Şule30'un Başarı Öyküsü 56 Kilo Verdi

resimler harika ya inanılmaz geliyor insana:26rada kilonu sormustum burda buldum cevabı

tebrikler cnm darısı benım basıma ıns yanlız fotolarını goremedım bendemı sorun var acaba ???

vaaaay be harbiden başarı öyküsü.. tebrik ederim süper olmuşsunuz..
resimlerinizi annemede gösterdim ilk tepkisi maşaallah demek oldu

helal olsun sana.. takdire şayan bir başarı.valla daha da hırslandım.benim 24 kilo fazlam var. verince bende resim ekleyecem.seni tekrar tekrar kutluyorum şulecim

seni canı gönülden tebrik ederim aynı kaderi paylaşan bir arkadaşın olarak...RABBİM banada tüm kilo almış ve veremeyen zorlanan psikolojisi alt üst olmuş arkadaşlara hatta yer yüzündeki tüm şişmanlara bu başarıyı zayıf olmayı tattırırı inşallah.. amin..hayattaki en zor imtihanlardan biri walla..

şok oldum resiimlerine bakınca süper değişmişsinn .tebrik ediyorum .

Son düzenleme:

süpersinizzzz maşallah
çok güzel kilo vermişsiniz. benimde vermem gereken 10 kilo var ama bir türlü veremiyorum. =((
3 ay sonra gelinlik giyicem bide ((

Arkadasim muhtesem olmussun,kirk bi kere masallah
Bayildim 68 kiloluk haline.Bende eski kiloma dönmek icin caba veriyorum.Insallah yine eski günlerdeki gibi kendimi güzel hissederim.Allah'im o günlere döndürmesin canim.Hep ince ve güzel kalman dilegiyle...

şule hanım sizi tebrik ediyorum bende bu akşam itibariyle günde 2 litre su içmekle başlayacağım ben doğumdan sonra toparlanamadım 55 kilodan şu an 80 kiloya çıktım bu kilo alımı hamilelikte 20 kilo olması doktorumun kilo takibi yapmaması vs dün ablama gittim 6 günlük bebeği var dijital fotoğraf makinasıyla fotoğrafımı çekti, ve nasıl çıktın bak istersen bidaha çekeyim dedi sanki bi et yığını oturuyormuş gibiydi hemen silben fotoğraflarda güzel çıkmıyorum dedim aslında kilolarım dan utandım allah ım banada azim verir işallah en azından 60olurum boyumda 156 olduğu için çok şişman duruyorum allah herkese sağlık versin belkide kilo almaya dur deseydik başından bu kadar şişmezdik benim zayıf noktam aşırı kola tüketmem yemekten çok ekmek yemem çok yazdım kusura bakmayın ama çok sıkıldım kilolarımdan

vallahi ağzım açık kaldı tebrik edip ayakta alkışlıyorum.

biraz önce albümlerde gördüm sizi.yani resmen bambaşka biri olmuşsunuz çok tebrik ediyorum

Yahu şu forumda sizin gibileri gördügümde içime öyle bir inanç doguyor ki.İyiki burdasınız iyiki burda bizim için varsınız

darisi kilo veremeyenlerin basina ozellikle benim basimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tek kelimeyle harika can_ı gçnülden tebrik ederim gerçektende inanılması zor bi değişim bi çok kişiye örnek olur inş. tebrikm ederim kilonuzu korumak için ne yapıyosunuz peki şuan ???

canım benim seni canı gönülden tebrik ediyorum..

okurken duygulandım azminin karşılığını almana da çok sevindim.

bende kan ilacı ve depresyon ilacı kullanımından dolayı kilo aldım.

sadece 6 ya da 7 kilo versem kafi.

yediklerime artık çok dikkat ediyorum.

yağlı - tatlı - hamur işi - ekmek - şeker hayatımdan çıktı

bol su ve meyve tüketiyorum.

günde 1 saat 3 yaşında ki oğlumu bebek arabasına bindirip tempolu yürüyorum.

ama ne yalan söyleyim tartılmaktan şu an çok korkuyorum.

ve kendimi mutsuz hissediyorum.

İstem dışı dişlerimi sıktığımı fark ediyorum (

Meğer tatlı ve çikolata gerçekten insanı mutlu ediyormuş.

Ve sürekli bişeyler tıkıştırırken vakit geçiyormuş...

Bakalım İnşallah bende zayıflarım

Vallahi tebrik ediyorum.Ne kadar büyük bir başarı umarım bende başarabilirim. Bu yazıları okuyarak kendimi motive etmeye çalışıyorum. Kesinlikle çok iyi bir örneksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…