir dışında olmasaydım kesin gelirdim...inş birdahaki buluşmaya diyelim kısmet...

dostluğunuz daim olsun ,güler yüzleriniz hiç solmasın inşaallaahh...:))))

gene güzel bir buluşma daha
eminim çok eğlenmişsindir
sağolsun deryacık ayarlamış uğraşmış ve güzel bir buluşma çıkmış ortaya
gülen yüzleriniz solmasın dostluğunuz daim olsun
uzaklardan selamlar KK nın güzel hatunları

yasemın arzuco kar ogh neguzel bulustunuz ben evde işler(
kar saclarını ock kısa kesmısısn en kısa zamanda alıcam ıfaden ısekerım ruyalarım gulu
arzuco sarısınım senıde gordugum yerde cıgnıcem anladı nsen onu :jeyyar:
yasemın topıgımızn doktoru sendıe opuyorum
ve dıger arkadaslar guzel bı gungecırmıssınız
ırmıkten kaldımı(

yüsleriniz görünmesede çok güsel bi buluşma olduğu belli.....allah dostluğunuzu daim etsin..öpüyorum sizleriiiiiiiopuyorumnanaktan

ayyyy kıyamammmm zaten çok iyi olmadı o irmik yaw kar hanım tatmadı ama tam kavrulmamış derya bu dedi hemencokacimcoook:kedi:
Ama sana özel yaparım ben bi irmikk
Bu sefer 40 dakika deği 60 dk kavururum:roflol:
Kar hanım yemesinde göreyimmm:roflol:

ya ne zman yeni bulusma yenisine gelmek istiyorum ya buna gelemedim derslerim yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…